Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(Abergailė @ 2014 03 23, 12:38)
Mes kaip tik vakar su dizainere diskutavom apie vonia, tai pateike vizualizacija - su putplascio apvadais ir medinem grindim, plyteliu labai labai minimaliai. As truputi bijau, bet uztikrino, kad tikrai nieko neatsitiks. Vyras biski pries, bet manau kad perkalbesiu ir darysim taip kaip dizainere siulo

O kokie tie putplasčio apvadai? Pagooglinau, bet neradau. Beje, o grindys kokio medžio?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2014 03 23, 11:42)
O kokie tie putplasčio apvadai? Pagooglinau, bet neradau. Beje, o grindys kokio medžio?

Kaip supratau paprasti apvadai is polistirolo, tik kad jis sutankintas labai. Grindys azuolo masyvas, tik minejo, kad jas specialiai kazkaip apdirbs, alyvuos daugiau kartu ar kazkaip kitaip, nepasakysiu, ness labai nesigilinau. Tegul rupinasi dizainere biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abergailė: 23 kovo 2014 - 11:57
QUOTE(luka* @ 2014 03 22, 12:50)
sios kedes vadinasi EAMES... As taip pat siunciausi is UK, puslapiukas sis http://www.furnisho.co.uk

QUOTE(eufrozina @ 2014 03 23, 10:26)
Ne originalai. Išvis net nežinau, kurio gamintojo skaitosi originalai g.gif Jos sukurtos prieš daugiau nei 60 metų ir dabar gamina daug kas. Firmos Vitra tokios kėdės brangios, virš 1000 Lt viena kainuoja, yra ir dar brangesnių.

O iš Furnisho tai tikrai gera kokybė, mes antrus metus naudojam intensyviai, puikiai išsilaikiusios.

Gražios šitos kėdės, tik kad jos kopijos, plagiatai.. Niekada gyvenime neprikčiau kopijų. Originalų gamintojas Vitra, todėl ir kaina jų aukšta. Kadangi už tiek kėdžių pirkti nežadu, tai ieškau kitų dizaino įmonių sukurtų kėdžių. Bet kiekvienam savo rolleyes.gif

QUOTE(Abergailė @ 2014 03 23, 12:56)
Kaip supratau paprasti apvadai is polistirolo, tik kad jis sutankintas labai. Grindys azuolo masyvas, tik minejo, kad jas specialiai kazkaip apdirbs, alyvuos daugiau kartu ar kazkaip kitaip, nepasakysiu, ness labai nesigilinau. Tegul rupinasi dizainere  biggrin.gif

Jei vanduo ant grindų nesipils, joms tikrai nieko neatsitiks, kad ir medinės. Bet jei bus vietų, kur nuolat vis palašės vanduo, ten ilgainiui atsiras dėmės. Esu mačiusi vieną interjerą berdos "Mano namai" žurnale, kur vonioje medinės grindys sudėtos, vonia laisvai pastatoma su maišytuvu iš grindų, tai aplink maišytuvą net nuotraukoje matosi, kad yra pakitusios grindys, su baltu apnašu, dėmėtos. Tokiose kritinėse vietose, kur galimai nuolat palašės vanduo, reikia išspręsti, kad jis nestovėtų, nes lašas po lašo...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 03 24, 16:03)
Gražios šitos kėdės, tik kad jos kopijos, plagiatai.. Niekada gyvenime neprikčiau kopijų. Originalų gamintojas Vitra, todėl ir kaina jų aukšta. Kadangi už tiek kėdžių pirkti nežadu, tai ieškau kitų dizaino įmonių sukurtų kėdžių. Bet kiekvienam savo rolleyes.gif

O dėl ko nepirktumėt neoriginalių? Įsitikinimai ar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eufrozina @ 2014 03 24, 17:26)
O dėl ko nepirktumėt neoriginalių? Įsitikinimai ar kas? g.gif

