Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 20:43)

pažiūrėjai į veidrodį ir padarei išvadas,kad gražus tas užpakaliukas pas tave  mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif

nu zinok tikrai su trukumais tas uzpakalis, bet tai ka dabar, juk gyvas i zeme nelysi del to uzpakalio lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesiog ta sijona stebiu, gal pusmeti ir tik dabar kaina nuleido zemiau 100$, tai surizikavau, gal tiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 18:48)
turetum kaip minimum dabar issitrint is albumo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tu jau įdėjai iš naujo g.gif
aš tris naujas savo foto įdėjau,bet nebandai žiūrėt tongue.gif
Atsakyti
oj mergaites jus mano mergaites.. viena turi fantastiska figura bet jos ruriukas negeras..
ech kad man toki ale ne esme...

kita foto iseme nes i ja ziuri o ji paziuret negali
kita idjeo foto bet ziuret negalima
...
siaubekas
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 19:46)
10m kai mokykla baigta blush-anim-cl.gif

mes su grupiokais susitikom po 10metų,kai baigtas VGTU blink.gif siaubas,kaip laikas bėga..vaje vaje smile.gif
Smagios šiandien merginso temoj biggrin.gif na kaip ir kas dieną biggrin.gif drinks_cheers.gif gero jum panelės vakaro wink.gif Aš dar ryt turiu vaiką į kirpyklą nuvešt ... ir reiks eiti butą siurbt, sienas valyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 12, 19:53)
mes su grupiokais susitikom po 10metų,kai baigtas VGTU  blink.gif  siaubas,kaip laikas bėga..vaje vaje smile.gif
Smagios šiandien merginso temoj biggrin.gif na kaip ir kas dieną  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  gero jum panelės vakaro wink.gif Aš dar ryt turiu vaiką į kirpyklą nuvešt ... ir reiks eiti butą siurbt, sienas valyt  biggrin.gif

bluntyt metai lekia... mano bernas 3ciokas o as 10m kaip mokykla baigiau.. nors jauciuos dar tokia malaletka laugh.gif

man ties 25 sustojo metai sirdy laugh.gif

nori jau issilukstenti? nu tai nesiurbk ryt atmink sampes ikalsi, pasoksi gerai, vale pasizadejoi vgn isvesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 12, 19:38)
ZENETA, no problem, as nuo Traku puses trauksiu, tai man per Grigiskes prasukt ne problema. Ir pirmyn, ir atgal. Tik telefoniuka brukstelk i az, pasiderinsim laika ir vieta.

Ingut, tu irgi su manim?

Evva...?

as tau i AZ parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 18:50)
siaubekas

ale kaip faina čia drinks_cheers.gif biggrin.gif

tik aš Lauretos vis bijau,kad kada nors tars žodį,jog užtenka pliurpt bile ką unsure.gif bijau ir vis tiek pliurpiu blush2.gif užčiaups kokį kartą ,tai bus užčiaupta doh.gif biggrin.gif .........

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 18:55)
bluntyt metai lekia... mano bernas  3ciokas  o as  10m kaip mokykla baigiau.. nors jauciuos dar  tokia malaletka laugh.gif

aš virš 20 m kaip baigiau,nesąmonė doh.gif unsure.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 19:55)
  nori    jau issilukstenti?    nu tai nesiurbk ryt atmink  sampes ikalsi, pasoksi gerai,  vale  pasizadejoi vgn isvesti smile.gif

dar pirmadienį vyro darbo balius biggrin.gif antardienį mažiukės pasirodymas seneliui biggrin.gif planų aš turiu kiekvienai dienai..man kaip ir neskubu gimdyt..arba reikia per savaitgalį susisukti, kad visur spėt laugh.gif na bet va kirpykloj mažę tai dviese laikyt reikia cool.gif O dėl šokių pokių, tai jau ima pilvo apačią skaudenti..tai dabar jau tikrai kaip kiaušinis namuose ritinėjuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 12, 19:50)
oj  mergaites jus mano mergaites.. viena turi fantastiska figura  bet  jos  ruriukas negeras..
ech kad man toki ale ne esme...

kita foto iseme nes i ja ziuri o ji paziuret negali
kita idjeo foto bet ziuret negalima
...
siaubekas

man 22 metai kaip baigiau suuulia doh.gif ir kitamet bus 10 metui kaip baigtas VU doh.gif

nesveikai gera cia.

pykstu kad anksciau neatvariau i sita tema. kazkokiam kosmose meditavau lotuliukas.gif

ladno isplaku grietinele ir ikeliu foto tongue.gif zodziu grisiu i seima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 gruodžio 2013 - 19:00
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 18:59)
ladno isplaku grietinele ir ikeliu foto  tongue.gif zodziu grisiu i seima.

laugh.gif oro_buckis.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 12, 19:57)
ale kaip faina čia 

tik aš Lauretos vis bijau,kad kada nors tars žodį,jog užtenka pliurpt bile ką  unsure.gif bijau ir vis tiek pliurpiu  blush2.gif  užčiaups kokį kartą ,tai bus užčiaupta 

blush2.gif as irgi bijau bet Laureta gera wub.gif gal nesibars blush2.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 12 12, 19:57)
dar pirmadienį vyro darbo balius  biggrin.gif  antardienį mažiukės pasirodymas seneliui  biggrin.gif  planų aš turiu kiekvienai dienai..man kaip ir neskubu gimdyt..arba reikia per savaitgalį susisukti, kad visur spėt laugh.gif na bet va kirpykloj mažę tai dviese laikyt reikia  cool.gif  O dėl šokių pokių, tai jau ima pilvo apačią skaudenti..tai dabar jau tikrai kaip kiaušinis namuose ritinėjuosi smile.gif

nus tada taip.. sokiai atkrenta, man gine sake nori gimdyt eik su vyru nakti praleisk paksutine ramiai gerai smile.gif ir bus.. padariau, ant rytojaus gimdziau lotuliukas.gif

QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 19:59)
man 22 metai kaip baigiau suuulia  doh.gif ir kitamet bus 10 metui kaip baigtas VU  doh.gif

nesveikai gera cia.

pykstu kad anksciau neatvariau i sita tema. kazkokiam kosmose meditavau  lotuliukas.gif

ladno isplaku grietinele ir ikeliu foto  tongue.gif zodziu grisiu i seima.

nzn kur tu seniau buvau, tikrai motin, cia geriausia wub.gif kelk ir foto ir torta,ivertinsim

kam TH basuciu pigiai?
http://www.6pm.com/t...er-sonnie-black
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 12, 18:21)
Kaip ir zadejau ikeliau foto. Balta suknele. Kadangi kompas nei raso nei skaiciuoja negaliu pasirasyt ten. Su telefu vargu ar mokesiu.

SAUNUOLE 4u.gif Malonu susipazint su visom naujai isikelusiom 4u.gif
Atsakyti