Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 15:33)

va  dar dedu is arciau jei kam idomu

fantastika wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 12 18, 16:05)
Pas mane kvepalu kolekcija irgi skurdi blush2.gif Bet po truputi isbandau ka naujo, nes iki siol visad pirkdavau arba Escada Signature, arba Chanel Mademoiselle smile.gif

man ilga laika kasdieniniai darbiniai chance eau fraiche vasara kitu metu laiku mademoiselle edp o ziemai coco edp buvo - paskui prasidejo.... lotuliukas.gif
gerai kad tada atejo krize ir algas nukarpe, apsiraminau tik tada blush2.gif

dedu http://www.sierratradingpost.com/ apmokesiu ne uz ilgo
Atsakyti
QUOTE(jurbur @ 2013 12 18, 17:02)
Vinco ilgaauliai, tik gaila, kad mazi dydziai like
http://www.vincecamu...ino/kamino.html

Bet tai kokiai kojai 4 dydis? blink.gif jau cia vaiko nebent tik g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky_2: 18 gruodžio 2013 - 15:09
QUOTE(vavute11 @ 2013 12 18, 15:08)
Skaitau kad nemazai kas dziaugiates Amouge gavusios. O gal kuri nuspresit siektiek pasidalinti, nupirkciau mazuose atomikuose po 5 ar siektiek daugiau, cia jau nuo pardavejos priklausytu  blush2.gif 

aš gal ir pasidalinčiau blush2.gif nenorom, bet gal ir sutikčiau ax.gif jei negausit kažkur pas vietines mergaites. Bo su manim ir geras žmogus Honour'u dalinosi 4u.gif bet aš atomikų neturiu ir siūst reiktų.

QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 18, 15:09)
tiesa pasake pardaveja. man patiko vienos mergaites komentaras. jai buvo per stiprus kvapas, tai ji purksdavo ilgo sijono apacia, tai kol tas kvapas ateidavo, nebudavo toks intensyvus. pajuokavau vadinasi  lotuliukas.gif

ma jis salia papurkstas zvieziai ir ne. vakar net galva skaudejo nuo jo. O dabar kaifuoju kaip prakvepo biggrin.gif ant sijono apacios - gera ideja lotuliukas.gif
aisku mano mylimuko nieks neperspjaus (dolce vita) beje kalbejot apie campara. Inga, man va dolve vitoj tai ohjo atrodo kiek kamparo. Paskui tik jis man nunyksta atrodo ir tokia lyg vanile ar kazkas tokio atsiskleidzia, tooobulas man jis wub.gif ir nelabai senai tai supratau. Visada ji mylejau, o dabar dar labiau wub.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 15:33)
va  dar dedu is arciau jei kam idomu

doh.gif aina sau! @ia tai įsukčiau nosių wub.gif
As ir galvoju kad nu daugokai turiu. Siryt man sako, tai gal jau gana, dabar tai jau tikrai turi pakankamai biggrin.gif va čia pas žmogų tai gal tikrai jau biški net daugiau nei pakankamai lotuliukas.gif o dar pagalvojus kooooki krūvelė pinigų čia stovi lotuliukas.gif

Inga, kurie ten honour pas Tave?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 18 gruodžio 2013 - 15:26
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 18, 16:09)
Bet tai kokiai kojai 4 dydis?  blink.gif  jau cia vaiko nebent tik  g.gif

o 12 tada, 43 atitiktu g.gif blink.gif
Atsakyti
Ingut, bet tai kiek kvepalu bigsmile.gif wub.gif wub.gif as tai kvepalu pasaulyje apskritas nulis, bet labai patiko jusu aprasymas Chanel gardenia ax.gif megstu jazminus ir kaip supratau jie gana lengvi tokie ... idomu jiems buna kokiu akciju, ar kaina visada tokia kaip chanel.com g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 18, 16:09)
Bet tai kokiai kojai 4 dydis?  blink.gif  jau cia vaiko nebent tik  g.gif

