Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Bluntė @ 2013 12 18, 06:40)
Prisiduodu biggrin.gif 1.15 pajutau pirmus saremius smile.gif 2.20 nebepaejau nuo skausmo,zadinau vyra ir 3.42 mums gime sese smile.gif Tikrai,kad paklusni dukryte smile.gif gime 18diena ir gimdymas truko kokias 15min smile.gif nepaisant valandos saremiu be tarpu beveik smile.gif vos spejom i ligonine smile.gif

ot musu Blunte isdykele biggrin.gif pas ja viskas ant smugio lotuliukas.gif dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 18, 05:40)
Prisiduodu biggrin.gif 1.15 pajutau pirmus saremius smile.gif 2.20 nebepaejau nuo skausmo,zadinau vyra ir 3.42 mums gime sese smile.gif Tikrai,kad paklusni dukryte smile.gif gime 18diena ir gimdymas truko kokias 15min smile.gif nepaisant valandos saremiu be tarpu beveik smile.gif vos spejom i ligonine smile.gif

BLUNTYT, DIDZIULIAI SVEIKINIMAI !!! happybday.gif yahoo.gif assa.gif mergos, gyme dar viena soponane lotuliukas.gif Valiooooooo !!!

Atsakyti
Laba ryta mirksiukas.gif

Negavau nei siuntinuko, nei skaiciuku sikart unsure.gif Kaip dukryte keliasi tikrinti ar nakti nykstukai ka atnese, taip as Lauretos laiskuciu ieskau rytais biggrin.gif Na penktadieni vadinasi gausiu daaaug. Tikiu biggrin.gif
Inguli, ar jau visas Wilsonas parejo pas LAuteta pirmo uzsakymo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky_2: 18 gruodžio 2013 - 08:33
wilsonas jau ateina, laukiam saskaitu per savaitgali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 17, 22:12)
Tamtamcikai kokia goose gavai, parodyk  bigsmile.gif

Proksiuk, nesigauna nuotraukos ikelti blush2.gif Pagooglink Canada Goos Cimrose parka mirksiukas.gif

QUOTE(troliuke @ 2013 12 17, 22:14)
ir is kur sitas nuostabus poncas  wub.gif  wub.gif  wub.gif ?

Troliuke, is ideeli , Ingute paeme uz 60 usd berods , bet verta ir 200 . Tikrai superovai atrodo , taip krenta graziai wub.gif Nesiaip sau skuduru beformiu, bet tokias klostes padaro thumbup.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 17, 22:15)
tantam dekui jum,  omega pamirsau  nuvest blush-anim-cl.gif nuvesiu su kitu vaziavimu:geda

Nieko baisaus , kita karta asmeniskai paimsiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 09:18)

nedirna svisai, mano tessa sviesus jau nebe sviesus, sese sako reik impregnuoti butinai, o as to nepadariau tai valau su kempine    is virsaus tik... nors reiektu rimciau kazkaip,o kaip nzn blush2.gif

Pas mane tas pats dar ir nuo pedalu sonai juodi g.gif
Atsakyti
Sveikinimai Bluntei ir Bluntytei smile.gif wub.gif
Taip priminėt man savąją istoriją su pagreitintais apsisukimais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 08:36)
wilsonas jau ateina,  laukiam saskaitu per savaitgali smile.gif

clap.gif: Tikiuosi neatsauke daug
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Bluntei sveikinimai 4u.gif

Vardan mano prischologinio stabilumo blush2.gif galetumet ir nesigirti per BF pirktomis ir jau gautomis prekemis biggrin.gif . Ramybes nerandu, skaitydama, kad is tu paciu parduotuviu, tuo pat metu pirktos prekes kazka pasieke, o manes ne unsure.gif Ir nesvarbu raudonos ar melynos tos mano saskaitos unsure.gif

Tiesa gavau Amouage Beloved. Dabar galesiu sukti galva, ka su juo daryti biggrin.gif
Atsakyti
na matysim laureta kai saskaitas prades siusti bus aiksu kuriom ateina smile.gif

bluntyte tai saunuole, ech... viskas pagal plana.
Atsakyti
Bluntyte nuosirdziausi sveikinimai sulauks dukrytes.

ir su tokiu nuostabiu gimdymu.. kad man taip :
D biggrin.gif

Sveikutes, ruosiames muzikuoti. veliau ssirasysime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 18, 05:40)

SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit, stiprekit
Atsakyti