Na va dabar turiu nuotrauką tai galiu pasidalint:
Obuolių pyragas "Netikra žuvis"Reikia:
Tešlai:
500 g miltų
125 g aliejaus
40 g maltų migdolų
1/4 l vandens
Įdarui:
3 normalaus didumo nelabai sultingų obuolių
90 g cukraus (geriau rudo)
1 valgomasis šaukštas imbiero
1 valgomasis šaukštas cinamono
40 g maltų migdolų
Papuošimui:
Cielų migdolų žvynams ir kokią džiovintą slyvą akiai padaryt.
Susitarkuojam obuolius įdarui ant burokinės tarkos. Sumaišom su migdolais ir prieskoniais.
Susiminkom tešlą, padalinam į maždaug dvi dalis ir atsidedam truputuką papuošimams (virvutei, uodegai, pelekui). Išsikočiojam du blynus.
Į skardą įtiesiam kepimo popierių, pabarstom miltais, įdedam apatinį kiek didesnį blyną, tada ant jo dedam įdarą, paliekant kraštus užspaudimui. Uždedam viršutinį blyną ir kraštus užsandarinam kaip koldūnam ar virtiniam. Kur darysim akytę, subadom su šakute (kepant viduj susidarys garai, reikia subadyt kad visa žuvis neplištų nepageidaujamoj vietoj). Papuošiam migdolais, padarom pelekus, uodegą. Kepam 200C kol gražiai paruduos (apie 30-40 min).