QUOTE(Eglute @ 2013 12 17, 11:07)
Inga, as siandien po pietu tikrai uzsuksiu i Akropoli ju uostyt. Itariu mums panasus kvapai patinka,parasysiu kuom man kvepia
aciu
QUOTE(JMD @ 2013 12 17, 11:08)
Ingut, nemanau kad jie tau pritiks. Jie turi pipiro, jie turi tokio savotisko astrumo. bet kai tas pipiriukas nugaruoja, tas vidurinis sluoksnis ju toks vezantis. Galiu ikisus nosi uostyti ir uostyti. kai tik papurksi, pirmas ispudis 100% kamparo spiritas

na tokia asociacija, paskui pradedi jausti ir daugiau. Rutule minejo miska, bet man nieko miskisko nera

Na, kiekvienas kvapus jauciame skirtingai ir net spalvu intensyvumus. Va, semilga idejo Uggsus, jai jie zali, man sto balovai zydri
cekavai kaip man tas komparas niekad nemaniau kad buna kvepalu su juo
nus man patinka gi zinai, saldus... Honour man saldus, coco edp man saldus, euphoria man saldi..la vie es belle dabar einamiausi ziemai - saaaldus.. zodziu
QUOTE(Semilga @ 2013 12 17, 11:09)
ACIU LAURETAI, INGAI ir JULIEJAI uz prekytes
Ingutei ypatingas Aciu uz uzrodyta svarkuti
emiau M, ant manes kaip nulietas

Trikotazinis, fainutis
pardavime nebera, nuorodos ikelt negaliu

o si maza nuotraukyte is emeilo
(vis dar turiu pardavimui ankciau netikusi kitoki L, kreiptis i Az)
aciukas Jums, fainai kad tiko dydis ir patiko
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 17, 11:11)
yra saldumas. bet cia taip subjektyvu. Honour saldumas man islindo po savaites. jei netingi, bandyk, idomu gi nauja kvapa suzinoti, gal patiks
oj man honour is kart saldus, reflecion vasarai,gaivesnis toks... nors cia tai 100% esat teisios visos sakydavos kas vienam jega kvapas tas kitam gali but - nesusipratimas