QUOTE(Ilganosė @ 2009 11 27, 11:32)
Nusipirkau Aurum- visiškai buvau šitoj temoj neapsišvietus, tik jau nusipirkus sumąsčiau kad galėjau čia pasiskaityt. Kol kas labai patenkinta-galingumas 700, 2 greičiai, išspaudžia puikiai viską ką tik bandėm-net ir bananus, nors instrukcijoj parašyta kad krakmolingiems vaisiams nelabai tinka. Ir svarbiausi-nedidelė kaina-Elektromarkt dabar 129. Garantija-2 metai. Kol kas , kai naujas daiktas (nenusibodęs) spaudžiam 2kartus per dieną ir geriam šviežias sultytes (geriausiai įvertintos buvo:moliūgas-morka-apelsinas kriaušė). Vienintelis nuobodus dalykas-kiekvieną kartą viską suplauti...
Kaip tik šiandien ir aš gundžiausi tokią pirkt. Nors buvau skaičiusi čia atsiliepimus apie kitas ir ypač apie Stollar sulčiaspaudes ir netgi maniau, kad pirksiu Stollar J95, bet parduotuvėje susilaikiau, o ir MB nepritarė tokiam pirkiniui

Brangoka

tai bandžiau rinktis kokią kitokią ir mums patarė Aurum. Kaina žyyyymiai mažesnė. Tai dabar būtų įdomu sužinot kaip ji spaudžia, ar sultyse daug tirščių, o patys tirščiai ar sausi? Ar labai vibruoja, ta prasme ar nečiuožinėja po stalą
QUOTE(Diuna @ 2009 11 27, 13:47)
O kiek kainuoja Stollar J95?
kaina 540, o paieškojus galima rasti ir už 470 Lt