Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage stilius

QUOTE(Muxius @ 2014 08 19, 10:09)

Savaitgali apturejau svente- mano baltos sienos kentejo- bet pavaliau ir vel viskas ok. Dazai Tikurilla Harmony tikrai geri. O va Viva Color 12 tai šūdelis palyginus.

o man nepatiko tie dazai kazkodel, pavalius kazkokie plemai lieka, na gal cia ne dazai kalti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 20, 20:42)
o man nepatiko tie dazai kazkodel, pavalius kazkokie plemai lieka, na gal cia ne dazai kalti g.gif

O su spalva ar grynai balti? Pas mus dažyta gryna balta- jokiu plemu nepastebejau g.gif
Atsakyti
Mes ir tuos harmony ir viva color 7 pirkom. Pažiūrėsim, kurie geriau dėvėsis smile.gif Tik mums dažų parduotuvėje sakė mėnesį po dažymo sienų nevalyti, nes dažai turi susigyventi su sienomis smile.gif
dives, gal valėt nepraėjus mėnesiui po dažymo? g.gif
Atsakyti
eufrozina, labai gražus interjeras! Ar pati planavote, dėliojote, ar dizaineriai kiek padėjo?
Norėjau dar paklausti dėl plytelių virtuvėje: ar pati dėliojotės iš skirtingų plytelių? Ar kažkur jau "sudėliotas", į rinkinį sudėtas pirkote?
Norisi ir man kažko panašaus, (čia išvis svajonė, tik, aišku, dydis kitas... Arba, kiek paprasčiau, tiesiog horizontalios linijos), bet nežinau, kaip tai vyksta.

QUOTE(eufrozina @ 2014 08 13, 22:43)
Pirkom iš Skandinaviškų interjerų Softrend sofą, labai gera kokybė, didelis gobelenų pasirinkimas. Pristatė per kokias 8 savaites thumbup.gif
Tik dar nebaigta svetainė cool.gif
user posted image

user posted image

Muuto lempos virtuvėje. Gaubtai guminiai bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Eufrozina, labai gražus valgomojo stalas ir kėdės. Gal pasidalinsi iš kur?
Atsakyti
Mes tokias pat kėdes tik baltas užsiskėm iš 4moon.lt, vakar atvežė, tai nenusivylėm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2014 08 21, 14:34)
O su spalva ar grynai balti? Pas mus dažyta gryna balta- jokiu plemu nepastebejau  g.gif

pas mane su atspalviu

QUOTE(Mifi @ 2014 08 21, 14:39)
Mes ir tuos harmony ir viva color 7 pirkom. Pažiūrėsim, kurie geriau dėvėsis  smile.gif Tik mums dažų parduotuvėje sakė mėnesį po dažymo sienų nevalyti, nes dažai turi susigyventi su sienomis  smile.gif
dives, gal valėt nepraėjus mėnesiui po dažymo?  g.gif

as tik po 3 men. įsikeliau gyvent...vat kaip remontas užsitesė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2014 08 23, 18:47)
eufrozina, labai gražus interjeras! Ar pati planavote, dėliojote, ar dizaineriai kiek padėjo?
Norėjau dar paklausti dėl plytelių virtuvėje: ar pati dėliojotės iš skirtingų plytelių? Ar kažkur jau "sudėliotas", į rinkinį sudėtas pirkote?

Plytelės pagal spalvą ir pagal kryptį sudėliojo dizainierė. Kreminės ir rudos spalvos buvo bazinės plytelės, o tos spalvotos kaip dekoras parsiduoda. Dabar gal jau tokių ir nebėra, nes klijuotos prieš beveik 3 metus.
Atsakyti
Sveikos, gal galit padet? Kas turite is Furnisho UK Eames kedes (kaip Eufrozinos nuotraukose) koks tarpas tarp priekiniu koju? Pas juos raso 53,5cm, pas kitus gamintojus 46,5cm. Pasimeciau blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ieskau kokybisku apvaliu veidrodziu su odiniais dirzeliais, gal esate uztike alternatyva ne uz 700lt ir daugiau?
veidrodis
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 09 01, 19:24)
Merginos, ieskau kokybisku apvaliu veidrodziu su odiniais dirzeliais, gal esate uztike alternatyva ne uz 700lt ir daugiau?
veidrodis

o neiseina pasigaminti paciai? Atrodo sudetingiausias dalykas - tik susirasti sudedamasias dalis... g.gif
nors gal tik man rodos viska galima paciai pasigaminti.... ir deja, dazniausiai, tie norai ir lieka sarase ka galiu pasidaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugga @ 2014 09 01, 21:26)
o neiseina pasigaminti paciai? Atrodo sudetingiausias dalykas - tik susirasti sudedamasias dalis... g.gif
nors gal tik man rodos viska galima paciai pasigaminti.... ir deja, dazniausiai, tie norai ir lieka sarase ka galiu pasidaryti doh.gif

Man asmeniškai irgi neatrodo sudėtinga, tik reikia mėgti krapštytis smile.gif
Atsakyti