Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

oj svorio tema man opi.. bet as sakiau ir padarysiu po naujuju metu eisiu i dukana vel ir numesiu ka priaugau nes birzeli rozines metines vestuviu,eisim i baznycia, busiu grazesne blush-anim-cl.gif
bet zinau kad po cezario ta pilva sumazinti ziauriai sunku bus ir yra.. be sporto nieko nepesiu.
proksiuk nu sakau as kazkaip nzn visada taip v aptesku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 16 gruodžio 2013 - 20:27
As ir nesijauciu tokia stora, kol foto nepamatau doh.gif Todel nemegstu fotografuotis cool.gif Kazkaip po trecio nestuke.gif baisiai pilvas nemazeja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 16, 21:22)
ugis 177cm, svoris sesijos metu 51kg  lotuliukas.gif

Mano vaiks biggrin.gif drinks_cheers.gif

Bet la mer nebe visu spalvu belike...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 20:26)
bet zinau kad po cezario ta pilva  sumazinti  ziauriai sunku bus ir yra.. be sporto nieko nepesiu.
proksiuk  nu sakau  as kazkaip nzn visada  taip  v aptesku  blush2.gif

O cia kodel taip? Pas mane 3 cezariai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 12 16, 20:26)
Mano vaiks  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

Bet la mer nebe visu spalvu belike...

drinks_cheers.gif

Panos, jus kai mesit svori, pasakykit, kur ismetet, as eisiu pasirinkt, nes biski truksta man jo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 16, 20:30)
drinks_cheers.gif

Panos, jus kai mesit svori, pasakykit, kur ismetet, as eisiu pasirinkt, nes biski truksta man jo  lotuliukas.gif

As galiu visus 10 kg padovanoti... Man iki pilnos laimes truksta tiek atsikratyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 16, 20:31)
As galiu visus 10 kg padovanoti... Man iki pilnos laimes truksta tiek atsikratyti  biggrin.gif

o man priaugt biggrin.gif Kaip galeciau atsilygint? Cia man butu geriausia kaledine dovana thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 16, 21:30)
drinks_cheers.gif

Panos, jus kai mesit svori, pasakykit, kur ismetet, as eisiu pasirinkt, nes biski truksta man jo  lotuliukas.gif

oi tu tik taip nesakyk lotuliukas.gif as puse gyvenimo stradalinau, kad per kuda, o puse, kad per stora.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 12 16, 20:30)
drinks_cheers.gif

Oi, mielai dovanojam kiek reikia? 10?20?30? Duociau kiek tik reikia iki pilnos lames. Jei ir liks per mazai, ne beda, zinauu, kaip lengvai prisiaugint.
Atsakyti
Siulau apie svorio metima/augima i kita tema persikelti, vel tema tersiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 16, 21:26)
oj svorio tema man  opi..  bet as  sakiau ir padarysiu po naujuju metu  eisiu i dukana vel ir  numesiu ka priaugau nes  birzeli    rozines metines vestuviu,eisim i baznycia, busiu grazesne blush-anim-cl.gif 
bet zinau kad po cezario ta pilva  sumazinti  ziauriai sunku bus ir yra.. be sporto nieko nepesiu.
proksiuk  nu sakau  as kazkaip nzn visada  taip  v aptesku  blush2.gif

Ingut, pas man abu vaikai cezariukai ir dar po pirmo cezario net normaliai susitraukti pilvas nespėjo, kai mažajai buvo tik 10 mėn. aš pastojau, bet po truputį ...po truputį su pastangom pilvas susitraukė, aišku, niekada jau nebus kaip niolikos. schmoll.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
viena pora spanx A dydzio pedkelniu likusi. su nuolaida 6 usd.
http://www.6pm.com/p...06/color/366413
Atsakyti