Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

merginos gal zinote ar Charter Club firmos megztukeliai didinti, konkreciai domina plus sizes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 15, 17:37)
va kokie čebačiukai prie tų megztukų kur kai kurios pirko http://www.zulily.co...ns=ns_006750941

cia slepete kaip suprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 15, 18:38)
nuuuuu ir koks  g.gif  biggrin.gif

MaxFactor Masterpiece Max, o kas ta baze yra, tai tik daba is jusu ir suzinojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 15, 16:40)
cia slepete kaip suprantu  ax.gif

nu tai fainai šventėms kokioj sodyboj,kur šalčiau wub.gif
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 15, 16:40)
MaxFactor Masterpiece Max, o kas ta baze yra, tai tik daba is jusu ir suzinojau  blush2.gif

oi,žymiai fainesnės blakstienos su baze mirksiukas.gif wub.gif
būtent šitas MaxFactor Masterpiece Max man irgi geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 15 gruodžio 2013 - 16:43
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 15, 18:36)
drinks_cheers.gif  man ir neteko matyti graziai priaugintu, vistiek matosi, kad nenaturalios  schmoll.gif  o dar kai padazo - koses kilograma koki  doh.gif  doh.gif man ziauru.

drinks_cheers.gif as irgi galvojau niekada neprisiauginsiu ... kol nepamaciau vienos merginos su tobulai priaugintom blakstienom, tai isdrisau jos paklausti pas ka deresi, taip ir patekau pas Olga wub.gif
nu viskas mergos, noriu priauginamu blakstienu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 15, 17:40)
MaxFactor Masterpiece Max, o kas ta baze yra, tai tik daba is jusu ir suzinojau  blush2.gif

O mano tokys pats. Va vaziuosiu i akropana nusipiesiau akis. Krasavica lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 15, 16:42)
drinks_cheers.gif as irgi galvojau niekada neprisiauginsiu ... kol nepamaciau vienos merginos su tobulai priaugintom blakstienom, tai isdrisau jos paklausti pas ka deresi, taip ir patekau pas Olga wub.gif
nu viskas mergos, noriu priauginamu blakstienu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kokiu metų laiku geriausia dėtis g.gif ar neturi įtakos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 15 gruodžio 2013 - 16:44
QUOTE(JMD @ 2013 12 15, 18:42)
O mano tokys pats. Va vaziuosiu i akropana nusipiesiau akis. Krasavica  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif merberyje maciau po 29 dabar, pigiau grybo.

Reikes gal ir ta baze isbandyti, kad taip visos giriat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 15, 17:40)

bespalvis tusas . blakstienu kondicionierius visaip vadinamas jis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 15, 18:44)
o kokiu metų laiku geriausia dėtis  g.gif ar neturi įtakos  g.gif  biggrin.gif

Nu gal pavasari, kai puostis, svori mesti ir zydeti norisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif be to vasara ziauriai patogu prie juros ir pan. mirksiukas.gif
nors ir ziema gerai, pvz kalnuose slidinejant nuo vejo tusas nenubega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 15, 18:45)
bespalvis tusas . blakstienu kondicionierius visaip vadinamas jis  4u.gif

Nu va prisiminiau, kad seniai seniai turejau loreal dvipusi, bet ten buvo baltas, tai ten ta baze vadinama matyt ir buvo g.gif nepatiko man ziauriai, tos baltos koses taip paprastai nepavykdavo ir uzdazyt juodu, vietomis matydavosi doh.gif doh.gif doh.gif bet gal cia ir ne tai, ka jus naudojat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 15, 16:45)
Reikes gal ir ta baze isbandyti, kad taip visos giriat  g.gif

krempudrą naudoji?prieš krempudrą mac strobę naudoti labai fainai wub.gif viską keliais sluoksniais dedam - tušas/bazė,krempudra/strobe biggrin.gif
Atsakyti