Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Musiukass @ 2013 12 11, 23:12)
Neaa. Katinai tokiu jausmu neturi. Tikrai smile.gif bet kokis veisejas patvirtins. Va blogai aukletu tai tiksIiai buna wink.gif

nezinau nesigincinu va drauges kate pabare - nuvare ir i lova privare...o kiek kartu rankas apkandziojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 12 11, 22:14)
Aš kai susipykau su kaimynu kate, kuri per balkoną į svečius ateidavo, tai pridirbo daug daug krūvelių balkone  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 11, 22:44)
atidetas uzsakymas ir bus isiusta po tiek ir tiek savaiciu ne tas pats  g.gif
kiek pamenu ir maudomas vs buvo buvo backodered kai Inga pirko ir isiunte po menesio kaip ir buvo nurodyta  ax.gif o jei preke neisius reiskia ja uzsakyme kazkaip anuliuoja inga minejo cancel  4u.gif
nuss tikek ir dangu gausi kaip te sako

QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 11, 22:58)
mes apsipavydesim  lotuliukas.gif

Prasom i kompanija

QUOTE(Musiukass @ 2013 12 11, 23:12)
Neaa. Katinai tokiu jausmu neturi. Tikrai smile.gif bet kokis veisejas patvirtins. Va blogai aukletu tai tiksIiai buna wink.gif

Turiu kate. Jai 9 metai. Parsinesiau is statybu. Be proto mielas ir protingas gyvis. Mano gydytoja ir guodeja. Kai man sudinai visada man nuima sunkuma. Bet su vilksune mano nesutare. Nesipese bet ir meiles nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 12 11, 23:09)
Manau nuo katino priklauso g.gif  pas mus labai su charakteriu, bet tik 2 kartus buvo pridirbes, aisku, paskui gerai gavo biggrin.gif

maniskis auksas buvo, ant ranku pastoviai, kaifas kai murkuoja salia biggrin.gif bet kai gaudavo barti, tai atbega, letenomis apsikabina koja, ikanda ir skuodzia kuo toliau lotuliukas.gif viena karta kate atsivede I namus cool.gif
Atsakyti
JMD tai ko maziui timbu neperki tikrai pigu g.gif vienus ziuriu bet bijau kad pro sonus rudeni vanduo sunksis -maniskis i balas lipa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 11, 23:51)
Ingute gi turi ja M dydzio sake vietos su storu megztuku sociai
Tavo pamenu krutine tikrai uz jos mazesne g.gif

Bet ji lyg rašė, kad klubams tinka, tai aš pabijojau, kad sėdynė nebūtų aptempta ir M pasiėmiau ax.gif Be to Inga aptemptus megztinius mėgsta, tai su platesniu ... biggrin.gif Nors manau, kad S geras būtų, ale baisoka po to laukti ir galvot, kad per mažas bus (čia mano tokia logika) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 11, 23:14)

Tantamma irgi myliu. As 'bi' doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2013 12 11, 23:20)
JMD tai ko maziui timbu neperki tikrai pigu  g.gif  vienus ziuriu bet bijau kad pro sonus rudeni vanduo sunksis -maniskis i balas lipa  g.gif

Zinok as jau lovoj. Ai uzteks jam tu batu. Pataupysiu.
Atsakyti
juodu striukiu nera nu nereik man ax.gif
o as dar ne lovoj snaiges karpau papostinu miegas neima blush2.gif antibai zvalinanciai veikia biggrin.gif vakar antibus kava uzgeriau tai po to tyliu/////
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 gruodžio 2013 - 22:26
QUOTE(JMD @ 2013 12 11, 23:17)
nuss tikek ir dangu gausi kaip te sako
Prasom i kompanija
Turiu kate. Jai 9 metai. Parsinesiau is statybu. Be proto mielas ir protingas gyvis. Mano gydytoja ir guodeja. Kai man sudinai visada man nuima sunkuma. Bet su vilksune mano nesutare. Nesipese bet ir meiles nebuvo.

As tris turiu.. ketvirta nesenai mire. Kiekis didelis, ale taip jau nutiko istorija ilga. Geris yr katinai. Ir emocijas jie tikrai pagauna bigsmile.gif
niu bet mitai yr ir kerstas ir kad pagimdyt bent karta reikia ir t.t.
Atsakyti
as bijau vienos katinu rusies -siamo katinai..nezinau kodel -nu jie tokie agresyvus atrodo blink.gif o graziausias katinas-rusu melynasis ir balti katinai kad ir neveisliniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 gruodžio 2013 - 22:31

sierra taxu nera, jei susirinks paimsiu sivakar. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 11, 23:30)
as bijau vienos katinu rusies -siamo katinai..nezinau kodel -nu jie tokie agresyvus atrodo  blink.gif

Mano svajone. Fantastiniai. Teta turejo katina Klauberzona. Ten zveris buvo. Akys zydros pats toks syvas. Nu geeeeris.
Atsakyti