Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Lin1 @ 2013 12 16, 23:01)

odiniai cia jie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 17, 00:12)
tai va maniškis peržengęs 30metų slenkstį ėmė stsilingai rengtis  biggrin.gif  na ir numetė kokius 10kg...tai visokie slim fitai jam gražiai atrodo, ryškūs rūbai  wub.gif  ech..gražus tas vyras  biggrin.gif  gerai,kad jo dėstomam dalyke mergų ne daug  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

gal VGTU? bigsmile.gif man irgi grazu, kai vyrai jaunatviskai ir stilingai rengiasi, o ir amzius tam tinkamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2013 12 16, 23:20)
odiniai cia jie g.gif

taip raso oda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 16, 23:13)
Čiotki šitie biggrin.gif , bet užtrauktukas gale gali trinti kulną blink.gif

man tai jie tokie truputi paaugliski, va musiuko uzrodyti labiau patinka blush2.gif
Atsakyti
idomi suknele, tik 16 dydis

http://www.6pm.com/p...237001/color/11
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 17, 00:20)
gal VGTU?  bigsmile.gif man irgi grazu, kai vyrai jaunatviskai ir stilingai rengiasi, o ir amzius tam tinkamas  biggrin.gif

taip, taip..VGTU smile.gif jis ir kirpėja mano įkalbėtas pasikeitė smile.gif tai jį vis stilingai nukerpa..jis dar su pieštuku plaukų pasitvarko plaukus..tai studentai per vieną balių išgėrė..įsidrąsino, priėjo prie manęs ir pasakoja, kaip maniškį apkalbinėja biggrin.gif ale kad keista,jog dėstytojas toks visad tvarkingas ir vis su stilinga šukuosena biggrin.gif Tipo pripratę matyti,kad dėstytojai su tais pačiais marškiniais ir švarkais visus metus ir dėsto smile.gif Tai vat ir smagu,kad pastebi jaunimas, jog ne tokie tie dėstytojai senamadiški smile.gif O man gražu,kai vyras gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 17, 00:22)

man tai jie tokie truputi paaugliski, va musiuko uzrodyti  labiau patinka  blush2.gif

nu gi ten pats sunus 18m. issirinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 16, 23:27)
taip, taip..VGTU smile.gif jis ir kirpėja mano įkalbėtas pasikeitė smile.gif tai jį vis stilingai nukerpa..jis dar su pieštuku plaukų pasitvarko plaukus..tai studentai per vieną balių išgėrė..įsidrąsino, priėjo prie manęs ir pasakoja, kaip maniškį apkalbinėja  biggrin.gif  ale kad keista,jog dėstytojas toks visad tvarkingas ir vis su stilinga šukuosena  biggrin.gif  Tipo pripratę matyti,kad dėstytojai su tais pačiais marškiniais ir švarkais visus metus ir dėsto smile.gif Tai vat ir smagu,kad pastebi jaunimas, jog ne tokie tie dėstytojai senamadiški smile.gif O man gražu,kai vyras gražiai atrodo  wub.gif

pas mus baudziamosios destytojas buvo wub.gif wub.gif , tai per paskaitas visad pilna auditorija susirinkdavo..ir vildydavo panu atodusiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 16, 23:27)
nu gi ten pats sunus 18m. issirinko  biggrin.gif

tikiu, bet vistiek man anie geriau, todel geriau tegu renkasi kas nesios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 17, 00:56)
Bet tai kam pirkt jei ner uz ka susimoket? O jus laureta gal Tom etatinem is kuriu reik prasinet susimoket nepirkit ir bus ramu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 12 17, 00:27)
taip, taip..VGTU smile.gif jis ir kirpėja mano įkalbėtas pasikeitė smile.gif tai jį vis stilingai nukerpa..jis dar su pieštuku plaukų pasitvarko plaukus..tai studentai per vieną balių išgėrė..įsidrąsino, priėjo prie manęs ir pasakoja, kaip maniškį apkalbinėja  biggrin.gif  ale kad keista,jog dėstytojas toks visad tvarkingas ir vis su stilinga šukuosena  biggrin.gif  Tipo pripratę matyti,kad dėstytojai su tais pačiais marškiniais ir švarkais visus metus ir dėsto smile.gif Tai vat ir smagu,kad pastebi jaunimas, jog ne tokie tie dėstytojai senamadiški smile.gif O man gražu,kai vyras gražiai atrodo  wub.gif

mano vyresnysis elektronikos fakultete mokosi. ieskosiu blato lotuliukas.gif zinok, tikrai jaunimas labai I tai kreipia demesi, vyrai gal net labiau kritiski tuo atzvilgiu, viska pastebi lotuliukas.gif kai destytojas gerai atrodo, tai aisku didesne pagarba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 16, 23:24)

netgi grazi sakyciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 12 16, 22:56)
Bet tai kam pirkt jei ner uz ka susimoket? O jus laureta gal Tom etatinem is kuriu reik prasinet susimoket nepirkit ir bus ramu.

va va smile.gif reikia kaip bausme perduoti pazangiom kurios susimoka tvarkingai pvz CK pukines is wilson M dydzio skaiciukus biggrin.gif cool.gif iskart sumazetu raudonu saskaitu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 16 gruodžio 2013 - 23:37