Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Vakar pasiėmiau paklydėlį megztinį, ačiū merginoms mirksiukas.gif
Surizikavau ir RL ėmiau iš vaikų skyriaus L dydį. Puikiai tiko! Reikės plačiau panagrinėti vaikišką skyrių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2013 12 18, 14:56)
Gal galit mestelt nuorodų sieros su gerais, bet nebrangiais (išbandytais  smile.gif  ) termo rūbais tiek moteriškais, tiek vaikiškais  4u.gif  Aš savo damutei iki šiol devold (disluoksnio audinio, vidinis sintetika, išorė merino vina) pirkau, bet ir mokėjau solidžiai  unsure.gif O dabar noriu ir sau, ir savo panelei kitiem metam, tai kai mergaitės nuolaidą tokią turi, gal pavyktų sieroj ką nebrangaus ir gero prigriebt  4u.gif

is sieros tik flisus esu pirkus, apatinius termorubus turim lindexinius ir kazkokius noneimus.. man ir tie ir tie geri.. O is sieros- tai pasiskaitykit atsiliepimus ir bandykit..
Atsakyti

mergaites, noriu jusu paklausti - gal uzmatet kur nors TH striukyte panasia i sia? knisu, niekur nerandu...
user posted image
uzsireike butent tokios su surisamais raistukais

tas modeliukas, kur uzsisega dirziukas sagtele, netinka... reikia uzrisamu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 12 18, 14:24)

Proksi, o ties kokiomis vaikiškomis striukėmis apsistojote?

ogui nepatikesit gavau siais metais ta brangia carters kur 3in1, nu apsipatenkinta kaip milijona laimejus smile.gif
o siaip manau del striukiu kiekvienas renkasi pagal savo patirti ir kas kam patinka smile.gif kaip yra ir tokiu kur vaikus visa ziema leidzia su crocsais, todel vieno recepto visoms tikrai nebus. as galvojau jamti vaikui termo rubus, bet jeigu koks geresnis variantas tai ir kainuoja jis nepigiai smile.gif todel neperku, o perku flisiukus is on, man tinka kokybes ir kainos santykis smile.gif
Atsakyti
http://www.6pm.com/d...fon-dress-taupe
Atsakyti
QUOTE(index @ 2013 12 18, 16:58)
jei apie kambarinius, tai man patinka naturalios vilnos tapkutes - turim vienas lietuviu myfeltboots gamybos, dabar pirkau pabandymui tokias - http://www.sierratra...r-kids~p~74567/ pirkau su 75proc koduku  thumbup.gif

o kaip ju dydziai as savajai noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 12 18, 15:28)
mergaites, noriu jusu paklausti - gal uzmatet kur nors TH striukyte panasia i sia? knisu, niekur nerandu...
uzsireike butent tokios su surisamais raistukais
tas modeliukas, kur uzsisega dirziukas sagtele, netinka... reikia uzrisamu... blush2.gif

Jamkit tokia
http://www.jcrew.com...52362/52362.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 18 gruodžio 2013 - 15:45
QUOTE(index @ 2013 12 18, 14:58)
jei apie kambarinius, tai man patinka naturalios vilnos tapkutes - turim vienas lietuviu myfeltboots gamybos, dabar pirkau pabandymui tokias - http://www.sierratra...r-kids~p~74567/ pirkau su 75proc koduku  thumbup.gif

drinks_cheers.gif dėkui, aš tokius tik be auliuko pasirinkau, gal irgi nekris (nes tų su auliukais rašo, kad comming soon)
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 12 18, 12:33)

kaip su flesu gali būti slapi vaikai? gi isemus is skalbiankes jis beveik sausas buna.. Aisku po flisu reiktu det termo maikute, nes kitaip jokio tolko nera rengt sluoksniais jei apatine maikute medvilinine. GI susilo vaikas,suprakaitavo ir medvilinine maikute slapia..o tada va ir salta
termo apatiniai ir flisinis bliuzonas.. ir viskas.. o ka ten perrenginet?

na sakau, mes termo rubu neturim, gal su jais kitaip, tad ant paprastu maikiu flysas -per silta. As dabar net neperku jokiu flysu ir dzemperiu storu, tokiu siltu rubu mano vaikai neturi blush2.gif maikes, ploni golfai, pukine striuke, o kombikelnes jau prie didesnio minuso dedu...bet kiekviena mama sprendzia pagal save kaip rengti. Maniskiai ir tapkiu va neturi, miega pliki, ir su crocsais eina biggrin.gif ir jei tokia ziema bus, tai ir eis biggrin.gif
QUOTE(bonda @ 2013 12 18, 12:49)
as tai neisivaizduoju, kaip sausi gali but lotuliukas.gif ar kaip miega su flysinem pizamom -man kosmosas biggrin.gif bet as lyginu tik su savo vaiku mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas alpinistus kuoprinėj būna tik vienas megztukas ... flysinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 18, 15:28)
ogui nepatikesit gavau siais metais ta brangia carters kur 3in1, nu apsipatenkinta kaip milijona laimejus smile.gif

Gal galit nuorodą, kas čia do striukė? 4u.gif Ir aš noriu apsipatenkinus būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 12 18, 16:45)

aciu, linamog 4u.gif
sita labai panasi, bet trumpoka....

maciau viena TH labai panasia i sias abi - mano ideta ir jusu ideta Jcrew. ziauriai grazi... bet jos ilgis vos zemiau keliu. manyciau koks 105-110cm butu. idealus, kokio man reiketu... turiu trumpu striukiu, turiu ilgu paltu, dabar nors uzmusk uzsireike tokio ilgio.
tai dabar knisu po visur ir nieko nerandu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 18 gruodžio 2013 - 16:35