Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Mergiukai, gal žinot kur VLN arba USA kokybiškų manikiūro žirklučių galima nusipirkt, tarkim Čekiškų, nes atrodo supratau, ko taip seniai nesidariau aš to manikiūro doh.gif
Atsakyti
aš bazę irgi naudoju + rietiklį shu uemura drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 15, 16:32)

Beje gal kas uzmatet, cia LT, kokias akcijas dovanu pakavimo medziagoms g.gif

maximoj nuo antradienio 40 proc.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 15, 15:46)
As is tusu ilga laika naudojau dior dvi rusis. dabar is sephoros toki gavau
http://www.sephora.c...14?skuId=713941
neblogas,tikstas,graziai padazo naturaliai, nesulipina.
Ir dar laukiu clinique.

man tai patinka kai šiek tiek nenatūraliai atrodo blakstienos-leliškai wub.gif biggrin.gif

JMD pasakytų ,kaip monstrės biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 15, 16:40)
kokius tušus naudojat?
aš dabar lancome star-fainas,gal net geresnis už armanio išgirtąjį;noriu tokį išbandyt - http://shop.nordstro...esults-_-1_15_D

As vakar duglase nusipirkau max factoriu anei laukt anei svaigt. Dazo man asmeniskai geriau uz tuos visus krutus kartu sudejus. Ir nebyra ir akys neasaroja. Zodziu pasirodziau nemadinga baisiai bet kol kas neradau nei vieno is tu brangiu uz ka tiek pinigu plot.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 15, 15:52)
As vakar duglase nusipirkau max factoriu anei laukt anei svaigt. Dazo man asmeniskai geriau uz tuos visus krutus kartu sudejus. Ir nebyra ir akys neasaroja. Zodziu pasirodziau nemadinga baisiai bet kol kas neradau nei vieno is tu brangiu uz ka tiek pinigu plot.

max factor tikrai geras drinks_cheers.gif bet būtent viena jo rūšis,dabar nežinau kaip vadinasi,bet žinau kaip atrodo biggrin.gif bet ilgą laiką naudojant blakstienos apšiursta nuo jo g.gif aš žadu pakaitom panaudot,bet vis norisi kažką ale nerealaus išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 15, 16:40)
kokius tušus naudojat?
aš dabar lancome star-fainas,gal net geresnis už armanio išgirtąjį;noriu tokį išbandyt - http://shop.nordstro...esults-_-1_15_D

As naudoju jau antra is eiles sita http://www.sephora.c...12?skuId=711267 Vienintelis jo minusas, kad pasidazius ryte , vakare buna pateplioja paakius ax.gif O siaip gerai tepasi, man patinka kaip ant blakstienu atrodo, kaina irgi thumbup.gif
Dar labai patiko Helenos Rubinstein tigriniame indelyje smile.gif
DIOR man nepatiko, tiksliau sepetelis toks didelis, nepavyko man pasidazyti, tai pardaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 15, 17:49)
maximoj nuo antradienio 40 proc.

Oi labai dekui uz Info 4u.gif 4u.gif

Rapoja, o as bijau tuos blakstienu rietiklius naudot, o ir nelabai reikia ax.gif iki maziukes gimimo tris metus isvaikciojau su priauginamom...turejau nuostabia meistre, tai labai naturaliai ir kokybiskai padarydavo wub.gif bet mano blakstienos, jos zodziais, labai taisiklingai auga, lengva jai dirbti budavo ax.gif kai tik islysiu is namu, vel prisiauginsiu, nes atsikelei, nusiprausi ir eini, nu ziauriai grazu ir patogu thumbup.gif mano vyras toks visada uz naturaluma, bet ir jam labai patikdavo biggrin.gif
Atsakyti
CLINIQUE ir benefit nebandžiusi ax.gif

JMD,o gal max factoriaus parsisiųst reiktų ,gal dar geresnis būtų g.gif kur jo yra g.gif

aš bijau blakstienų dėtis ,bijau kad nukris ir nebeišdygs naujos doh.gif arba kai jau sugalvosiu būt su savom - nuims ir nuims viską ojeiiii unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 15 gruodžio 2013 - 15:59
QUOTE(rapoja @ 2013 12 15, 16:54)
max factor tikrai geras  drinks_cheers.gif bet būtent viena jo rūšis,dabar nežinau kaip vadinasi,bet žinau kaip atrodo  biggrin.gif bet ilgą laiką naudojant blakstienos apšiursta nuo jo  g.gif aš žadu pakaitom panaudot,bet vis norisi kažką ale nerealaus išbandyt  biggrin.gif

N metu daziau lancome. Stebuklas buvo pirma karta. Paskui stebuklas buvo dior. Paskui irgi nublanko. Tada arden nusipirkau. Istvojau po 1 karto. Nu ir msx faktoriu vasara kaliau. Nu ir gerai. Dar nenusiuro. Ne kasdien dazau. Pabandyt nauja noris. Zinoma. Bet nezinau ka.
Atsakyti
O mano visos dovanos jau supakuotos, laukiu nesulaukiu kada namo leksiu pas seimyna blush2.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
va akys mano ir gi jautrios ziauriai ax.gif siaip nuo sakykim yves rocher neasaroja irgi...nors gana greit nueina ax.gif
negaliu pernest oriflame, revlon kai kuriu tusu ir dar yra keleto kuriu baidaus...rimmel vieno tuso...akis grauzia tas pats su kai kuriai akiu piestukais ax.gif yr gera kosmetika bet kiekiai tokie miniatiuriniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 15 gruodžio 2013 - 16:03