Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(kavenska @ 2014 05 27, 10:18)
Gokusen, o jis maudynes atlaiko? Ar kiekvieną kartą reik vėl tepliotis? Sudomino, dar spėčiau iki atostogų atsisiųst g.gif

Man atrodo, kad maudynių niekas nelaiko biggrin.gif Aš tai kartą tyriau, prisipirkus krūvą visokio waterproof špakliaus... Tai žinau, kaip water resistant laikrodis - į balą įgriūsi, gal nieko, bet rimtai pasimaudžius, pvz. į kokį vandens parką nuėjus, tai nueini su špaklium, o išeini be biggrin.gif Ne nu, aš nenorėjau maudytis su vakariniu makijažu ir smoky eyes, bet, tarkim, su kokia veido spalva tolygia ir blakstienom tai norėjosi... Ir nesigavo biggrin.gif

Laikrodininkai byloja, kad laikrodis atsparus tik tada, jei atsparumas vandeniui surašytas metrais - ten tipo water resistant 200 metrų... Man atrodo, kosmetikos tokios nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 27, 20:46)
Laikrodininkai byloja, kad laikrodis atsparus tik tada, jei atsparumas vandeniui surašytas metrais - ten tipo water resistant 200 metrų... Man atrodo, kosmetikos tokios nėra lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Nu, 200 metrų gylyje mano veido spalva būtų tikrai tolygi - tolygiai mėlyna biggrin.gif

Niekad nebandžiau azijietiškų kremų nuo saulės, kas bandėt? Jei ne pirmoms, tai antroms atostogoms atsisiųsčiau, o su spalva būtų idealu.
Tik vat kaip atskirt, kad tai - kremas būtent nuo saulės, o ne BB su SPF, jie gi visi pas juos su SPF, bet sugebėjau įdegt su čiobojangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 05 27, 23:55)
Tik vat kaip atskirt, kad tai - kremas būtent nuo saulės, o ne BB su SPF, jie gi visi pas juos su SPF, bet sugebėjau įdegt su čiobojangu g.gif

O tai koks tau skirtumas, ar BB, ar kremas? Svarbu koks SPF. Ar ne?

O skirt tai zaprasta, ant BB turėtų būti parašyta - BB biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau i papludimi eiti, ta as paprastu kremu tepu, kaip tik nupirkau vaikams su mineraliniais filtrais, ir aisku tik pavesy sedziu smile.gif Man maudantis ir sedint ten spalvos nebesinoretu

Pasiaubiau kiek azijiecius, paemiau ir Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Eye Cream meginuku.

Noriu chobojango naujo bet pasimeciau tam ebay, dauguma pardaveju rubyruby pasivadine, tik dar po kokia raidele prideje g.gif Kaip padielkos kokios nenusipirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 28 gegužės 2014 - 07:08
QUOTE(Miaška @ 2014 05 26, 19:33)
Kur tu anksčiau buvai? Mam kelionė po dviejų savaičių, nespėsiu atsisiųst sad.gif

Papasakok daugiau, kaip maskuoja?

Miaškut, jau pernai apie šitą BB'ką pasakojau po kelionės Kinijon.
Maskavimas neblogas, truputuka prastesnis nei Jango, bet konsistencija ypatingai tinka vasaros karštai dienai. Stipri apsauga, tad nosis nesudegs smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kavenska @ 2014 05 27, 09:18)
Gokusen, o jis maudynes atlaiko? Ar kiekvieną kartą reik vėl tepliotis? Sudomino, dar spėčiau iki atostogų atsisiųst g.gif

Puikiai atlaiko. Visą mielą dieną praleisi saulei bei jūroj ir nereiks kitokios apsaugos. Bent jau man nereikėjo. Nemėgstu, kai veidas lyg riebus nuo tų apsauginių kremų.
Dar pasikartosiu: jis skistas lyg vandeniukas, gal kam tai pasirodys labai neįprasta, bet patikėkit, karštą dieną tai tiesiog palaima vacation4.gif
Atsakyti
O kaip jį skystą tepti? ax.gif Jis juk su spalva, kaip čia rūbų neišterlinus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gargamelka @ 2014 05 29, 12:54)

Čia parašyta, kad bb kremai dar ir gydo. Gydo??? Pirmąkart girdžiu. Maskuoja, tai taip, bet kad gydo... Gal kam ką pagydė??? unsure.gif
Atsakyti
Miargos, kur perkat chobojanga?? Nesiseka man su juo, ebay pilna aukcionu, bet kazkokios nesamones ten, gaunasi beveik didesne kaina nei buy it now, be to nauju nariu pilna, gal kokias padielkas turi.. Is ebay perkat? Gal kitur geriau?
Atsakyti
Žinok, aš chobojangą pirkau iš oficialaus tinklapio.
Nutariau, kad kainos skirtumas nuo ebay nėra žymus, o čia ir siuntimas normaliais terminais, ir originalas tikrai.
http://missha.lt/

Ir nieko, normaliai, viską gavau, viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 30, 15:06)
Žinok, aš chobojangą pirkau iš oficialaus tinklapio.
Nutariau, kad kainos skirtumas nuo ebay nėra žymus, o čia ir siuntimas normaliais terminais, ir originalas tikrai.
http://missha.lt/

Ir nieko, normaliai, viską gavau, viskas gerai.

O toks buteliukas tai tiesiog naujas ipakavimas? Nesu macius dar g.gif

http://www.ebay.co.u...=item3f3078ca64
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 30, 15:25)
O toks buteliukas tai tiesiog naujas ipakavimas? Nesu macius dar g.gif

http://www.ebay.co.u...=item3f3078ca64

Nu perfectcoveriai tai tokie yra, ir realcomplytai, seniai... Tai gal ir čiobojangai yra?

(paskaičiau savo postą ir pagalvojau, kaip jis skambėtų kokioj kitoj temoj) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2014 05 28, 10:08)
O kaip jį skystą tepti? ax.gif Jis juk su spalva, kaip čia rūbų neišterlinus? g.gif

O kam pliaže rūbai? tongue.gif
Šiap tai tepu kremą iškart nusipraususį, gerai įsigeria, tad nieko neištepu.
Matau, vasarai reikia kitokio atspalvio, tamsesnio g.gif
Atsakyti