Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Perfecta @ 2013 12 18, 08:37)
Turiu ir aš tokią. Pirma reakcija pasimatavus - sumaišyti dydžiai  blink.gif
Man su 86 cm irgi tokia kaip tik kaip tik, bet didesnės tai  ne, tikrai nereikia. Man va dabar kitas klausimas - su kuo ją dėvėti  g.gif
Švarkų neturiu, po megztiniu - gal nelabai, vieną - šalta    rolleyes.gif

Bent jau as ja isivaizduoju kaip laisvalaikio ruba prie dzinsu, prie kokiu chino kelniu ar laisvalaikio sijonuku smile.gif g.gif
Jei neturi svarko , atidek siltajam sezonui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 12 17, 22:54)
Sveikutes,mergaites o su 89 cm sitos bliuzeles imti xxs ar xs?

su tiek pat turiu XXS ax.gif ir puikiai.
Atsakyti
Bukite geros patarkite kaip jis gyvai atitinka dydi?
http://www.jcrew.com...04279/04279.jsp

Nesioju M daugiausia, tai S geras bus ar labai aptemptas? Koki dydi reiktu rinktis?
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2013 12 18, 01:08)
Ačiū mergaitės 4u.gif  Mes planuojam AEG pirkti, tai susišvietė, kad Linamog tokią ir rodė smile.gif Nuraminot mane su tuo rankų plovimo režimu, nes būčiau pilta jei visus rūbus reiktų į valyklą nešt unsure.gif
http://www.aeg.lt/Pr...riekio/L98699FL

Va matot, jusiskes Gold sertifikatas, maniskes Platinum. cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 18, 07:28)
Na, tie siulai , kur siuvinejimas, tai jauciasi, kad kietesni tokie, nezinau kaip ten butu devint, erzintu ar ne ax.gif
Mano ugis 172 cm, Tu , berods, dar aukstesne uz mane, tai jau XXS iki bambos butu tongue.gif  biggrin.gif
Kiekvienas rubas turi atrasti sau seimininke biggrin.gif As manau, kad sis megztinukas itin tiktu vienai mano draugei, ji gerokai zemesne, rankos storesnes uz mano, tai galvoju, kad butent ant jos turetu graziai ziuretis, reiks duot pasimatuot, aisku, jei jai is viso sis megztukas pasirodys mielas smile.gif

aga, mano 177..
Tas seimininkiu atradimas kartais labai jau nuostolingas ir laiko daug uzimantis su musu tokiais online shoppingais o ne gyvais ciupinejimais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atėnė78 @ 2013 12 17, 19:02)
Taisiau si sijonuka, is sonu siaurinau, nes man netinka ir nepatinka tokios trapecijos formos, kokios jis buvo, tai esu labai patenkinta smile.gif  dziaugiuos kad nepardaviau smile.gif aisku cia skonio reikalas, jei pavyks veliau imesciau foto.

Butu labia saunu pamatyt, nes as esu iki galo neapsisprendusi, ka daryt su juo biggrin.gif

Klausimas ne i tema- ar yra tarpininkiu pas mus, pas kurias nebutu is jcrew perkant taxu ir kurios priimtu mokejimus per Paypal? g.gif Manau, kad laikas permainoms...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 18, 12:15)
Butu labia saunu pamatyt, nes as esu iki galo neapsisprendusi, ka daryt su juo biggrin.gif
Klausimas ne i tema- ar yra tarpininkiu pas mus, pas kurias nebutu is jcrew perkant taxu ir kurios priimtu mokejimus per Paypal? g.gif Manau, kad laikas permainoms...

pataisykite, jei klystu, bet jcrew rubams ner taxu..ar klystu? g.gif

O del Paypalo manau reiktu klausti individualiai, cia susitarimo reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 18, 11:15)

Kate25. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 18, 13:17)
pataisykite, jei klystu, bet jcrew rubams ner taxu..ar klystu?  g.gif

Pas kai kurias tarpininkes yra ax.gif

QUOTE(micefee @ 2013 12 18, 13:21)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit šitą? http://www.jcrew.com...534374302028624

Didintas ar atitinka? Kuri spalva gražesnė? Kaip mane nervina tos trumpos rankovės, negali normalių padaryti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 12 18, 14:45)
Gal kas turit šitą? http://www.jcrew.com...534374302028624

Didintas ar atitinka? Kuri spalva gražesnė? Kaip mane nervina tos trumpos rankovės, negali normalių padaryti.  doh.gif

Neturiu, bet man gal juodai baltas grazesnis g.gif smile.gif Bet matosi, kad vel toks portrumpis, nebent Tu neauksta smile.gif
Atsakyti
Nea, neaukšta. smile.gif
Atsakyti