Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 12, 23:41)
Daryk vištos kulšis sluoksniuotoj tešloj smile.gif
Papildyta:
Laureeeeta, turbūt bepigu tikėtis, kad ateis su šia siunta per BF pirkti batukai  iš 6PM blush2.gif ?

Niamm
Papildyta:
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 12, 23:33)
Aš kaip visad ne į temą blush2.gif , bo nespėju su jūsų tempais biggrin.gif

Va užrodė žmogeliukas, nuspirkau:
https://www.shoemetr...8298-viper.aspx
bus jau 3 pas mane skirtingi Bearpaw ir visi po 100 Lt+-, o vat kamuoja klausimas, jaučiu neužmigsiu, kol nesužinosiu, kuom įpatini UGG tokio stiliaus, kad už juos mergikės po 350 Lt moka g.gif

Lyyygis
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 22:43)

Anyta mano savo gimtadieniui tokias padarė - ir greitai ir patogu - kauliukus folija apvyniojo, mėsytę apsuko sluoksniuota tešla ir į orkaitę. Aš dar kiaušinio plakiniu patepus būčiau, bet bet kokiu atveju suėjo - ir paimt patogu,skanu ir vis šis tas naujo bei neįprasto:)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 23:45)
Niamm

Lyyygis

JMD, tu ka mane i ignora varai g.gif
as jai laisku az rasau ,o ji man neatsako : schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 22:45)
...
Lyyygis

Ir psio g.gif biggrin.gif Nu negali būt, tada ne lyygis man, kad nežinojau šito lotuliukas.gif Nu jie musiet storesniu padu nenunešiojamu, storesniu kailiu, bet kiek mačiau gyvai tai neatrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 12, 23:51)
JMD,  tu ka mane i ignora varai  g.gif
as jai laisku az rasau ,o ji man neatsako  : schmoll.gif

Tigi parasiau ok!

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 12, 23:52)
Ir psio g.gif  biggrin.gif Nu negali būt, tada ne lyygis man, kad nežinojau šito lotuliukas.gif Nu jie musiet storesniu padu nenunešiojamu, storesniu kailiu, bet kiek mačiau gyvai tai neatrodo schmoll.gif

A ko tu tikejais. Ai nu dar vietoj byrpav ugg parasyta.
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 12, 22:11)
As ne i tema paklausiu wink.gif
Ka planuojat kaledom? Man reik ideju karstam. Apie 15 zmoniu pamaitint, kad skanu butu, nekasdieniska ir kad vaikam tiktu, patogu patiekt ir valgyt kad butu (ale ciela vista nelabai limpa) ir nereiktu vien ties siuo patiekalu dirbt ilgai prie keptuves. Bo ruosiu viena viska ir stala reik ne vien karstu padengt. Pasidalinkit idejom smile.gif

atmusi mesyte kaip karbonadam, iskloji skarda mesyte, papipirini, nedaug padruskini, ant virsaus svogunas ratukais, uzteplioji viska majonezu ir tarkuotas suris ant virsaus.
kitoje skardoje kepa bulves, cia jau kaip nori.
vienu zodziu prie keptuves stoveti nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 12, 23:33)
Aš kaip visad ne į temą blush2.gif , bo nespėju su jūsų tempais biggrin.gif

Va užrodė žmogeliukas, nuspirkau:
https://www.shoemetr...8298-viper.aspx
bus jau 3 pas mane skirtingi Bearpaw ir visi po 100 Lt+-, o vat kamuoja klausimas, jaučiu neužmigsiu, kol nesužinosiu, kuom įpatini UGG tokio stiliaus, kad už juos mergikės po 350 Lt moka g.gif

oo kokie batai ,kokia batai-gyvatiniai -noreeeciau biggrin.gif
nemaciau niekado sio modelio schmoll.gif
kaina voobshe liuks ,o tai ir dydziu buvo skirtingu ar kokie 5,12 ir t.t. g.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 12 12, 23:56)
Tigi parasiau ok!
A ko tu tikejais. Ai nu dar vietoj byrpav ugg parasyta.

po ok dar klausiau lotuliukas.gif
kur mes sedesim ,kur mus igrudo ? ten pat ar viduj prie scenos,muzikantu ar dar kur ? lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.6pm.com/ugg-evera-red-light
kedukų gal kam?

Pas mus tai dabar ant bangos, gerai pamarinuota vištos krutinėle, įpjovas su džiovintais pomidorais ir ant viršaus čiobrelio šakele, viskas į foliją ir šaunam į orkaitę....mmm. labai sultinga ir kvapnu ir greita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 12, 23:00)
oo kokie batai ,kokia batai-gyvatiniai -noreeeciau  biggrin.gif
nemaciau niekado sio modelio  schmoll.gif
kaina voobshe liuks ,o tai ir dydziu buvo  skirtingu ar kokie 5,12 ir t.t. g.gif
...

Buvo tik 8 ir parašyta paskutinė pora jei nemeluoja biggrin.gif Šiaip visokiu no name tokio tipo bent jau pernai pilni turgūs buvo doh.gif aišku ten sintetiniai, ale blizgėjo biggrin.gif , o va šituos kai užrodė, pamaniau sau kai šlapesnis oras mažiau tepsis nei suede, nu ir čiupau doh.gif
Atsakyti
http://www.6pm.com/a...ogo-flats-black
LABAI GERA KAINA ARMANI BATUKU KAM TINKA IMKIT:)
Atsakyti
Arba as durna arba daugiau nieko negavau. Evvva nueisi pamatysi. As labai nesigilinau. Pasakiau kad butu patogu.
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 12 12, 23:41)
Daryk vištos kulšis sluoksniuotoj tešloj smile.gif
Papildyta:
Laureeeeta, turbūt bepigu tikėtis, kad ateis su šia siunta per BF pirkti batukai  iš 6PM blush2.gif ?

skirstau ir siunciu paeiliui dezes i lt, tikrai pas save nesandeliuoju, bus ryt, savaitgali. kt savaite turetu buti vel 4u.gif
Atsakyti