Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien,

QUOTE(AJIRA @ 2014 02 03, 15:48)
Dekui 4u.gif , jau kepa pyragas smile.gif

parasykit ispudzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2014 02 03, 16:22)
parasykit ispudzius 4u.gif

Ka tik iskepe smile.gif skanu thumbup.gif paprasti produktai ir greitai galima pagaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 02, 15:26)
Visai neskanu, žinokit  schmoll.gif  schmoll.gif

Gal jums siaip juru gerybes nepatinka, nes siaip tai nerealiai skanu g.gif

Raugintu agurku sriuba, vistienos kepsniai, bulves, salotos, kepti varškeciai su jogurtu ir dar vyras šaltiena daro
Atsakyti
siandien virtos bulves su silkute, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2014 02 03, 08:06)
Labai paprastai smile.gif
Tiesiog iš suprieskoniuoto faršo paploju blyną, dedu į vidų kubeliais pjaustyto šalto rūkymo kumpelio ir gabaliuką sviesto. Uždarau, formuoju 'cepeliną' ir apvolioju džiūvėsėliuose. Kepame orkaitėje apie 40min.
Dažnai taip gaminame, galima sugalvoti daug skirtingų variantų thumbup.gif

Aciu, aciu! 4u.gif Butinai ismeginsiu. thumbup.gif Tik sakykit, tie dziuveseliai nenutrupa, kol kepa orkaiteje ir ar pilat kokio riebaliuko i skarda?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 02 04, 00:26)
Aciu, aciu! 4u.gif Butinai ismeginsiu. thumbup.gif Tik sakykit, tie dziuveseliai nenutrupa, kol kepa orkaiteje ir ar pilat kokio riebaliuko i skarda?

Ne, jie gerai prikimba, juk faršas drėgnas iš savęs. Dar pamiršau paminėti, jog visada beriu į maltą mėsą varškės, tada kepsniai gaunasi labai sultingi ir skanūs wink.gif Į skardą jokių papildomų riebalų nepilu, užtenka sviesto iš vidaus, tik patieskite kepimo popierių, kad neprikibtų prie dugno kepsniai.

Šiandien gaminsiu vakarui traškią vištieną saldžiarūgščiame padaže su ryžiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 04 vasario 2014 - 08:25
omletas su darzovemis, kaladutienos gabaliukai kepti orkaiteje kartu su darzovemis, keptas varskes suris isteptas sviestu su kmynais.
Atsakyti
šiandien - balandeliai thumbup.gif
Atsakyti
Virtas sprandinės gabalas su virtomis bulvėmis. Blynai su obuoliais.
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2014 02 04, 08:23)
Ne, jie gerai prikimba, juk faršas drėgnas iš savęs. Dar pamiršau paminėti, jog visada beriu į maltą mėsą varškės, tada kepsniai gaunasi labai sultingi ir skanūs wink.gif Į skardą jokių papildomų riebalų nepilu, užtenka sviesto iš vidaus, tik patieskite kepimo popierių, kad neprikibtų prie dugno kepsniai.

Šiandien gaminsiu vakarui traškią vištieną saldžiarūgščiame padaže su ryžiais.


Esu gaminus vištienos kotletukus su varške, tikrai minkti labai išeina thumbup.gif

Pagal kokį receptą saldžiarūgštę vištieną gaminat?
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2014 02 03, 19:22)
Gal jums siaip juru gerybes nepatinka, nes siaip tai nerealiai skanu g.gif


Atvirkščiai žinokit, labai mėgstam abu su vyru. Tik, ta grietinėlė, morka - užmušė visą skonį blush2.gif Man toks makaliuzas super su mėsa. Bet, kai jūros gėrybės, norisi gryno produkto biggrin.gif

QUOTE(suntea7 @ 2014 02 04, 09:23)
Šiandien gaminsiu vakarui traškią vištieną saldžiarūgščiame padaže su ryžiais.


Kaip gaminat?

Vakar paprastai keptuvėje kepta lašiša su ryžiais ir daržovėmis 4u.gif
Atsakyti
Bulviu kose,kotletai,rauginti kopustai. smile.gif
Atsakyti