Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(evvva @ 2013 12 19, 23:22)
as jau -pati parasiau  biggrin.gif

einu skaityt thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridkam @ 2013 12 19, 23:02)
Pasiilgau ir as visu  smile.gif , jausmas, kaip kokiu kad artimų giminaičių nemačius
Už laikroduką tai tiek, kiek mokėjau - 270 lt
Reiks eit i akropoli matuotis, koks plotis būtų geras, nes šitas berods 42 mm

Papildyta:
Aš ir taip mėgstu padaryt  biggrin.gif tai paskui nors yra dėl ko nervintis  biggrin.gif

As ir pirma uzasakau o poto suku sau galva..durna natura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 22:49)
oj prazuvele  bigsmile.gif  pasiilgom taves blush-anim-cl.gif

del laikroduko tikiu, jei  evvute nenores duok man zinot kiek lituku uz ji nori blush-anim-cl.gif
as manau 11
turiu ninos  aukstakulnius ir aulinukus  man 9,5  didoki nors 10 siaip nesioju

oi ne ,niekam neduosiu , turi tokius pacius juk tongue.gif
su Honour blogai isejo ,bent laikrodi turesiu (ne as,vyrui -bet visvien smagu ) lotuliukas.gif
aciu Ingridkam,kad nepamirsai pasiulyt ,kaip kaikurie cool.gif
laukiu ziniu is taves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 12 19, 23:17)
Iš aš taip darau, kai atrodo, kad tuoj neliks, o labai reikia blush2.gif O būna, kad kantriai laukiu kainos ir nesulaukiu lotuliukas.gif , kaip kad su Juicy ryža taše, laukiau kad rytoj 60% duotų, o ėmė ir išpardavė biggrin.gif
Nu ir ne mano jinai škias, nes turiu NW dvi dideles rudas draugės iš USA dovanotas, tiesa neodinės ir jau kampai pasitrynę, bet dar visai ok.

O šitie Ingulės užrodyti Timberiukai mano skoniui nerealūs wub.gif Aš tokio tipo kauboiskų bačiokų Paryžiui nėščia būdama ieškojau, pusę dienos MB po pardes ptratampiau doh.gif ir iš nevilties nuspirkau su apspausta koja, ir fik neprasitampė nė kiek ir guli dabar porą kart užsidėti ir verkia spintoj verysad.gif

Dabar turėsiu gero extrymo Timbukų laukt, nes kol susivokiau, kad yra skirtingo pločio W neliko, o jei vėl bus siauri ir guls paryžiečiams į kompaniją blink.gif

Bet...kas nerizikuoja, tas batų neturi lotuliukas.gif

as ir gundziausi tase, bet pabijojau del dydzio. issimatavau, tai envirosax maisiuko didumo 48x38. labai jau viliojanti kaina, bet manau, kad dar bus nuolaidu. as kaip ir JMD noriu, bet nezinau ko. bendrai zinau - diiiideles nuolaidos lotuliukas.gif
o del batu, tai tikrai visu dydziu w prasluota. na dabar lauksim, jei ka, keisimes ne dydziais, o plociais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 19, 21:31)
O as nusivylus nw batais. Man jie prasti  schmoll.gif. Tiesa turiu balerinkes ir trumpus iki kauliuku.  Tai abeji labai nekoki.

Kuriais modeliais nusivylei? Ir kuo: išvaizda daugiau ar kokybe?

Per BF pirmąsyk surizikavau (vien dėl kainos - 13 USD) ir prigriebiau tokius NW juodus:
http://www.amazon.co...t/dp/B003XNTH2I

Jei bus labai baisūs ar per dideli, tai nieko - vedžiodama šunes sunešiosiu irnesakyk.gif hihihi.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 12 19, 22:31)
sorel pigiai ruelala kas ten norejot 4u.gif
http://www.ruelala.com/event/89135

Kurie buvo pigiai - visi jau "Sold out" smile.gif O likę ne tokie ir pigūs.
Tarkim:
64,97 (su -35% kodu) - http://www.sierratra...;colorFamily=01
89,90 - http://www.ruelala.c...99332/0/DEFAULT
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 12 19, 23:35)
oi ne ,niekam neduosiu , turi tokius pacius juk  tongue.gif
su Honour blogai isejo ,bent laikrodi turesiu  (ne as,vyrui -bet visvien smagu ) lotuliukas.gif
aciu Ingridkam,kad nepamirsai pasiulyt ,kaip kaikurie    cool.gif
laukiu ziniu is taves  mirksiukas.gif

kur čia pamirši, per meetuka kokį dešim kartų pakartojai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 12 19, 23:35)
Kuriais modeliais nusivylei? Ir kuo: išvaizda daugiau ar kokybe?

Jei bus labai baisūs ar per dideli, tai nieko - vedžiodama šunes sunešiosiu irnesakyk.gif hihihi.gif

kaip baltai pavydziu kad gali su sunim iseiti pasivaiksciot wub.gif Mano lelyte eina su vyresnele dukra, ir tai kas kart girdziu kad neis, nes mano vaiku mano sune visai neklauso. katrtuka mano mazaja paliko gatvej, o pati parbego namo lotuliukas.gif

delio 6pm krepsiukan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 12 19, 22:13)
JMD nejuokauk su kraujospudziu...is tiesu jei kas kviesk greitaja...

Su greitaja tai cia rimtai, geriausiai ir greiciausiai viska padaro..

Sveikos,

Ingute, ar renkate is Old Navy?

Senai bebuvau cia, sakykit, kur dabar Vilniuj atsiemimas yra?
Beje, ka per albumeli turite? ten gal dedat realias rubu foto ar ten siaip is susitikimu?
Atsakyti
QUOTE(Džiordžas @ 2013 12 20, 00:12)
Su greitaja tai cia rimtai, geriausiai ir greiciausiai viska padaro..

Sveikos,

Ingute, ar renkate is Old Navy?

Senai bebuvau cia, sakykit, kur dabar Vilniuj atsiemimas yra?
Beje, ka per albumeli turite? ten gal dedat realias rubu foto ar ten siaip is susitikimu?

renkam 4u.gif

Zveryne atsiimti galima 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 12 19, 23:05)
kaip baltai pavydziu kad gali su sunim iseiti pasivaiksciot wub.gif Mano lelyte eina su vyresnele dukra, ir tai kas kart girdziu kad neis, nes mano vaiku mano sune visai neklauso. katrtuka mano mazaja paliko gatvej, o pati parbego namo  lotuliukas.gif

Matai, aš - bevaikė sad.gif Tai kur savo "valdiškumą" išreikšiu, jei ne ant šunių rolleyes.gif

Pasidaviau šiandien MPS (masinei psichozei biggrin.gif) ir pasėmiau JC ryžikę (aš motera nemaža, tai ir tašės man didelės reik) rolleyes.gif
Prie akinių rėmelių tiks thumbup.gif Ale peržiūrėjau savo garderobą - daugiau nieko ryžo neturiu doh.gif Kų daryc? Batų ar palto ryžo ieškot? huh.gif

Beje, patiko labai ir Brillo, ir Magic Eraser kempinėlės.
Kadangi su ENG nelabai draugauju, tai nesuprantu, kuo skirias 16-Pads nuo 8 Count-Box? blush2.gif
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti