Įkraunama...
Įkraunama...

Kūčių stalas

QUOTE(*Bj* @ 2017 12 20, 16:33)
kaži ar žuvies kotletai naujiena, mano baba dar darydavo, arba keptus arba dar marinate su želatina, žiauriai skanu. Va, tų tai labai norėčiau, bet ten reikia šviežios žuvies, malti ir virti. Aš jau penkis metus lietuviškų kūčių nevalgius, bet šiais metaus lietuvė užsikvietė, tai noriu kažką pagaminti, paprasta ir kjitaip tuo pačiu. Pas vietinius eičiau, tai tortą nusineši ir gerai biggrin.gif

pas mus nedarydavo, tai man naujiena, aplamai ir šiaip nera populiarus valgis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 21, 13:19)
pas mus nedarydavo, tai man naujiena, aplamai ir šiaip nera populiarus valgis  mirksiukas.gif

nu gal tik Dzūkijoje darė. Pas mus privalomas buvo patiekalas, tik vienus darydavo be įdaro, kitus su grybų įdaru ir vieni apvalius, kiti pailgus. Kad neusmaišyti pas mus apvalūs buvo be įdaro, o kas mėgsta grybus, tiems buvo pailgi biggrin.gif
bet skaniausi tie šviežios žuvies kukuliai drebučiuose, mama kartą karpį darė drebučiuose, nu bet ne tas vistiek. Gailiuosi, kad daug ko neužsirašiau tuo metu, o dabar jau ir paklausti nėra pas ką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bj*: 21 gruodžio 2017 - 13:46
Norėčiau tš kukuliu, dabar mačiau vienam iš žurnalų apie kaledu patiekalus iš šviežio karpio krepšeliai padaryta, o viduj krevetes irgi turetu buti skanu
Atsakyti