Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Elvita @ 2014 01 24, 12:17)
Uzsiregistravau ryanair skrydziui, pasirinkau sedimas vietas  thumbup.gif  Pagaliau baigsis tos eiles ir zmoniu begimai per galvas del vietu  doh.gif

As kaip supratau vietu pasirinkimas papildomai kainuoja, o siaip automatiskai parenka vietas.
Atsakyti
Tai, kad jau geriau pasirinkt vietas būdavo, nei pirkt priority smile.gif paskutinį kart kai skridom į Lt taip ir darėm, nereikėjo stovėt pusvalandį eilėj prieš laipinant, paskui dar pradeda leist, tai kai su prioričiais ir su vaikais, tai neblogai dar koridoriuky šuntam būdavo doh.gif ypač, jei tai vasara, ir jei skrydis iš Vilniaus, o ne iš Kauno. Kažkaip Kaune geriau su vėdinimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2014 01 24, 11:07)
As kaip supratau vietu pasirinkimas papildomai kainuoja, o siaip automatiskai parenka vietas.

Taip papildomai, skrisim is uk, tai vietu pasirinkimas kainuoja 5 arba 10 svaru, priklausomai nuo vietos. Kas nenori moketi, sistema parinks automatiskai.
Atsakyti
Dar man klausimas - su mazameciais vaikais pirma ileidzia i lektuva ar reikia atstoveti bendra eile?
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2014 01 24, 14:39)
Dar man klausimas - su mazameciais vaikais pirma ileidzia i lektuva ar reikia atstoveti bendra eile?

Bendra eilė, jei neturite priority arba rezervuotų vietų lėktuve
Kartais būna patys darbuotojai pasiūlo praeiti į eilės priekį su mažiukais vaikais, bet ne visur mirksiukas.gif
Atsakyti
Kodėl per booking norimom dienom man duoda užsisakinėt norim` viešbutį, o tiesiai per viešbutį rodo, kad tom dienom negaliu užsisakyt, atseit full g.gif Nors per booking neužsisakinėjau.
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 01 24, 14:28)
Kodėl per booking norimom dienom man duoda užsisakinėt norim` viešbutį, o tiesiai per viešbutį rodo, kad tom dienom negaliu užsisakyt, atseit full  g.gif Nors per booking  neužsisakinėjau.

Kaip man aiskino, dali kambariu viesbuciai atiduoda rezervacinem sistemom. Kai viesbuciai isparduoda numerius, raso, kad laisvu kambariu nera. Ju turi tik rezervacines sistemos, kol neisparduoda.
Atsakyti
Sveikos. Klausimas mano ar užtenka skrendant į Tenerifę asmens tapatybės kortelės? Nes kaip ir priklauso Ispanijai.
Atsakyti
QUOTE(Eritve13 @ 2014 01 24, 19:09)
Sveikos. Klausimas mano ar užtenka skrendant į Tenerifę asmens tapatybės kortelės? Nes kaip ir priklauso Ispanijai.

taip
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif Gal kas šiuo metu lanzarotėj atostogauja? kaip su orais? nes prognozės nedžiugina verysad.gif kaip orai kitose salose? smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Tai, kad žiūriu orus, visai geras oras, rodo 20 laipsnių smile.gif , be debesų. Tai kas čia blogo? Galvojat bus šalta? Nemanau, ten kitaip jaučiasi ta šiluma wink.gif
Dar turiu klausimą daug atostaogaujančioms ax.gif Lėktuvas leidžiasi 19,30, o viešbutis rašo, kad chek-in iki 18 val blink.gif Kas tada? Juk prisičekint vis tiek leis galvoju, jei parašysiu atvykimo laiką, negi dabar reiks ieškot kito viešbučio, kuris nelimituoja laiko iki kada gali prisichekint g.gif
Beje, Elvita, ačiū už atsakymą į aną klausimą 4u.gif Daug pas mane tų klausimų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2014 01 25, 13:52)
Labas smile.gif
Tai, kad žiūriu orus, visai geras oras, rodo 20 laipsnių smile.gif , be debesų. Tai kas čia blogo? Galvojat bus šalta? Nemanau, ten kitaip jaučiasi ta šiluma wink.gif
Dar turiu klausimą daug atostaogaujančioms ax.gif  Lėktuvas leidžiasi 19,30, o viešbutis rašo, kad chek-in iki 18 val blink.gif  Kas tada? Juk prisičekint vis tiek leis galvoju, jei parašysiu atvykimo laiką, negi dabar reiks ieškot kito viešbučio, kuris nelimituoja laiko iki kada gali prisichekint g.gif
Beje, Elvita, ačiū už atsakymą į aną klausimą 4u.gif Daug pas mane tų klausimų doh.gif

Jus pabandykite parasyti arba susisiekti su viezbuciu situo klausimu nes mums viena karta uzsisakius viezbuti Venecijoj tik po to paskaitem kad check in iki 8pm.Paskambinus i viezbuti paaiskejo,kad jie iki 12pm atskaiciuoja po 20 euru zmogui(mes buvome penkiese).O po sito laiko po 20 euru uz kiekviena valanda.(mes viezbutyje planavome buti apie 2 nakties,nes as buvau kitoje italijos vietoje su darbo komandiruote ir vyras su vaikais dar turejo mane pasiimti)Taip kad pakalkuliavus mazoka nepasirode.Gerai kad laiku atsakem ir uzsisakem kita kur sita sistema palankesne.Rekomenduociau tikrai tuo pasidometi. unsure.gif
O kaip mes lapkriti buvom Tenerifeje prognozes irgi rode kad temperatura apie 21-22 laipsnius bet buvo karsta.Bet temperatura matuojama pavesyje.Kaip kurie tinklalapiai taip ir sako kiek yra temperaturos ir kokia ji jauciasi.(zinoma jeigu tuo tarpu nelyja biggrin.gif ).
Atsakyti