Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų dresūra, auklėjimas

Yra daugybė mokymų, daugybė būdų, kaip spręsti vienas ar kitas problemas. Kiekvienas renkasi pagal savo supratimą, savo gebėjimus, savo nuostatas ir požiūrį į Pasaulį. Aš galiu rėkti, kad šis paveikslas yra nesąmonė, nes man nepatinka šis darbo stilius, o Pablo Picasso buvo blogas dailininkas, nes aš nesuprantu jo kūrybos arba ji man ne prie širdies ir ginti savo pozicijas, kad yra vienintelė ir nepakartojama tiesa - gražu tik impresionizmo kūryba, tarkim C. Monet. Kitas šauks atvirkščiai ir lygins impresionizmą, kaip nusikaltimą Pasauliui su kokio ale dailininko darbais, kurie nieko bendro neturi su impresionizmu, gal tik atspalviais, bet kartu siesis ir su P.Picasso mozaikomis, kurios bus visai kitokios, bet kažkokie bendri kontūrai...

Pablo Picasso paveikslas - Dora Maar with cat

user posted image

Claude Monet paveikslas - Villas at Bordighera oil on canvas

user posted image

smile.gif Tikiuosi nieko nesupykdžiau smile.gif Neįžeidžiau, nes jei taip, atsiprašau ax.gif To mintyse nebuvo. Plaunuosi iš temos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 19 gegužės 2014 - 23:42
Kristina, kaip žmogus su dviem vaikais ir dviem šunim, paklausiu klausimo - vaiką irgi gali daužyti, kad jis tavęs klausytų iš baimės, tik ar tai bus normalu?
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 05 20, 21:53)
Kristina, kaip žmogus su dviem vaikais ir dviem šunim, paklausiu klausimo - vaiką irgi gali daužyti, kad jis tavęs klausytų iš baimės, tik ar tai bus normalu?

Apie vaikų auklėjimą yra kitas forumas.

Update: Šiaip įdomus dalykas, paskaičius temą Ar reikia "lupti" vaiką?, pasirodo yra nemažai tėvelių ir mamyčių kurie "pliaukštelį" vaikui per užpakalį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkritinis: 20 gegužės 2014 - 22:24
QUOTE(Lapkritinis @ 2014 05 20, 22:05)
Apie vaikų auklėjimą yra kitas forumas.

Update: Šiaip įdomus dalykas, paskaičius temą Ar reikia "lupti" vaiką?, pasirodo yra nemažai tėvelių ir mamyčių kurie "pliaukštelį" vaikui per užpakalį.

tai šuniui ir aš pliaukšteliu, ir surėkiu, ir velnių nuduodu, ir į skūrą gauna. bet ne dėl to manęs klauso.
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 05 20, 22:40)
tai šuniui ir aš pliaukšteliu, ir surėkiu, ir velnių nuduodu, ir į skūrą gauna. bet ne dėl to manęs klauso.

Truputi pasimečiau... jei klauso, ir ne dėl rėkimo ir mušimo anot jūsų, tai kodėl iš viso rėkiat, mušat? Dėl savo malonumo?
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinis @ 2014 05 20, 23:25)
Truputi pasimečiau... jei klauso, ir ne dėl rėkimo ir mušimo anot jūsų, tai kodėl iš viso rėkiat, mušat? Dėl savo malonumo?

aš nemušu mirksiukas.gif į skūrą duot - nebūtinai mušimą reiškia. juolab ne vartymą ant menčių.
o jei kas turi šunį, kurio negali kitaip sutvarkyt, kaip tik vartydamas ir 'dominuodamas' prieš jį, tai kvailas tas žmogus kad šunį už save stipresnį pirko. arba šiaip gal nepilnavertiškumo ir agresijos kamuojamas biggrin.gif
Atsakyti
Ar Čėska biggrin.gif visus varto? Juk tik tuos beviltiškiausius, o daugeliui tšššš užtenka cool.gif
Toks vaizdas, kad kai kas jam pavydi charizmos, įgimto talento, ramybės ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 05 20, 23:33)
aš nemušu  mirksiukas.gif į skūrą duot - nebūtinai mušimą reiškia.

Kazkaip kitu reiksmiu as nezinau.. apsviesk mane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkritinis: 21 gegužės 2014 - 09:36
QUOTE(Lapkritinis @ 2014 05 21, 09:23)
Kazkaip kitu reiksmiu as nezinau.. apsviesk mane smile.gif

koks mano reikalas jumi šviest - eikit ir švieskitės. aš tuo tarpu ramiai sau gyvensiu su šunim, kurie nebando manęs nudominuot visą gyvenimą ir klauso džiaugsmingai, o ne iš baimės wink.gif
Atsakyti
Dabar man irgi pasidare idomu ka reiskia duoti i skura? Google visagalis daugiau jokiu paaiskinimu neismeta kaip tik musima. Vis del to gal kas pasakys ir kita reiksme? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 05 20, 22:53)

Et, Nolda, visą gyvenimą esu prieš šuns dauzyma, o tu man tai prikišt bandai. Daugiau nei juokinga. Apie dauzyma, znaibyma už kirkšnių ne tuo adresu kreipiesi, bet tiek to. Kaip sakoma, duok durniui kelią, tai duodu ir nebesiveliu į diskusiją, savo brangų laiką galiu išnaudoti produktyviau smile.gif Jap, Nolda, apsviest negali, o kalbėt marazmus moki. Ne piktai, bet sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 21 gegužės 2014 - 21:18
QUOTE(Nolda @ 2014 05 21, 11:05)
koks mano reikalas jumi šviest - eikit ir švieskitės.

Pasakei A, tai sakyk ir B. Nes dabar taip išeina, kad šunį muši iš malonumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkritinis: 21 gegužės 2014 - 22:15