Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(linamog @ 2013 12 18, 14:13)
Vakaro tema - flisas flysas fleesas flysiukuzelis....

Seimininkes, geriau papasakokit, ar atostogaut neplanuojat?

rimtu atostogu neplanuojam. Gerdulka ir komanda nedirbs 24-26 dienom. ir 31-2 dienom.
As nedirbsiu 24-25, 31d. ir 2-5 dienom.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2013 12 18, 22:09)
Nepergyvenk- ryt tikrai nesusals - salciu ner biggrin.gif
O jei rimciau- kad plona - nereiskia salta mirksiukas.gif pvz as savo mamai po siai dienai negaliu irodyt, kad jos anuke nesala lotuliukas.gif jai visos striukes per plonos, batai irgi netinka biggrin.gif o dar kai pamato, kad po apacia tik su golfu lotuliukas.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Gafsa @ 2013 12 18, 22:10)
Su tokiu nerimastingumu jums niekas nepataikys patart biggrin.gif  teks skaityt reviu ir išvadas savarankiškai pasidaryt biggrin.gif Juolab , kad kiekvienas gamintojas turi gausybę skirtingų niuansų ir ne vieną technologiją. Nesakau, kad jei apsišoviau su Patagonijos pūkiniu paltu, niekad nieko nebandysiu iš ten pirkt. Man patinka galvot savo galva, net jei ir nepataikau kartais.

Raso,kad plonos,lengvos ir siltos.Tik niekas niekur neraso,ka po apacia parengti reikia,man net mintis tokia galvon nesove tokiu klausimu pasidometi biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal susiduret ar white sierra vaikiski megztukai mazinti? su 110 ugiu neuzteks xs 5-6? g.gif

Atsakyti
Tai mano swarovski is jomashop irgi nebus cray.gif vadinas Kaledu senis pas mane siais metais nebeateis cray.gif turbut bloga buvau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 12 18, 22:29)
rimtu atostogu neplanuojam. Gerdulka ir komanda nedirbs 24-26 dienom. ir 31-2 dienom.
As nedirbsiu 24-25,  31d. ir 2-5 dienom.

Taure, vat dabar jūs atsakykit: ar taip jau blogai yra sulaukti vienos siuntos visų sąskaitų ir jas apmokėti vienu mokėjimu? Ta prasme, ar tai labai apsunkina jūsų darbą lyginant su tuo, kad gautumėt atskirus mokėjimus tą pačią dieną, kai išsiunčiat sąskaitas?
Atsakyti
Panos ar Levi saskatas gavote gruodzio1 d. Pirkimo, ar as per ansti noriu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal kas matet kur vaikam ~5 m. maikutes ilgom rankovemis su elastanu?
tokias seniau turejom tai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2013 12 18, 15:23)

Surizikavau ir RL ėmiau iš vaikų skyriaus L dydį. Puikiai tiko! Reikės plačiau panagrinėti vaikišką skyrių  biggrin.gif

Tài jus labai miniatiurine moteris, mano 8,5 mete su ugiu 140 toki dydi devi.
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2013 12 18, 22:52)
Tài jus labai miniatiurine moteris, mano 8,5 mete su ugiu 140 toki dydi devi.

Tai jūsų 8,5metė labai maxi tada g.gif . Nes aš savo 10metei su 145 cm M papirkau iš RL - puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Sierra gal yra norinciu jungtis su koduku KUY4243U 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 12 18, 23:02)
Sierra gal yra norinciu jungtis  su koduku KUY4243U    4u.gif

As 4u.gif
Atsakyti
-20%. 4u.gif

http://www.clinique....odaysoffer.tmpl
Atsakyti