Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos,

aš iš anksto renku dovanas jau kitoms šventėms ax.gif Ugg mylėtojos, kokio dydžio reikia pirkti Ugg mokasinus, nešiojant 42 d./US 11? 11 ar 10?
http://www.6pm.com/ugg-lonna-black
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2013 12 18, 01:25)
Sveikos,

aš iš anksto renku dovanas jau kitoms šventėms ax.gif Ugg mylėtojos, kokio dydžio reikia pirkti Ugg mokasinus, nešiojant 42 d./US 11? 11 ar 10?
http://www.6pm.com/ugg-lonna-black

cia dabar jau kuri sekanti? Valentinas? biggrin.gif

Ar kiekviena diena kaip svente? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Norėjau pasitikslinti, už skirtingas dėžutes, kuris iškeliavę tą pačią dieną, galima daryti vieną pavedimą, ar skirtingų dėžučių atskiri pavedimai turėtų būti ? blush2.gif
Atsakyti
Itariu, kad maniskiui Canada Goose galiojo bloom nuolaida, nea juos tiesiog isslave sad.gif didis liudesys siandien....va ir nueik miegot...
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2013 12 18, 08:50)
Labas rytas  4u.gif Norėjau pasitikslinti, už skirtingas dėžutes, kuris iškeliavę tą pačią dieną,  galima daryti vieną pavedimą, ar skirtingų dėžučių atskiri pavedimai turėtų būti ?  blush2.gif

Galima moketi vienu pavedimu, tik surasykit dezuciu numeriukus mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2013 12 18, 09:21)
Itariu, kad maniskiui Canada Goose galiojo bloom nuolaida, nea juos tiesiog isslave sad.gif didis liudesys siandien....va ir nueik miegot...

console.gif gal dar geresniu nuolaidu bus po nauju 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif nu ka laukiam deziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2013 12 18, 08:52)
Galima moketi vienu pavedimu, tik surasykit  dezuciu numeriukus mirksiukas.gif  4u.gif
console.gif gal dar geresniu nuolaidu bus po nauju  4u.gif

kad nebeliko dydzio sad.gif kaip pastebejau nepapildo kai kuriu modeliuku jie sad.gif na ka darysi...gal ka naujo sukurs ax.gif
Loren gal kokiu ziniu turi, kad tokia ankstyva biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, 328 iv. miestu dezuciu dar nesimato? Nesekiau temos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kam Ugg? pirkau per Linutę, bet man dideli verysad.gif

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 12 18, 10:02)
kad nebeliko dydzio sad.gif kaip pastebejau nepapildo kai kuriu modeliuku jie sad.gif na ka darysi...gal ka naujo sukurs  ax.gif
Loren gal kokiu ziniu turi, kad tokia ankstyva biggrin.gif

Neaa dar, tylu ramu kol kas - bet jau ruosiuos priemimui showoff.gif Nujauciu, bus daug si karta scare.gif
Atsakyti
Ar skaiciukai siuntineti jau baigti? Nepykit, neseku temos
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2013 12 18, 10:00)
Neaa dar, tylu ramu kol kas - bet jau ruosiuos priemimui  showoff.gif Nujauciu, bus daug si karta  scare.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano tik princesei turi but mazuliukas jei nemaisau bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Izabelee @ 2013 12 18, 10:15)
Ar skaiciukai siuntineti jau baigti? Nepykit, neseku temos

Linute rase, kad 13 dienos skaiciukai baigti, kita siunta bus Naujametines dovaneles mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti