Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

Pas mus tai viskas nuo bulbos prasideda biggrin.gif nuo morkos pradet nerekomenduojama nes gali alergizuot
As jau antra diena prie bulbos ir cukinijos imaisiai morkos
Atsakyti
As si karta pradesiu nu moliugo, kadangi turiu uzsisaldzius ekologisko... biggrin.gif
Atsakyti
Nesuprantu, vargais negalais radau, kur nusistato amziaus liniuote, bet vistiek man jos nerodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2014 01 13, 20:41)
Pas mus tai viskas nuo bulbos prasideda  biggrin.gif  nuo morkos pradet nerekomenduojama nes gali alergizuot
As jau antra diena prie bulbos ir cukinijos imaisiai morkos

as kadangi ciukcia tai nuo ryziu ... o toliau nzn nieko ... bet zinau tik viena- as neverdu ir nemalu ir aplamai nezaidziu kosem rolleyes.gif Nes tie kurie jau kuria tuos vaiko maistelius tie jau ir praeina visus tuos standartus -tai as jais ir pasitikesiu eilini karta ax.gif
Atsakyti
Galima galima ir nuo kruopu pradeti

As kol turiu darzoviu is bapces, tai jas naudoju. Vaisines naudoju tik tyreles. O tos darzovienes is tu indeliu man kokios neskanios g.gif ir anadien manoji neede (tingejau virti)

Narvile uzdek varnele kad rodytu parasa
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 13, 20:32)

O kaip Tavo savijauta?

Musu mazoji DI melynake po kol kas...  ax.gif 

as dar nelabai suprantu - vis pagaunu tai tas tai anas kazkaip netaip veikia biggrin.gif kazkaip dar vis kaulai braska ... rolleyes.gif nors gal cia senatve jau biggrin.gif
Man ir idomu kokiom akytem manoji pataps ... pas mane visi trys skirtingom... maziaus man graziausios komuflezines tokios, kaip tecio wub.gif pirmas pilkom, antras melynom...
Papildyta:
QUOTE(Prime @ 2014 01 13, 21:47)
Galima galima ir nuo kruopu pradeti

As kol turiu darzoviu is bapces, tai jas naudoju. Vaisines naudoju tik tyreles. O tos darzovienes is tu indeliu man kokios neskanios  g.gif  ir anadien manoji neede (tingejau virti)

Narvile uzdek varnele kad rodytu parasa

tai visas vaiku maistas neskanus( juk be nieko jie ten gaminami ) - mamos pienas ir neskanus biggrin.gif
Tai kokia tavo kasdienybe naujoje salyje, nesijauti kaip naminis gyvunelis ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Narvile @ 2014 01 13, 20:00)
Kas skaitete Mamos zurnala 2014 Nr. 1 ar matet, kad pirmaja kose rekomenduoja - radonos mesos kose (versiena, triusiena, nutriena). Ka jus apie tai manote???

lotuliukas.gif ir vel eilines rasybos klaidos
ir va dazniausiai.. kepi torta ir nesupranti kur deti ta piena kuris recepte lotuliukas.gif raso ir nesigilina ka parase
Atsakyti
OJE, zinok, koses, kurias as verdu, skanios, nors juk nieko nededu-tik aliejaus laseli ir savo pieno pilu biggrin.gif
Kasdienybe tokia: miegam iki kokiu devyniu, tada darausi kava, traukiu piena. Po to pusryciaujam, tada vel einu prigult biggrin.gif tada gaminu pietus ir po to islendu su vaikais kur i miesta pasitrint su vezimu. Tada ateina vakaras, ziurim telika biggrin.gif
Nu teisingai - kaip koks petsas biggrin.gif
Bet siaip turiu darbu atsivezus, tik tingiu kol kas. Dar net deziu visu neisskrausciau
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2014 01 13, 22:17)

o kaip vaikams ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 01 13, 22:26)
o kaip vaikams ?

Tai tik ryt i mokykla, i susitikima, bus matyt
Gal biski liudi jie, bet siek tiek ir idomu. Nors sake 100 proc nori LT gyvent
Atsakyti
Mano mažutės jau rudos akytės wub.gif kaip ir mano, o kitų vaikų akytės tai mėlynai-rudos doh.gif

Po gimdymo dabar jaučiuosi labai gerai - kaip bulvių maišą nuo pečių būčiau nusimetus lotuliukas.gif Aišku ten kur baisiai suplyšo ne taip greit viskas susitvarkė, bet dabar jau gyventi galima. Jėgų dideliems projektams aišku neturiu - bet su laiku viskas susitvarkys ax.gif
Tik jau jokiais būdais jau daugiau nebenorėčiau būti nėščia ir gimdyti schmoll.gif

Dėl maistelio - man visiškai vienodai ar pirktinis ar naminis - kad tik valgytų bigsmile.gif Bet paprastai pas mane vienodai vaikai nevalgo nei pirktinio nei naminio doh.gif Šoki šoki aplinkui su žaisliukais, su telefonais, filmukais kad tik šaukštą suvalgytų doh.gif

Dėl mėsytės - aš nuomonės neturiu, girdėjau, kad vaikai tik gimę jau galėtų mėsą valgyti, nes jau turi tam skirtus fermentus. Tai gal ir pasigavo tokią mintį, kad nuo mėsos pradėti primaitinti doh.gif
Aš kruopinių pieniškų užpilamų košių turiu prisipirkus - norėjau nuo jų pradėti, alia jei liepė nuo morkos pradėt - tai ir paklausiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Paskaiciau visa sia tema ,matau gyvenimas verda pilnu tempu pas visas. As irgi sukuosi non stop.
Kazkokia visai nusivylus savim,nuotaikos nuolat nera,tai ja keliu maistu,rezultatas baisus,galvojau siais metais pilvo plastika pasidaryt,bet su tokiu virssvoriu nieks man nedarys doh.gif Pikta,bet susimt neina ax.gif
Mazulis mano jau visas vyrukas 16 sav svoris 8.120 kg maitinu MP ir aisku miega jis visad ant ranku ar lovoj prisiglaudes. Seiles upeliais teka,vakar bande juoktis garsu,dar taip nedrasiai ,bet taip miela wub.gif Tik su rubeliais beda jau 6-9men nesioja,tai tiek daug liko neuzmautu verysad.gif
Matau apie primaitinima rasot as galvoju si kart bandyt BLW metoda nuo 6 menesiu,jokiu kosiu,jokiu trynimu
https://www.google.c...p...93&ie=UTF-8
Ziuriu Alekto irgi dingus,idomu kaip jai sekasi vienai tvarkytis,o gal vyras gryzo g.gif
Atsakyti
Nedingus aš, tik labiau nestuke.gif bendrauju skyrelyje.Nostalgija vis biggrin.gif

Mes laikomės visi puikiai. Diedo dar nėr. Mergos į darželį neina, teplioja blynais langus ir pasta veidrodžius hihihi.gif Bet šiaip nieko. Kartais sunkiau, kartais lengviau ax.gif
Dabar kai pasnigo, tai bent lauke pabūnam, o ir aš pasportuoju visas tris rogėse tampydama. Ir oras grynas teigiamai mane veikia.Nuotaika geresnė ir energijos daugiau rolleyes.gif

Po šio gimdymo labai greit atsigavau. Net pačiai keista, bet fiziškai jaučiuos labai gerai 3*tfu. Svarbu laiku paėst man ir pamiegot, tai kaip bėris varau biggrin.gif

Mano visi gimė mėlynakiai. Trečiąjai nuo metukų pradėjo ruduot ir dabar rudaakė.
Atsakyti