Udriau nuli viena nepamirsai prirasyt
?
QUOTE(ader @ 2013 12 18, 15:45)
ne, oficiali kaina be agentūrų uždarbio - 99 ltl
tai kur juos nusipirkti?
QUOTE(mamile @ 2013 12 18, 16:01)
visuose kelionių agentūrose
QUOTE(Udrius @ 2013 12 18, 14:26)
na va, gal kam reikia ? Yra bilietų į tenerifę sausio 2 d. po 110 ltl, tiesioginis, su bagažu. O jūs čia su persėdimais skraidote
Ir dar velnias žino kiek mokate 
Bet čia konkrečiai sausio antrajai ir tik į vieną pusę tokia kaina? Šiam kartui jau matyt mums nebeauktualu, bet jei tarkim kitais metais vėl ten užsimanytume, tai pravers info, jog būna bilietų ir už tokią stebuklingą kainą.
kadangi mano klausimas autonuomos liko praeitam puslapyje tai pasikratosiu, parasykite prasau kur ieskoti cabrera medina autonuomos TFS oto uoste
QUOTE(Udrius @ 2013 12 18, 13:26)
na va, gal kam reikia ? Yra bilietų į tenerifę sausio 2 d. po 110 ltl, tiesioginis, su bagažu. O jūs čia su persėdimais skraidote
Kaina tikrai puiki
O ir viešbutį bei auto dabar būtų labai jau brangu užsisakyti
Ader, cabrera medina yra šalia visų kitų auto nuomų, išeisit, ten kur bagažas atvažiuoja ir iš karto pamatysit
Pasiulykite kovui ar balandziui ka geo
Na čia jau kalėdos- stebuklų metas
Gaila kad tie stebuklai paprastai atsitinka ne tada kai reikia
aciu pavyks
del kainu tai kol kas man dar gaunasi pigiau paciai organizuotis nei tai ka siule agenturos. Su ju pagalba keturiems asmenims pagal musu pageidavimus butu gavesi apie 10-14 tukst. dabar dar telpam i 6 be maitinimo
del kainu tai kol kas man dar gaunasi pigiau paciai organizuotis nei tai ka siule agenturos. Su ju pagalba keturiems asmenims pagal musu pageidavimus butu gavesi apie 10-14 tukst. dabar dar telpam i 6 be maitinimo