Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 12, 10:04)

ne 3d whitenng cresto bet vat pakuote nematau tokios kaip pirkau doh.gif
QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 10:05)
o man opalescense patinka ,bet kainos panašios kaip vaistinėj,narandu,kad pigiau būtų parsisiust;tokia - http://www.amazon.co...ste opalescence

dabar valausi su CREST TARTAR - nieko,bet aštrumo trūksta man  rolleyes.gif

na nenoriu rizikuot cresto nori.. reik rast doh.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 12, 10:06)
As tai labai labai laukiu saskaitos uz kakava, lyg zefyrine emiau...

manau bus as tik siryt savo radau o jusu veliau pirkta tai ant dienikiu bus

Rapoja diedo nenuvarysiu pas higienista niekaip sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 09:10)
Rapoja diedo nenuvarysiu  pas higienista niekaip sad.gif

o kodėl-bijo ar šiaip biggrin.gif ?maniškiui tai labai patiko thumbup.gif
aš jį vis gasdinu ,kad dantys greit išbyrės,jei neprisižiūrės-tai bijo gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 09:58)

na kaip uzkrito  vaizdas  turiu kitokiu crest bet vyrui sake reik tik tos balinancios ( pas ji akmenys ant datu tai    anot jo nueme  labai sauniai) as nelabai ir pastebejau ju biggrin.gif

o man labiausiai patinka, kaip stamotologas akmenys nuima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 12, 09:12)

stomatologas tik kažkiek nuima,o higienistas superiškai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 12, 09:12)

Labukas visoms 4u.gif

O man niekad to nedare, nes ju nebuna g.gif lotuliukas.gif Net odontologo ir dar higieniso klausiau, negi tikrai nereikia?vyrui, mamai kas kiek laiko nuima..nu man niekad gyvenime.. tongue.gif Sako, kad nuo organizmo priklauso, tiesiog jie neuzauga.Nuo skrandzio rugstingumo ir viso kito ten priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 08:55)
labuka  group.gif

jau 15 psl  unsure.gif o yra kažkas super svarbaus ten,tingiu/negaliu skaityt ,nes paskui nepasivysiu ką dabar plepat  g.gif  lotuliukas.gif

kur sorel pigiau rast  g.gif +- 100 dol,bet tiktų mažiau  rolleyes.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir man Sorel , bet noriu sorelisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 11:06)
bet man reikia juodų su šviesiu kailiuku 7.5 dydžio-nėėėė tokių  ax.gif

Juodus 7.5 dydzio sorelius ir as prigriebciau bigsmile.gif jei jau kur uzmatysit uz gera kaina, saukit garsiai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
rapoja mb pas stomotologus eina tik kai prispiria kitaip niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 12, 09:21)
Labukas visoms 4u.gif

O man niekad to nedare, nes ju nebuna g.gif  lotuliukas.gif Net odontologo ir dar higieniso klausiau, negi tikrai nereikia?vyrui, mamai kas kiek laiko nuima..nu man niekad gyvenime.. tongue.gif Sako, kad nuo organizmo priklauso, tiesiog jie neuzauga.Nuo skrandzio rugstingumo ir viso kito ten priklauso mirksiukas.gif

reikia vistiek mirksiukas.gif nebūna,kad nebūtų ko veikt higienistui-tarpdančiai ir visa kita,o ir spalvą šiek tiek pakeičia tas apnašas nuvalo kavų ir pabala wub.gif
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 12, 09:21)
drinks_cheers.gif  Ir man Sorel , bet noriu sorelisku  biggrin.gif

man irgi tik soriališkų,kitokių nereik drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 09:10)

manau bus as tik siryt savo radau o jusu veliau pirkta tai ant dienikiu bus

Ner super skubu ta kakava ir arbata, nes cia bus man o ne dovanom... Tj galiu pakentet :-)

Kaip noriu namo..... Vusai nesinori dirbti....
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 12, 09:21)
Juodus 7.5 dydzio sorelius ir as prigriebciau  bigsmile.gif  jei jau kur uzmatysit uz gera kaina, saukit garsiai mirksiukas.gif  biggrin.gif

o tu ne 7 nešioji?
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 12, 10:21)
Labukas visoms 4u.gif

O man niekad to nedare, nes ju nebuna g.gif  lotuliukas.gif Net odontologo ir dar higieniso klausiau, negi tikrai nereikia?vyrui, mamai kas kiek laiko nuima..nu man niekad gyvenime.. tongue.gif Sako, kad nuo organizmo priklauso, tiesiog jie neuzauga.Nuo skrandzio rugstingumo ir viso kito ten priklauso mirksiukas.gif

Man rugstingumas pakiles, o dar kavyke ir smoke.gif blush2.gif savo duoda, tai koki karteli per metus tenka..
Atsakyti