Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Oi mergytės, kaip šauniai pasedėjot thumbup.gif Ingute žaviai atrodai wub.gif Šanu,kad nusprendei pasikeisti wub.gif
Atsakyti
Buvom pas BMW dabar negaliu atstot nuo veidrodžio doh.gif Gavau MK dillardo auksinį diržą wub.gif AČIŪ JMD KAD UŽRODĖ, nugis fainuolis, man šarkai viskas auksas kas auksu žiba bais gražu nu ir prabangiai taip lyg ir vienžo atrodo čia jau lyyyygis lotuliukas.gif Tik va nžn g.gif dabar ar tą pakabutį su auksinėm MK reik nuimt ar ne, gaila, nes nu gražu, betgi vaikiška gal o gal net pižoniška blink.gif Dėl jo bijojau labai, nes jau kai nupirko mergytės, perskaičiau vienos amerikonkos atsiliepimą, kad ne oda ten, o lapsmasė, vo blyn pamaniau ir apsipirkau doh.gif Bet ačių MK tikra skūra ten, kap ir turėjo būt thumbup.gif

Ir galiausiai Shoemetro Enzo Angiolini auksiniai bateliai, štai šie:
http://www.shoemetro...aterial=Leather
idealiai spalva prie diržiuko, koks ir sumanymas buvo ir dydis 8 atitinka pilnai, man su 7,5 dar yra vietos nosytėj, odytė minkštutė, padukas irgi odinis nu kaip Italai daro doh.gif gyvai gražesni negu nuotraukoj, nors imk ir dar vienus 7,5 nusipirk jei nuolaidą išmes , aš pirkau už visus 29, bet nesigailiu nė kiek, pelene pasijaučiau kaip su tom stiklinėm kurpaitėm biggrin.gif
AČIŪ MERGAITĖS UŽ PREKYTES oro_buckis.gif

Ir dar nušlubavau su MB iki Sorelių, nes jam 10 caribou modelio atitiko 44 EU doh.gif Norėjom pažiūrėt kaip čia yra, pasimatavo 9,5, ideliai 43, žodžiu tęsiant apie Sorel, nepasimatavusios arba neišgirdę nuomonės apie konkretų modelį labai riizikuotumėt su dydžiais, veini mažinti, kiti didinti, treti atitinka, pati kelis išsimatavau, siaubas kažkos, pardės berniukas taip ir pasakė, Soreliai su dydžiais šššš mala. Teks vyro bucus pardavinėt dabar.

O va Columbia dydžiai maloniai nustebino, tiek man tiek vyrui keli pasimatuoti modeliai atitiko pilnai biggrin.gif Vienų laukiu sau ir dukriukui, tai bais kaip apsidžiaugiau, ką jau kalbėt kai pirkau po 100 Lt, o pardej panašūs virš 500 , net su 50% nuolaida jei paleis tokią bus brangiau ax.gif

Aj dar crocs pasimatavau, tie kur Rutule rodė, nepatiko man schmoll.gif , skoniai skiriasi hihihi.gif jai va mano gyvatiniai Byrpawai nepatiko g.gif , žodžiu tų man aulas labai platus, o kai dar skystokas tai be ryšio žiūrisi ir 8 spaudžia per keltį, o 9 jau perdideli blink.gif , o vat tų su striukiniu auliuku 8 man su 7,5 mažas, bet 9 idealiai ir auliukas super plonai kojytei thumbup.gif , kai bus už kokį 80 Lt griebsiu biggrin.gif

Pripezėjau belekiek, bet tikiuosi kam nors informacija pravers.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2013 12 14, 11:40)
a kokiem klubam 4 dydis?

manau klubams iki kokiu 96-97cm
liemeniui iki 75cm

labai saunus
jis balto dzinso wub.gif kasdienai ir i darba ir i myta puikiai tiks

QUOTE(svile @ 2013 12 14, 11:42)
Eglute, gal galetumet to geleto sijonuko 6 dydzio matmenis parasyt.. blush2.gif
Laukiu 4 ir galvoju, kaip cia bus  g.gif

matmenys 6-to
liemuo 37, klubai 49

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 14, 11:52)

eglut as ta pirmaji  10 gavau man geras jauciu i 8 nelisciau  blush2.gif

o balta gavau 6 uzsegu bet oro mazoka  bet iki vasaros galgi  bus gerai tikrai smagutis
4u.gif aciu

