QUOTE(gitulia @ 2014 06 09, 16:17)
Namuose jau kuris laikas baluciu nebedaro
QUOTE(gitulia @ 2014 06 11, 13:26)
Nera pas mus jokiu palu, senai lauke darom. Tai buvo isskirtiniai du incidentai, todel ir pasidare idomu kodel. Na jei sakot, kad elementarus tuoleto reikalai, tai man ramu ir toliau einam i lauka
Aš manau kad tai yra elementarūs tualeto reikalai. Prieš tai sakėt kuris laikas (kaip suprantu neilgas), dabar kad jau seniai
QUOTE(Arvika @ 2014 06 11, 13:38)
Ar tikrai viską reikia nurašyti paloms, jei jų jau senai nebėra ir šuo reikalus atlieka lauke? Ar paskutiniu metu viskas apsivertė aukštyn kojom ir žodžio "dominavimas" nebeliko po visų straipsnių apie vilkus.
Žinoma, kad palų gražinti nebereikia, bet tokiu atvėju, kai šuo kelia koją ant sėdinčio žmogaus, taip išeina, kad reikia toleruoti ir nurašyti tualeto problemoms?
Kodėl toleruoti? Reikia bausti tik tokiu atveju jeigu šuo užklumpamas nusikaltimo vietoje, tada ne tik kad netoleruot bet ir baust galima ir reikia

O va jeigu šuo jau nuėjo nuo ten tai ko norėt iš jo ką eiti apsikalbėti su juo?
Dominavimas nedingo, tiksliau pas mus va prašau prasidėjo, mūsų laukinukas vieną kartą sugalvojo sumuštinį nuo žemo stalo nuvogt (kai iki tol galėdavau ant žemės vaiko užkandžius dėt net nežiūrėdavo) ir dar ant vyro pajot

Tai va buvo nubaustas

Daugiau užtenka pažiūrėti, ech šaunuolis jau iš žvilgsnio suprast pradeda
QUOTE(cile @ 2014 06 11, 15:50)
Nu ir man bais idomu kaip cia yr...kazkodel visos choru
durnina seimininke, kad toji su palomis pati kalta

BETGI PALU TAI SENAI NEBER.
Kam kas yra seniai. Ir ką tai reiškia seniai jeigu kaip supratau sakoma, mokinom ant palų, darė ant palų, mokinom lauke darė lauke, padarė namie, gražinom palas dabar vėl darė lauke bet vel padarė namuose ir gražint palas čia ar jau dominavimas, tai sakyčiau reiktų apsispręst kur nori kad šuo darytų ir nebekaitaliot. Čia tas pat kaip aj va šiandien lipk ant sofos o rytoj net nebandyk nes gausi lupt, o va poryt vėl leisiu o gal ir neleisiu ir jeigu pabandysi užlipt jau galvosiu kad dominavimas