QUOTE(lorkutė @ 2007 10 31, 14:22)
Labas,
Parašyk , kaip seksis su daržovėmis . O bent ar sausai spaudžia ? O kažin kaip išspaustų bulves ( negersiu sulčių , bet cepelinams virti
Kainuoja nepigiai , tai turėtų ir atlikti savo darbą . Nu , būk gerutė , kai pabandysi Būtinai parašyk. Lauksiu . Ačiū
Ką tik išsispaudžiau daržovių kokteilį - morkos, burokėliai ir salierai. Spaudžia puikiai, tirščiai kaip vata. Dėl bulvių tai reikia pabandyti

O dėl vaisių cituoju "Vaisių, turinčių krakmolo (bananai, papajos, avokadai, figos ir mangai) negalima apdoroti sulčiaspaudėje". Spaudžiant daržoves putų beveik nesusidarė, o susidariusias asotėlyje esanti tarpinė sulaikė. Žinot tai smulkmena, bet man nepatinka kad nuėmus ąsotėlį iš sulčiaspaudės laša sultys - MB juokauja kad jos dienos prasidėjo
Dėl obuolių - šįkart spaudžiau nenulupdama ir su visais kotais - ir nieko, tai manau kad tinka ir taip. Beje, mano obuoliai tai ne pirmo šviežumo, tai gali būti dėl to sultys nelabai kokybiškos

Šiaip tai buitinė sulčiaspaudė ir išsispaudus daržovių sultis teko išplauti užsikišusį sietelį prieš smulkinant obuolius, nes pradėjus spausti iš jų sultis, tarkiai nebuvo sausi.
Šiaip tai man pirma sulčiaspaudė, palyginti neturiu su kuo, todėl manau geriausia norinčioms pirkti pačioms pabandyti. Galiu padaryti "prezentaciją" savo namuose