Inga, tas baltas tai dzinsinis, o tu lyg sakei lininis pas tave g.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 14, 12:11)

Eglute sakei kudina mane tai va sita sukne pigute visai beet..
matei kaip atrodo
http://www.hm.com/us...amp;variant=006
Papildyta:
HM ne uz ilgo imsiu galima  jungtis mergytes

Ingut, tikrai tobulai tau ta suknike wub.gif atrodai kaip 60-65kg svertum wub.gif

Atsiprasau kad isbegau su visom neatsisveikinus, seima pradejo skambinet Tikiuosi koki pavasari jau galesiu ir as pasisokt kad ir iki paryciu biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

ar nupirktumet crocs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 14, 18:06)
Oi mergytės, kaip šauniai pasedėjot  thumbup.gif  Ingute žaviai atrodai  wub.gif  Šanu,kad nusprendei pasikeisti  wub.gif

as irgi noreciau slaptazodzio...
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 14, 16:08)
Ir dar nušlubavau su MB iki Sorelių, nes jam 10 caribou modelio atitiko 44 EU doh.gif Norėjom pažiūrėt kaip čia yra, pasimatavo 9,5, ideliai 43, žodžiu tęsiant apie Sorel, nepasimatavusios arba neišgirdę nuomonės apie konkretų modelį labai riizikuotumėt su dydžiais, veini mažinti, kiti didinti, treti atitinka, pati kelis išsimatavau, siaubas kažkos, pardės berniukas taip ir pasakė, Soreliai su dydžiais šššš mala. Teks vyro bucus pardavinėt dabar.

O kur Sorel matavotes?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 12 14, 17:28)
as irgi noreciau slaptazodzio...

pirmam plsp info,kad slaptažodis pas Ingutę 4u.gif
Atsakyti
Panops nepatikesit, isdrisau uzsidet ta merinosini golfa is macys. negrauzia blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

aisku dejau maike po apacia, bet vistiek negrauzia. Noriu kitos spalvos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 14, 15:26)
tikrai vilnietes sauniai bendrauja...

miesto masteliu ju daugiau biggrin.gif bendrauja ir ktm mergaites,bet patyliukais.... tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 14, 17:06)
Oi mergytės, kaip šauniai pasedėjot  thumbup.gif  Ingute žaviai atrodai  wub.gif  Šanu,kad nusprendei pasikeisti  wub.gif

aciu bluntyt blush2.gif

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 14, 17:08)
Buvom pas BMW dabar negaliu atstot nuo veidrodžio doh.gif

aciu jum uz pirkinukus bigsmile.gif
QUOTE(Eglute @ 2013 12 14, 17:13)
manau klubams iki kokiu 96-97cm
liemeniui iki 75cm

labai saunus
jis balto dzinso wub.gif  kasdienai ir i darba ir i myta puikiai tiks
matmenys 6-to
liemuo 37, klubai 49
Inga, tas baltas tai dzinsinis, o tu lyg sakei lininis pas tave g.gif
Ingut, tikrai tobulai tau ta suknike wub.gif atrodai kaip 60-65kg svertum wub.gif

Atsiprasau kad isbegau su visom neatsisveikinus, seima pradejo skambinet Tikiuosi koki pavasari jau galesiu ir as pasisokt kad ir iki paryciu biggrin.gif

zinai matyt suklydau nes mano tai lyg lininis as sveciu turiu veliau paziuesiu tiksliau.
bet tas geletas dzinsinis man 10 gera si 8 neilisciau blush-anim-cl.gif

del sukneles ir kaip atrodziau tai jau aciu tau blush2.gif sveriu 20kg daugiau nei kad tu sakai kad atrodziau blush2.gif blush2.gif blush2.gif

kita syk tikiuos kad ateisi ilgam bigsmile.gif
as matau mano isisusta jau landsend suknyte tai atminsiu su ja i meeta wub.gif jei aisku ilisiu lotuliukas.gif

QUOTE(yezy @ 2013 12 14, 17:19)
Laba diena,

ar nupirktumet crocs? smile.gif

galime parinkti crocs ima tik laureta a snegaliu is lt jos imti
Atsakyti
http://www1.macys.co...-...&slotId=176
Atsakyti
amazonas šiandien atsiuntė laišką, kad striukėm daugumoj 75% nuolaida smile.gif gal kas ras sau tinkamo kažko wink.gif

Ingut - mesk akį į paštuką,gal galima tą haliuroną nupirkt 4u.gif
Atsakyti