Pagelbėkite man kepant žuvį. Įprastai, Kūčioms pirkdavau žuvį su kaulu, iškeptą užpildavau sukepintais svogūnais su pomidorų padažu.
Vyras šiandien parvežė tik file poros rūšių.. Tai kaip ją man paruošti, kad aš tik tešloje moku

O kokia tešla, kai jį ją negalima kiaušinių, pieno, majonezo

? Kaip kepate, kaip patiekiate

?
Papildyta:
QUOTE(Tigris @ 2014 12 22, 20:53)
Lietuva - krikscioniskas krastas. Butent krikscioniu tikejime per metus yra nustatyti maziausiai 3 "sausi" (t.y. griezti) pasninkai : Kucios, Pelenu diena (sekanti diena po Uzgaveniu), Didydis penktadienis (pries Velykas). Siomis dienomis negalima nei pieno, nei kiausiniu nei mesos. Pasninko gali nesilaikyti mazi vaikai ir ligoniai. Tai arba laikomes siu taisykliu arba musu vakariene nera Kuciu vakariene. Negali buti vegetaru ir megti vistiena. Todel man kreivai ant Kuciu stalo atrodo kiausiniai, majonezai, suriai... Net vynas. Juk pasninko esme yra kuo kukliau, kuo saikingiau.
Taip, teisybę sakote
Nors kartą metuose galime atsisakyti majonezo, kiaušinių, sūrio, pieno, sviesto.. Mes griežtai šitos taisyklės laikomės.. Man Kūčių patiekalai gal dėlto ir tampa kažkokiais nepaprastais, įspūdingais

Jokių pirktinių mišrainių, viskas gaminta namuose.. O jau kūčiukų naminių skonis