Buvom pas BMW dabar negaliu atstot nuo veidrodžio

Gavau MK dillardo auksinį diržą

AČIŪ JMD KAD UŽRODĖ, nugis fainuolis, man šarkai viskas auksas kas auksu žiba bais gražu nu ir prabangiai taip lyg ir vienžo atrodo čia jau lyyyygis

Tik va nžn

dabar ar tą pakabutį su auksinėm MK reik nuimt ar ne, gaila, nes nu gražu, betgi vaikiška gal o gal net pižoniška

Dėl jo bijojau labai, nes jau kai nupirko mergytės, perskaičiau vienos amerikonkos atsiliepimą, kad ne oda ten, o lapsmasė, vo blyn pamaniau ir apsipirkau

Bet ačių MK tikra skūra ten, kap ir turėjo būt
Ir galiausiai Shoemetro Enzo Angiolini auksiniai bateliai, štai šie:
http://www.shoemetro...aterial=Leatheridealiai spalva prie diržiuko, koks ir sumanymas buvo ir dydis 8 atitinka pilnai, man su 7,5 dar yra vietos nosytėj, odytė minkštutė, padukas irgi odinis nu kaip Italai daro

gyvai gražesni negu nuotraukoj, nors imk ir dar vienus 7,5 nusipirk jei nuolaidą išmes , aš pirkau už visus 29, bet nesigailiu nė kiek, pelene pasijaučiau kaip su tom stiklinėm kurpaitėm
AČIŪ MERGAITĖS UŽ PREKYTES
Ir dar nušlubavau su MB iki Sorelių, nes jam 10 caribou modelio atitiko 44 EU

Norėjom pažiūrėt kaip čia yra, pasimatavo 9,5, ideliai 43, žodžiu tęsiant apie Sorel, nepasimatavusios arba neišgirdę nuomonės apie konkretų modelį labai riizikuotumėt su dydžiais, veini mažinti, kiti didinti, treti atitinka, pati kelis išsimatavau, siaubas kažkos, pardės berniukas taip ir pasakė, Soreliai su dydžiais šššš mala. Teks vyro bucus pardavinėt dabar.
O va Columbia dydžiai maloniai nustebino, tiek man tiek vyrui keli pasimatuoti modeliai atitiko pilnai

Vienų laukiu sau ir dukriukui, tai bais kaip apsidžiaugiau, ką jau kalbėt kai pirkau po 100 Lt, o pardej panašūs virš 500 , net su 50% nuolaida jei paleis tokią bus brangiau
Aj dar crocs pasimatavau, tie kur Rutule rodė, nepatiko man

, skoniai skiriasi

jai va mano gyvatiniai Byrpawai nepatiko

, žodžiu tų man aulas labai platus, o kai dar skystokas tai be ryšio žiūrisi ir 8 spaudžia per keltį, o 9 jau perdideli

, o vat tų su striukiniu auliuku 8 man su 7,5 mažas, bet 9 idealiai ir auliukas super plonai kojytei

, kai bus už kokį 80 Lt griebsiu
Pripezėjau belekiek, bet tikiuosi kam nors informacija pravers.