as dariau siandien pagal
lutute skumbre, dar radau kad SM nare
daivaP toki panasu daro
"Naudojau šaldytą skumbrę, ją atšildžiau, išvaliau vidurius, išėmiau visus kaulus, pelekus nupjausčiau, padariau file, tik neperpjoviau per pusę, pabarsčiau druska, truputį cukraus, pipirų, ant vienos žuvies pusės dėjau tarkuotas žalias morkas, virtą pjaustytą kiaušinį, pjaustyų petražolių, užbėriau 20g želatinos miltelių( vienas pakelis gaunasi), visą žuvį reikia gerai apibarstyti ta želatina, tada žuvį suglausti, dėti ją į maistinę plėvelę, apvynioti gerai, aprišti siūlu ir virti pasūdytame vandenyje 40 min.
Išvirusią išimti, paslėgti ir palikti vėsiai per naktį. Kitą dieną nuimti plėvelę ir ragauti.
Labai, labai skani thumbup.gif Atrodo labai gražiai, galima papuošti šventišką stalą. Valgyti su krienais ar majonezu.
Receptukas vėl iš say7 lobyno ax.gif "