QUOTE(bagyra9 @ 2014 03 25, 16:32)
Niu va, gavau as savo itvara nugarai nemokamai. Nereikejo niekur eiti ir nieko daryti, viska sutvarke mano poliklinika. Pasidomejau del mamos RA, tai jos ligos kodas m06.0 jei teisingai po kalbelio, tai zinokit irgi kazkas priklauso, pvz ortopedine avalyne.
http://www.vlk.lt/re...rto/SAMv466.pdf
Kazkur radau kad ir padukai i batus kompensuojami, o dabar niekaip nepavyksta rasti.
Gal kam pravers sita info
niu jo ortopedinė avalynė priklauso o įtvarus teko pirktis.
bet aščia galvoju gal dėl to kad ligos pradžia. vėliau gal keičiasi kažkas
Taiva buvau pas daktarų

pasiskundžiau,, liepė užsiėmimą susirast.

Nu tiek tai aš žinau..ale kam reikalinga pagyvnusi reumatikė.

Ach merginos pasisiūlyčiau nemokama aukle ar ką kokiai pažystamai.........ele nėr ko auklėt. Maano amžius toks,kad ir pažystamų vaikai užaugę. Anūkų man dar ilgai laukt.

Pravalas.
na ką sakė. visu pirma neskuba manęs siust dėl depresijos. skaito ,kad pradžioj reik skydliauke sutvarkyt. nes tipo pirma skydliaukė, nes nuo jos irgi būna su galva negerumai.
antra dešinėj kojo jau ryški 1 laipsnio pilnapadystė. Dar ten kažko prirašyta. Man anakart reumatologė liepė peršviest kojas dėl Ra ir pilnapadystės. tai va. iki šiol niekad pilnapadė nebuvauo dabar matyt palengva pilnapade tapsiu. tas švietimas ir buvo reikalingas pažiūrėti ar jau reikia oropedinės avalynės ar dar ne.
na kas liečia sanatorija, tai man aiškino,kad man priklauso nemokamos procedūros, ebt važiuojant i sanatorija reikia apsimokėt už maista ir lova.
man kol kas perbrangu.
pasirinkau vasara kraustysiuos panevėžin ir važinėsiu i dienine sanatorija.