Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 13:14)
as paziurejau  .. nzn graziai atrodo bet ar praktiski tie ranksluostukai blush-anim-cl.gif

itariu cia ale ranku ranksluostukai g.gif nu mazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 17, 13:12)
gaila tie raksluostukai neateis iki kaledu niekaip-buciau bernam nupirkus-galetu dovanom mokykloj apsikeiciant dovanom su merginom  blush2.gif  velu  ax.gif

Yra ju LT.... Man jie irgi smagus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 13:14)
as paziurejau  .. nzn graziai atrodo bet ar praktiski tie ranksluostukai blush-anim-cl.gif

na tokie maziukai man patogu i masinine/autobusine kelione.
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 17, 13:09)
primeciau, kieno vaikai didesni, na truputi is jusu amziaus iskritau  lotuliukas.gif gal koks kavalierius noretu savo panelei padovanoti, cia jei valentinui  ax.gif jei butu papigiai, galetu buti simboline dovanyte kad ir kokiai panai prie dovanos. na cia as taip pamasciau  g.gif man jie smagus  biggrin.gif

aaaaaaa lotuliukas.gif as egoiste, tik apie save galvoju doh.gif lotuliukas.gif iskritus jau is valnetinu eros lotuliukas.gif šiūpeliuką sau pasidovanosiu, smeliukui susisluot lotuliukas.gif

šiaip aš tokių turiu ne vieną nuo kažkokios kavos. Daba bandau atgamint, ar tik ne Milford, ar Mellita ar kažkas panašaus tokie raudoni. Tai niekur aš jų nepanaudoju. Dar vaikas kol mažas buvo, burną pavalydavau. Dabar guli.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 12:14)

Mam ir nepraktiški.
Rankom nebent, ale ir voliotus, kur. tik kad gražiai supakuoti. smile.gif
Atsakyti
o lt tokiu kaina kiek g.gif siaip man patinka taip graziai pateikta minksta medvilne g.gif
nu taip rankom dabar populiaru popieriniai ranksluosciai, seveteles ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 17 gruodžio 2013 - 12:19
QUOTE(JMD @ 2013 12 17, 13:16)
šiaip aš tokių turiu ne vieną nuo kažkokios kavos. Daba bandau atgamint, ar tik ne Milford, ar Mellita ar kažkas panašaus tokie raudoni. Tai niekur aš jų nepanaudoju. Dar vaikas kol mažas buvo, burną pavalydavau. Dabar guli.

kai keliauji su seima, kiekvienam po ranksluostuka, nedaug vietos uzima. man tai jie tik kelionems biggrin.gif
benzinuvkej apsiprausus nelabai patogu veida po vejeliu kisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musiukas111: 17 gruodžio 2013 - 12:21
QUOTE(zeneta @ 2013 12 17, 13:17)
o lt tokiu kaina kiek  g.gif siaip man patinka taip graziai pateikta minksta medvilne  g.gif

maxėj esu mačius prieš velykas į kiaušinius supresuotus, reikėdavo mest vandenin tada išsileidžia. kainavo apie piataką.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 17, 13:12)
paemiau tusus  blush2.gif 

Kokius emet? ax.gif
Atsakyti
maxej medvilniniai irgi g.gif
lancome hypnose miniukus emiau tusus ax.gif ir dior miniuka ax.gif uzteks jau tu islaidu kaledoms blush2.gif dar norejai dior spalvu palete paimt bet tiek to nuolaidu buna paimsiu kita kart ax.gif
soriux ne dior paemiau CLINIQUE ax.gif galvelej susimaise blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 17 gruodžio 2013 - 12:30
QUOTE(zeneta @ 2013 12 17, 13:17)
o lt tokiu kaina kiek  g.gif siaip man patinka taip graziai pateikta minksta medvilne  g.gif

http://www.likvira.l...ea0ba6.07250902

Kaip man reikia Desigual ryskios tasikes..Gal kas kur uzmatet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svile: 17 gruodžio 2013 - 12:21
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 17, 13:19)
kai keliauji su seima, kiekvienam po ranksluostuka, nedaug vietos uzima. man tai jie tik kelionems  biggrin.gif

paskui skalbk džiovink. nėr geriau popierinių.
Atsakyti