35d atitiks
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 18, 16:12)
aš gal ir pasidalinčiau  blush2.gif nenorom, bet gal ir sutikčiau  ax.gif jei negausit kažkur pas vietines mergaites. Bo su manim ir geras žmogus dalinosi 4u.gif bet aš atomikų neturiu ir siūst reiktų.
ma jis salia papurkstas zvieziai ir ne. vakar net galva skaudejo nuo jo. O dabar kaifuoju kaip prakvepo biggrin.gif ant sijono apacios - gera ideja  lotuliukas.gif
aisku mano mylimuko nieks neperspjaus (dolce vita) beje kalbejot apie campara. Inga, man va dolve vitoj tai ohjo atrodo kiek kamparo. Paskui tik jis man nunyksta atrodo ir tokia lyg vanile ar kazkas tokio atsiskleidzia, tooobulas man jis  wub.gif ir nelabai senai tai supratau. Visada ji mylejau, o dabar dar labiau  wub.gif
doh.gif  aina sau! @ia tai  įsukčiau nosių  wub.gif
As ir galvoju kad nu daugokai turiu. Siryt man sako, tai gal jau gana, dabar tai jau tikrai turi pakankamai biggrin.gif va čia pas žmogų tai gal tikrai jau biški net daugiau nei pakankamai  lotuliukas.gif o dar pagalvojus kooooki krūvelė pinigų čia stovi  lotuliukas.gif

Inga, kurie ten honour pas Tave?

Honour buteliukas baltas as amouage tik du turiu reflecion sidabrinis ir priekyje baltas Honour 4u.gif

QUOTE(jurbur @ 2013 12 18, 16:12)
o 12 tada, 43 atitiktu g.gif  blink.gif

taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 18, 16:17)
Ingut, bet tai kiek kvepalu bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif as tai kvepalu pasaulyje apskritas nulis, bet labai patiko jusu aprasymas Chanel gardenia ax.gif megstu jazminus ir kaip supratau jie gana lengvi tokie ... idomu jiems buna kokiu akciju, ar kaina visada tokia kaip chanel.com g.gif

gardenia imciau tik is chanel.com dabar mciau r mazesnis kiekis yra ne 200ml, nors man tas 200 tukas galiu pasakyt vienu metu maniau nusibos bet nupurskiau panom liko man manau apie 30ml sociai...

zodziu patinka kad purski o jis nejuda is vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 14:49)
  mergaite slabai nedaug reik iki free shipuko
ZBG9772M
http://www.sierratra...mostyles~24209/  70% nuolaid anuo reg kainos

Ką gero mergikės perka? g.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 12 18, 14:56)

ir dovanu gavau Viktor&Rolf Flowerbomb , tai siais retkarciais tik, nes kvapas is pradziu per intensyvus man...

Aš šių norėčiau su gera nuolaida pagaut, ale niekur nematau gerai nukainuotų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 16:19)
Honour buteliukas baltas as amouage tik du turiu reflecion[I] sidabrinis ir priekyje baltas Honour 4u.gif
taip drinks_cheers.gif

gardenia  imciau tik is  chanel.com    dabar mciau r mazesnis kiekis yra  ne 200ml, nors man tas 200 tukas  galiu pasakyt vienu  metu maniau nusibos bet nupurskiau panom liko man  manau apie 30ml sociai...

patiko reflection?

su ta Gardenia irgi gundot doh.gif Yra ju krisutej? Uostyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 12 18, 16:22)
Ką gero mergikės perka? g.gif
Aš šių norėčiau su gera nuolaida pagaut, ale niekur nematau gerai nukainuotų ax.gif

columbia megstukus, ecco batus skirtingai blush-anim-cl.gif

QUOTE(Musiukass @ 2013 12 18, 16:25)
patiko reflection?

su ta Gardenia irgi gundot  doh.gif  Yra ju krisutej? Uostyciau smile.gif

taip man patinka jis visai kitoks nei visi kiti amouage labai gaivus tokis nzn net

gardenija juk eksliuzyvas nebuna pas mus ju tik butikuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 17:19)

gardenia  imciau tik is  chanel.com    dabar mciau r mazesnis kiekis yra  ne 200ml, nors man tas 200 tukas  galiu pasakyt vienu  metu maniau nusibos bet nupurskiau panom liko man  manau apie 30ml sociai...

zodziu patinka kad purski o jis nejuda is vietos  lotuliukas.gif

bet ir sumokejot, jei ne paslaptis, uz 200ml 280$ unsure.gif o kitas toks keistas kiekis 73 ml
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 16:02)
Mylimukai i  meila parasykit as paziuresiu

Padaryta 4u.gif
Atsakyti