Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Aurora79 @ 2013 12 15, 22:00)

ne nu, be zodziu...tikrai svajoniu salis kazkokia tai ta amerike gaunas bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos- gerai ten,kur mūsų nėra wink.gif žinokit auksinė taisyklė cool.gif Man patinka,kad mūsų šalis pakankamai skurdi ir šalta ir ne daug kas čia važiuoja gyventi laugh.gif
Atsakyti
Bent jau mano vyras tai cekiu nerenka.Keista kazkaip...lyg zinota,kad kvepalai bus blogi..o ir nelabai isivaizduoju saviski einanti grazint ,veltis i smulkme.Na,bet gal vyrai skirtingi......
Atsakyti
Zeneta o tu prie ko? tavo diedas olandijoj juk buvo. Ar dabar jau Amerikoj? blyn nieko as nebesuprantu.

Jo kad amerikoj viskas zmogui ta zinau. Gera salis. Noreciau paturistaut. Bet reikia kad kleckutis paaugtu.
Atsakyti
maniskis renka, ir as renku maza ko- bet tiek metu nelaikau ax.gif juk ir sakykim perki kokia preke ka tu zinai kokia ji bus mirksiukas.gif
USA kaip pavyzdi idejau juk saket niekur nebuna g.gif
usa maniskis buves galesiu i susitikima nuotraukas atvezt ax.gif juk irgi netiki ax.gif visa kruva nuotrauku, tik kompo nebuvo ax.gif viskas albume 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 15 gruodžio 2013 - 22:18
Lauretukas skaičiukus kepa yahoo.gif

Už TUK batukus katinukus gavau thumbup.gif , nė vienų batų taip nelaukiu kaip šių, upeliu verksiu cray.gif jei netiks
Atsakyti
num mielosios ka reiskia bra with underwire - nevercia man google translate wink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 15 gruodžio 2013 - 22:23
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 15, 23:21)
num mielosios  ka reiskia bra with underwire - nevercia man google translate wink.gif

suprasciau su pakietinimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 15, 22:23)
suprasciau su pakietinimu  4u.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 15, 22:21)
num mielosios  ka reiskia bra with underwire - nevercia man google translate wink.gif

Vielutes tokios, kur buna liemenukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 15, 23:52)
Laureta!!!!!! ar galima grazint nupurkstu kvepalus ir nuteptus kremus? Atsiustumem  ax.gif  bo lyg ir mest gaila o naudot neimanoma  g.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu ir as patikesiu, tik jei Laureta parasys, kad nuteptus kremus gali grazinti doh.gif nusiperki la preirie uz tukstanti, nuteplioji puse ir siunti atgal biggrin.gif
Atsakyti