Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar, ką gaminsime šiandien,

QUOTE(gaily @ 2014 02 05, 10:03)
Aišku, aš kažkaip vis nepabandau tų variantų, kuris su pomidorų padažu smile.gif

drinks_cheers.gif Nes dažnai būna, kad kečupo skonis viską sugadina.

Vakar vištienos gabaliukai troškinti su morkomis ir grietine, spageti ir salotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 05, 14:55)
drinks_cheers.gif Nes dažnai būna, kad kečupo skonis viską sugadina.

Man asmeniškai skaniau su pomidorų padažu, tačiau nereikia padauginti..Jeigu per daug galbūt tikrai sugadintų visa reikalą...Visame kame svarbu saikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 02 03, 13:01)
Kopustu sriuba su sonkauliais, varskeciai - eziukai su uogiene smile.gif

Kaip sriuba kopustu darot?
Atsakyti
Vistienos kulšys orkaitej su bulvem, salotos, blynai su jogurtu, o sau sumuštiniai ant duoniuku su tuno užtepėle ir avokadu, virti smidrai su agurkiniu padažu
Atsakyti
Pilno grudo makaronai su avokadu padazu ir mocarela
Atsakyti
aviziniu dribsiu kose ir kopustiene
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 02 05, 16:55)

receptuka prasom 4u.gif kokiu pavidalu avokado? sutrintas ar gabaliukais?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 02 05, 15:55)

cia kazkas idomaus smile.gif prasom dalintis receptu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Evute* @ 2014 02 05, 14:39)
Kaip sriuba kopustu darot?

Verdu sonkaulius ir sudedu ivairias daržoves- morkas, svogunus, porus, paprika- jei netingiu dar pakepinu sias darzoves, tada kopustus, kelis pomidorus smile.gif
Atsakyti
Ideja susideliojau is skirtingu variantu, gaminsiuos siandien vakarienei smile.gif padazui trinsiu avokada, citrinos sultis, cesnaka, druska, citrinpipirius, laseli alyvuogiu aliejaus ir sumaisysiu su isvirtais makaronais. Cia dar manau tiktu kietasis suris, bet neturiu, tai tiesiog apibarstysiu tarkuota mocarela.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 02 05, 16:53)
Ideja susideliojau is skirtingu variantu, gaminsiuos siandien vakarienei  smile.gif padazui trinsiu avokada, citrinos sultis, cesnaka, druska, citrinpipirius, laseli alyvuogiu aliejaus ir sumaisysiu su isvirtais makaronais. Cia dar manau tiktu kietasis suris, bet neturiu, tai tiesiog apibarstysiu tarkuota mocarela.

atrodo skani ideja tongue.gif reikes pabandyti ir man.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 02 05, 11:32)
gal parasytumet receptuka g.gif , nes laiko neturiu ieskot cool.gif

Nezinau koki kepe, bet CIA yra varskes pyragas su pudingu. Kepiau si, tik be razinu, mums labai patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 02 05, 17:05)
atrodo skani ideja  tongue.gif reikes pabandyti ir man.

Man tai patiko thumbup.gif
Atsakyti