Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Lin1 @ 2013 12 13, 14:29)

As kaip tik pirmasias ir nusiunciau mergiatems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2013 12 13, 15:09)
aš savo damutei irgi imu XXS su tokiais išmatavimais  4u.gif skaičiau kažkur, kad jie mažinti, ir tinka maždaug ant 4 m.
Tikiuos nupirks mergaitės  4u.gif

mhm, aš irgi šitų pletkų paklausiau ir nupirkau 4T šiems metams (4 bus pavasarį), nekrenta, bet dar gerokai didelis, tai gerai kad labai protingai pasiūtas, tai jaučiu iki mokyklos nešios laugh.gif. pastebiu tendenciją, kad negalima tikėti mamytėmis, nes trimečių būną ir metr0 ir 1,10. tai jei ta kurios trimetis 1,10, aišku kad jai mažintas, mano metrinukei sakyčiau net ir labai didintas laugh.gif. Bet nesigailiu, ilgiau nereiks naujo pirkti, o pasiūtas tikrai protingai - viskas trumpinasi atsilanksto, o vėliau dar ir siūlas išsitraukia.
Atsakyti
Suuuuper, aciu, mergaites uz sierra bigsmile.gif clap.gif wub.gif
Atsakyti
o sitas tinka musu ziemoms? ar tai labiau kaip slidininko kostiumas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2013 12 13, 14:51)
user posted image

Man kaip tik toki rausva mergaites nupirko. Turejau kazkada su 150g uzpildu abiems, leliukiniai dar buvo - pilnai uzteko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2013 12 13, 15:51)
user posted image

tinka, bet kai gavau, ištiko lengvas šokas - nu žiauriai plonyčiai biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniūtė: 13 gruodžio 2013 - 15:04
QUOTE(Maniūtė @ 2013 12 13, 15:48)
mhm, aš irgi šitų pletkų paklausiau ir nupirkau 4T šiems metams  (4 bus pavasarį), nekrenta, bet dar gerokai didelis, tai gerai kad labai protingai pasiūtas, tai jaučiu iki mokyklos nešios laugh.gif. pastebiu tendenciją, kad negalima tikėti mamytėmis, nes trimečių būną ir metr0 ir 1,10. tai jei ta kurios trimetis 1,10, aišku kad jai mažintas, mano metrinukei sakyčiau net ir labai didintas laugh.gif. Bet nesigailiu, ilgiau nereiks naujo pirkti, o pasiūtas tikrai protingai - viskas trumpinasi atsilanksto, o vėliau dar ir siūlas išsitraukia.

mes išbandę Columbia savo kailiu. Buvau irgi nupirkusi 3T, kai 2 m. buvo, tai skendo per visur. O dabar 3T nešiojam, ir striukytės norėtųsi didesnės. Tik dabar turim su 60 g. pašiltinimo.

O tas su 150 g. mūsų žiemoms drąsiai. Net megztuko po apačia su juo nedėdavau.
QUOTE(jsmilgė @ 2013 12 13, 15:49)
Suuuuper, aciu, mergaites uz sierra  bigsmile.gif  clap.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2013 12 13, 16:08)
mes išbandę Columbia savo kailiu. Buvau irgi nupirkusi 3T, kai 2 m. buvo, tai skendo per visur. O dabar 3T nešiojam, ir striukytės norėtųsi didesnės. Tik dabar turim su 60 g. pašiltinimo.

O tas su 150 g. mūsų žiemoms drąsiai. Net megztuko po apačia su juo nedėdavau.

drinks_cheers.gif  4u.gif

bet juk amžius nieko nesako, svarbu ūgis ir gal šiek tiek svoris, gal Jūsų vaikas tįstelėjo per metus stipriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maniūtė: 13 gruodžio 2013 - 15:13
Sveikos, mamos. Žiūriu žiemai dauguma vaikučiams arba columbia, arba landsend viršutinius drabužius perkat. O kurie geresni/šiltesni/patvaresni/patogesni? Ar būna columbia didesnis nei 150 užpildas (maniškė iš tokių labiau šąlančių biggrin.gif ) ? Ar 2,5 m mergatei užtenka 3T dydžio, ar geriau 4T imt? Ačiū, kas atsakysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2013 12 13, 16:17)
Sveikos, mamos. Žiūriu žiemai dauguma vaikučiams arba columbia, arba landsend viršutinius drabužius perkat. O kurie geresni/šiltesni/patvaresni/patogesni? Ar būna columbia didesnis nei 150 užpildas (maniškė iš tokių labiau šąlančių  biggrin.gif  ) ? Ar 2,5 m mergatei užtenka 3T dydžio, ar geriau 4T imt?  Ačiū, kas atsakysit 4u.gif

Dar vaiko ūgį parašyikite, nes to paties amziaus skirtingo ūgio vaikai būna ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Crocs neblogą akciją išmetė Buy 1 get 1 50% off, gal kas jungtūsi su 14,99 dol. vertės batukais 4u.gif aš savo jau nusiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2013 12 13, 15:03)
tinka, bet kai gavau, ištiko lengvas šokas - nu žiauriai plonyčiai biggrin.gif.

Prisimenu ir aš tą šoką, kai gavau pirmus columbia ištisinius kombiukus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti