Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią rinktis sulčiaspaudę?

Sveiki,

Prisijungiu ir as prie STOLLAR gerbeju. Turiu ja treti metai, bet kiekviena karta spausdama sultis pasidziaugiu, nes pries tai turetos 2 nepatiko... Viena buvo Phillips, tiesa kaip kombaino priedas, na ko noreti - kad darytu viska ir dar gerai... O antra jau buco spec. morkoms obuoliams Bosch MES 1020 - nu tai greitai man ji parejo - eme "vaikscioti" stalu, daug tirsciu, jie labai slapi... Spjoviau ir isigijau STOLLAR, kuri dabar visiems reklamuoju... thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes jau Stollar bje520 turim.
Esu girdėjus, kad nereikia lupti daržovių prieš spaudimą. Tipo vitaminų daug nusilupa. Atseit tik nuplauni gerai ir spaudi. Man atrodo, kad odoj kaip tik daugiau visokių dalykų, kuriuos reikia išmesti g.gif
Atsakyti
Pritariu ir as-Stolar manau siai dienai geriausia buitine sulciaspaude!
Atsakyti
Dziaugiuosi ,kad pries pirkdama uzsukau pas jus ir daug suzinojau apie sulciaspaudes smile.gif Manau apsisprendziau ir pirksiu STOLLAR. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nusipirkau Aurum- visiškai buvau šitoj temoj neapsišvietus, tik jau nusipirkus sumąsčiau kad galėjau čia pasiskaityt. Kol kas labai patenkinta-galingumas 700, 2 greičiai, išspaudžia puikiai viską ką tik bandėm-net ir bananus, nors instrukcijoj parašyta kad krakmolingiems vaisiams nelabai tinka. Ir svarbiausi-nedidelė kaina-Elektromarkt dabar 129. Garantija-2 metai. Kol kas , kai naujas daiktas (nenusibodęs) spaudžiam 2kartus per dieną ir geriam šviežias sultytes (geriausiai įvertintos buvo:moliūgas-morka-apelsinas kriaušė). Vienintelis nuobodus dalykas-kiekvieną kartą viską suplauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilganosė: 27 lapkričio 2009 - 11:32
O kiek kainuoja Stollar J95?
Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2009 11 27, 11:32)
Nusipirkau Aurum- visiškai buvau šitoj temoj neapsišvietus, tik jau nusipirkus sumąsčiau kad galėjau čia pasiskaityt. Kol kas labai patenkinta-galingumas 700, 2 greičiai, išspaudžia puikiai viską ką tik bandėm-net ir bananus, nors instrukcijoj parašyta kad krakmolingiems vaisiams nelabai tinka. Ir svarbiausi-nedidelė kaina-Elektromarkt dabar 129. Garantija-2 metai. Kol kas , kai naujas daiktas (nenusibodęs) spaudžiam 2kartus per dieną ir geriam šviežias sultytes (geriausiai įvertintos buvo:moliūgas-morka-apelsinas kriaušė). Vienintelis nuobodus dalykas-kiekvieną kartą viską suplauti...

Kaip tik šiandien ir aš gundžiausi tokią pirkt. Nors buvau skaičiusi čia atsiliepimus apie kitas ir ypač apie Stollar sulčiaspaudes ir netgi maniau, kad pirksiu Stollar J95, bet parduotuvėje susilaikiau, o ir MB nepritarė tokiam pirkiniui unsure.gif Brangoka blush2.gif tai bandžiau rinktis kokią kitokią ir mums patarė Aurum. Kaina žyyyymiai mažesnė. Tai dabar būtų įdomu sužinot kaip ji spaudžia, ar sultyse daug tirščių, o patys tirščiai ar sausi? Ar labai vibruoja, ta prasme ar nečiuožinėja po stalą g.gif
QUOTE(Diuna @ 2009 11 27, 13:47)
O kiek kainuoja Stollar J95?

kaina 540, o paieškojus galima rasti ir už 470 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie Aurum-tirščiai tikrai sausi-bandžiau su ranka spausti-jau nieko nelikę. sultyse tirštimų nebūna, yra ten toks mikro filtras-pro jį tirščiai nepraeina. Po stalą irgi nei kiek nečiuožinėja. Žodžiu-minusų jokių. Gal kas turėjęs kokią mandresnę ir rastų minusų...
Atsakyti
QUOTE(Ilganosė @ 2009 11 29, 11:46)
Apie Aurum-tirščiai tikrai sausi-bandžiau su ranka spausti-jau nieko nelikę. sultyse tirštimų nebūna, yra ten toks mikro filtras-pro jį tirščiai nepraeina. Po stalą irgi nei kiek nečiuožinėja. Žodžiu-minusų jokių. Gal kas turėjęs kokią mandresnę ir rastų minusų...

Labai smagu, kad atsiliepimas geras rolleyes.gif Gal tikrai verta pamąstyt apie Aurum. Tik aš labiau domėjausi truputį galingesne- AURUM AJEB800, o jūsų kaip supratau AURUM AJE600. Jei kas nepatiks, tai gal ne taip širdį skaudės,nes nebrangi. Nes skaičiau čia kažkas liko nepatenkintas įsigijęs sulčiaspaudę virš 1000 Lt. doh.gif Eina sau, nusipirkt tokį brangų daiktą ir graužtis po to schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2009 11 29, 14:23)
Labai smagu, kad atsiliepimas geras rolleyes.gif Gal tikrai verta pamąstyt apie Aurum. Tik aš labiau domėjausi truputį galingesne- AURUM AJEB800, o jūsų kaip supratau AURUM AJE600. Jei kas nepatiks, tai gal ne taip širdį skaudės,nes nebrangi. Nes skaičiau čia kažkas liko nepatenkintas įsigijęs sulčiaspaudę virš 1000 Lt. doh.gif Eina sau, nusipirkt tokį brangų daiktą ir graužtis po to schmoll.gif

Gal daugiau nuomoniu butu apie AURUM sulciaspaudes g.gif
Kaip tik renkuosi, bet kai platus pasirinkimas sunku issirinti doh.gif
Ar geriau STOLLAR JE95 ? ax.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau ir as siandien AURUM. Lyg ir viskas neblogai būtų, bet pauosčiau tai pro daržovių įdėjimo anga man labai plastmase smirdėjo. Ar tas kvapas pasišalina, ar nelieka sultyse to kvapo? gal kas susidūrėte su tokiu dalyku? O gal ji tokia ir pigi nors galinga, kad padaryta iš prastos plastmasės?
Atsakyti
Paskaičiau ir iš karto savo Aurum nuėjau uostyt-nu kad jokio kvapo...
Atsakyti