Taip, įsitikinimai 4u.gif Kaip niekad nepirkčiau kokios pseudo Burberry tašės ar pseudo Rolex'o iš prekeivio gatvėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 03 24, 16:36)
Taip, įsitikinimai  4u.gif Kaip niekad nepirkčiau kokios pseudo Burberry tašės ar pseudo Rolex'o iš prekeivio gatvėje  4u.gif

Aš tokių irgi niekad nepirkčiau, nes ir jų kokybė kalba už save... Nors kiek turtingų Vilniaus poniučių nešiojo iš Gelažniko parduotuvės pirktus ale originalus ir laimingos nešiojo ir būtų dar nešiojusios, bet va išlindo tiesa lotuliukas.gif O dėl baldų niekad nesusimasčiau. Nu jei išsirenku tarkim miegamojo lovą, tai patinka ir perku, bet nesigilinu, ar lygiai tokią pat koks dizainieris pagaminęs ir dabar nusipirksiu padielką g.gif Be to, tos kėdės tikrai geros kokybės, daugumai gamintojų dar toooli iki jų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eufrozina: 24 kovo 2014 - 18:40
QUOTE(eufrozina @ 2014 03 24, 19:36)
Aš tokių irgi niekad nepirkčiau, nes ir jų kokybė kalba už save... Nors kiek turtingų Vilniaus poniučių nešiojo iš Gelažniko parduotuvės pirktus ale originalus ir laimingos nešiojo ir būtų dar nešiojusios, bet va išlindo tiesa lotuliukas.gif O dėl baldų niekad nesusimasčiau. Nu jei išsirenku tarkim miegamojo lovą, tai patinka ir perku, bet nesigilinu, ar lygiai tokią pat koks dizainieris pagaminęs ir dabar nusipirksiu padielką g.gif Be to, tos kėdės tikrai geros kokybės, daugumai gamintojų dar toooli iki jų wink.gif

Na gali būti, jei nežinai, tai tuomet koks skirtumas plagiatas ar ne. Bet šitos kėdės man labai gerai pažįstamos, jas sukūrė Charles ir Ray Eames 1950 metais. Jei randu įdomesnį daiktą, baldą, kurį galimai sukūrė koks nors dizaineris, visuomet pasidomiu, tada ir žinau 4u.gif Na šiaip domiuosi tokiais dalykais, tai autorinės teisės man yra labai svarbu..
Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif Labai gražios šios kėdės. Išties.
Atsakyti
Aš vėl dėl grindų... doh.gif
Kaip manot apie tokių grindų praktiškumą? Ar nesibraižo? bijau, kad braižysis, o paskui tie įbrėžimai pamurzinuos ... g.gif
Ir kaip dėl epoksidinių grindų skleidžiamos chemijos? Kažin mitas čia ar tiesa? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mifi: 25 kovo 2014 - 18:52
QUOTE(Mifi @ 2014 03 25, 19:51)
Aš vėl dėl grindų...  doh.gif
Kaip manot apie tokių grindų praktiškumą? Ar nesibraižo? bijau, kad braižysis, o paskui tie įbrėžimai pamurzinuos ...  g.gif 
Ir kaip dėl epoksidinių grindų skleidžiamos chemijos? Kažin mitas čia ar tiesa?  g.gif

Nepabandžius nesužinosit biggrin.gif sunku patart tokių namie neturint, reikia klaust geriau tų, kurie jas lieja.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2014 03 26, 13:45)
Nepabandžius nesužinosit  biggrin.gif sunku patart tokių namie neturint, reikia klaust geriau tų, kurie jas lieja.

Tai va, kad ne daug kas tokias grindis turi, nėra daug nuomonių smile.gif jaučiu, kad vistik reiks pasilikt prie medinių grindų g.gif
Atsakyti
Turiu beda su vonios tapetais, kur be domus galerijos galeciau rasti geru originaliu nordic style tapetu? Ieskau sviesiame fone su su spalvotomis detalemis. I maza vonia noreciau juoda balta juostu, bet bijau kad galva nesisuktu. Iki puses bus baltos plyteles. Gal kokiu gamintoju vardu bet pasiulytumete blush2.gif
Atsakyti
čia seilę varvinu, idėjas gaudau
Atsakyti