Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(rozete @ 2013 12 19, 19:40)
o kaip man nekantru irgi dėl tų paltų,kas ten tiks, kas netiks biggrin.gif laukiu kvietimo ir varysiu pajamt  biggrin.gif

Aš tai vis dar pikta ant vyro... sakiau imu L, o jis man ne ne, amerikonai stori, imk M doh.gif tai dabar ir turi M unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar nupirktumete is HM? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 12 19, 19:48)
Aš tai vis dar pikta ant vyro... sakiau imu L, o jis man ne ne, amerikonai stori, imk M  doh.gif  tai dabar ir turi M  unsure.gif

biggrin.gif "amerikonai stori" biggrin.gif sorry, labai juokingai pasake, nu jis savotiskai teisus

isvada: linkciojam vyrui, bet darom taip, kaip reikia mums:)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 12 19, 19:48)
Aš tai vis dar pikta ant vyro... sakiau imu L, o jis man ne ne, amerikonai stori, imk M  doh.gif  tai dabar ir turi M  unsure.gif

koki dydi pirkot palta?
Atsakyti
Anerituk, MB kaip visada bus po 21 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 12 19, 18:58)
Nesuper - o koka padetis su musu didmiesciu  lotuliukas.gif
daug ten musu? 4u.gif  blush2.gif

yra šiek tiek smile.gif

QUOTE(rozete @ 2013 12 19, 19:40)
o kaip man nekantru irgi dėl tų paltų,kas ten tiks, kas netiks biggrin.gif laukiu kvietimo ir varysiu pajamt  biggrin.gif

jau galit lėkt biggrin.gif

Ir Kriisti lai sukiša vaikus į vonią ir atlekia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2013 12 19, 19:51)
biggrin.gif "amerikonai stori" biggrin.gif sorry, labai juokingai pasake, nu jis savotiskai teisus

isvada: linkciojam vyrui, bet darom taip, kaip reikia mums:)

Jam paprastai viskas į didžiąją pusę būna iš ten biggrin.gif tai šį kart nusimažino pats...

QUOTE(dinw @ 2013 12 19, 19:54)
koki dydi pirkot palta?

Ėmiau M dydį, pas vyrą per krūtinę 107, bet ir pečiai tokie platesni.... liemuo 90. Tai per liemenį ir švarkas tiktų, nes laisva... o va per pečius tempia juodai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 12 19, 20:26)
Jam paprastai viskas į didžiąją pusę būna iš ten biggrin.gif tai šį kart nusimažino pats...
Ėmiau M dydį, pas vyrą per krūtinę 107, bet ir pečiai tokie platesni.... liemuo 90. Tai per liemenį ir švarkas tiktų, nes laisva... o va per pečius tempia juodai  doh.gif

tai sakyciau mazinti paltai....nu laukiu ir as:)

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 12 19, 20:26)
Ėmiau M dydį, pas vyrą per krūtinę 107, bet ir pečiai tokie platesni.... liemuo 90. Tai per liemenį ir švarkas tiktų, nes laisva... o va per pečius tempia juodai  doh.gif

As sau mazintus imu, o vyrui taip pat kaip cia viskas L , kol kas viskas tiko aisku bus ir pirmas kartas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(faustuliukass @ 2013 12 19, 20:30)
tai sakyciau mazinti paltai....nu laukiu ir as:)

Pasipirkom mes cia neblogai...Bus Wilsonas Mainykimes drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(dinw @ 2013 12 19, 20:35)
Pasipirkom mes cia neblogai...Bus Wilsonas Mainykimes drinks_cheers.gif

O koki jus emet?
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2013 12 19, 20:32)
As sau mazintus imu, o vyrui taip pat kaip cia viskas L , kol kas viskas tiko aisku bus ir pirmas kartas  tongue.gif

Tarkim TH ar RL maniškiui per dideli unsure.gif kaip ir Timberland, Marmot... va juos perku M... o abercrombie, kuris į mažesnę pusę viską L, kai ką net XL. Pagal WL size chart'ą jam išvis S reikėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 12 19, 20:38)
Tarkim TH ar RL maniškiui per dideli  unsure.gif  kaip ir Timberland, Marmot... va juos perku M... o abercrombie, kuris į mažesnę pusę viską L, kai ką net XL. Pagal WL size chart'ą jam išvis S reikėjo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kada suvaziuos pas visas WL manau atsiras kas nores pasimainyti,nes sunku pataikyt dydi nematavus.
Atsakyti