Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 12, 12:14)
Ingut, o kokioj kavinei?  lotuliukas.gif

carskoje celo 3aukstas
Papildyta:
labai laukiu nedaug reik iki free shipuko
http://tjmaxx.tjx.co...tyle-1000002324
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 11:13)
svoris lyg +-150gr-170gr
tai apie 17/18lt manau 4u.gif

Aciu Ingut uz nupirkta 4u.gif
ismoksiu tel siust uzsakymus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 11:17)
carskoje celo 3aukstas
Papildyta:
http://tjmaxx.tjx.co...tyle-1000002324

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 12, 09:25)
Man rugstingumas pakiles, o dar kavyke ir smoke.gif  blush2.gif savo duoda, tai koki karteli per metus tenka..

mesk pliorint...smirdz lotuliukas.gif 4u.gif Nerukytum ir nereiktu...tik iprotis tongue.gif
va, susitikau nestuke kuri ruko...tai man to vaikiuko gaila...sako, jei as nerukau, sienom lipu, tai gyd leido silpnas...na, bet man kazkaip cia visai nesirisa nei su moters, nei su busimo vaiko sveikata verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 12, 11:23)
mesk pliorint...smirdz lotuliukas.gif  4u.gif Nerukytum ir nereiktu...tik iprotis tongue.gif
va, susitikau nestuke kuri ruko...tai man to vaikiuko gaila...sako, jei as nerukau, sienom lipu, tai gyd leido silpnas...na, bet man kazkaip cia visai nesirisa nei su moters, nei su busimo vaiko sveikata verysad.gif

nu jo... as rukiau iki nestumo, nedaug, bet rukiau. Bet kai suzinojau kad nestuke.gif tiesiog negalejau cigaretes paimt i ranka...aisku iki to kad rukiau irgi nieko gero, bet nescia negalejau, nu sazine neleido nors kiek ir norejau ax.gif ir neberukau dabar uz tat thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ingakalnis,2013 12 12, 11:17]
carskoje celo 3aukstas
Papildyta:
[url=http://tjmaxx.tjx.com/store/browse/category.jsp?

o kaip ten reikia pgl dizaineri ieskot doh.gif man nerigauna
vakar maciau kelet Hale Bob nuorodas, pati dabar nieko nerandu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 12, 12:20)
Aciu Ingut uz nupirkta  4u.gif
ismoksiu tel siust uzsakymus  thumbup.gif

4u.gif

mamukai tu pastu po 3.99 nebera jau dabar kitas galiu imti biggrin.gif

as rukanti esu, per nestuma nerukiau nuo tos dienos kai suzinojau iki kol suejo vaikui nepamenu kazkiek menesiu paksui vel pradejau blush2.gif
Atsakyti
As del rukymo labai saliska esu blush2.gif
nerukiau ir nerukysiu. Pas mus seimoje, is draugu niekas neruko. Tai as rukalu kvapa is toli uzuodziu. Jei laiptineje kazkas uzsiruko is karto jauciu kvapa bute doh.gif O vyras tai eina is karto tu rukoriu auklet, nes gi laiptinese rukyt negalima
nesakykit, bet rukymas tikrai ir odytei ir dantukam kenkia... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 12 gruodžio 2013 - 11:40
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 12, 11:11)
pasiteisinsiu dar  ax.gif as cia pataikiau ant paciu pirmu akimirku sukurimo to fotki. Ir tada dar salygu nebuvo paskelbta lyg ir.. ir foto tik JMD buvo  ax.gif

nu neplakit, gi prisipazystu - kalta tikrai!  4u.gif

nu blyn nebeziuresiu - pazadu, kol neidesiu. Ingute nekalta, as kalta.
nebutina isiminet ir kitu skriaust.. ale kriminalas gavos  doh.gif
tautos priesu pasijutau. Nu nebeziuresiu, garbes zodis  cool.gif

Na,negi gaila savos nuotraukos...kad ir is tolo lotuliukas.gif Nebent kokia viesa persona lotuliukas.gif pikul ar kokia kitokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 12, 12:36)
As del rukymo labai saliska esu blush2.gif
nerukiau ir nerukysiu. Pas mus seimoje, is draugu niekas neruko. Tai as rukalu kvapa is toli uzuodziu. Jei laiptineje kazkas uzsiruko is karto jauciu kvapa bute doh.gif  O vyras tai eina is karto tu rukoriu auklet, nes gi laiptinese rukyt negalima
nesakykit, bet rukymas tikrai ir odytei ir dantukam kenkia... ax.gif

100proc sutinku pati nepernesu to kvapo bet mesti neiseina lotuliukas.gif reik pastot tada zaibiskai metu

ar ryt busi eglute? rezervuosiu stala riek zinot kiek zmoniu laukt
Atsakyti
uošvis kažkada yar pasakęs apie rūkančias moteris " kaip galima bučiuoti peleninę? " ...
Niekad irgi nerūkiau...MB parūkydavo studijuodamas..ale kažkaip atėjo viena diena ir metė.. visai nebesinorėjo. Tai dabar irgi pyksta ant tų,kurie laiptinėj, ar liftuose rūko ... aš tai demonstratyviai imu kosėti, jei koks neramuolis laiptinėj šalia užsidega cigaretę biggrin.gif o vienas kaimynas su manim po tokio kosėjimo liftu nebevažiuoja arba neberūko cool.gif
Na pasirinkimo laisvė rūkymas aišku ax.gif bet man kažkaip "neskanu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 12 12, 10:21)
Gal zinote kur pirkti tokiu maiseliu dovanelems pakuoti? g.gif
user posted image

tiimari pirkau tokius maisiukus..vieni mazesni, kiti didesni smile.gif
Atsakyti