Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ditele @ 2013 12 21, 17:31)
Ėmiau savo įprastinį US11 - su EU42, pėda apie 28,3 cm. Sakyčiau, kad atitinka ir nėra siauri -tik su aukštesne keltimi  gali  būti sunkiau įsiauti.

Tikiuosi, ir man tiks 4u.gif Esu tokius pat užsisakius mirksiukas.gif
Atsakyti
Gauti Kauno 299 - 300 siuntinukai thumbup.gif Susimokejusioms laiskuciai surasyti mirksiukas.gif 4u.gif Skubekit pasiimti savo gerybiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, rudaplaukei uz fainuoli jcrew pukinuka wub.gif Savitai atskiras aciu uz konsultacijas del dydzio, paltukas kaip nulietas thumbup.gif ir, zinoma, aciu sandrixxx uz dalybas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(Loren @ 2013 12 21, 16:56)
  Gauti Kauno 299 - 300 siuntinukai  thumbup.gif Susimokejusioms laiskuciai surasyti  mirksiukas.gif  4u.gif Skubekit pasiimti savo gerybiu  bigsmile.gif  4u.gif

Gal kartais ten mano mazas Juicy siuntinukas yra?
Ana karta man pritruko kelniu biggrin.gif puse treningiuko gavau hihihi.gif
tai nezinau, ar jis pasiliko, ar pasimete kazkur kitoje dezeje g.gif
Atsakyti
Loren, ar dalinsite rytoj ir pirmadienį? Šiandien jau nebevažiuosiu iš namų, ryt turbūt vistiek kažkur važiuosiu link tos pusės, tai užsuksiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2013 12 21, 16:34)
Tikiuosi, ir man tiks 4u.gif Esu tokius pat užsisakius  mirksiukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif- tikrai faini ir patogūs mirksiukas.gif
Atsakyti
ACIU uz siuntineli ir uz visus visus siu metu siuntinelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Graziu Jums visoms svenciu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(spygliz @ 2013 12 21, 13:04)
Kas sausainius kepa, o kas zaisliukus vis dar siuva  lotuliukas.gif

kokie gražūs wub.gif iš kur tiek kantrybės doh.gif pas mane jos nerasta... blush2.gif

QUOTE(Morena. @ 2013 12 21, 17:12)
Aciu, rudaplaukei uz fainuoli jcrew pukinuka wub.gif Savitai atskiras aciu uz konsultacijas del dydzio, paltukas kaip nulietas thumbup.gif ir, zinoma, aciu sandrixxx uz dalybas 4u.gif

apie tą ilgą pūkinuką kalbat? bigsmile.gif kokią spalvą ėmėt? aš kaip laukiu, tik deja su sekančia siunta bus verysad.gif

Ačiū mergytėms už užsakymus, siuntinuką, už dalinimą 4u.gif 4u.gif
Linksmų, jaukių švenčių visoms 4u.gif

newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Panos, gal kas turite pasiulyti juoda suknele -reikia imones vakareliui klube smile.gif
S dydis, gal trumpom rankovem, gali buti minimaliai deveta.
ziuriu isparduotuveje sita, bet raso xs dydis, galiu oro neikvepti biggrin.gif

user posted image

kazin tokio tipo tiktu klubui blush2.gif ?? nepamenu, kada tokioje istaigoje paskutini karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2013 12 21, 17:33)
kokie gražūs  wub.gif  iš kur tiek kantrybės  doh.gif pas mane jos nerasta... blush2.gif
apie tą ilgą pūkinuką kalbat? bigsmile.gif  kokią spalvą ėmėt? aš kaip laukiu, tik deja su sekančia siunta bus verysad.gif

aha, ta ilga. Emiau melyna. Paprastas, bet grazus ir patogus. Man tokio ir reikejo kuekvienai dienai.
Atsakyti
Aciu Rudaplaukei ir visai komandai uz pirkinius, dovaneles ir dalinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites o timberland kuprine neparejo gal netycia praleidau saskaita ax.gif
Atsakyti