Surizikavau ir RL ėmiau iš vaikų skyriaus L dydį. Puikiai tiko! Reikės plačiau panagrinėti vaikišką skyrių
Vakar pasiėmiau paklydėlį megztinį, ačiū merginoms
Surizikavau ir RL ėmiau iš vaikų skyriaus L dydį. Puikiai tiko! Reikės plačiau panagrinėti vaikišką skyrių
QUOTE(ylang @ 2013 12 18, 14:56)
Gal galit mestelt nuorodų sieros su gerais, bet nebrangiais (išbandytais
) termo rūbais tiek moteriškais, tiek vaikiškais
Aš savo damutei iki šiol devold (disluoksnio audinio, vidinis sintetika, išorė merino vina) pirkau, bet ir mokėjau solidžiai
O dabar noriu ir sau, ir savo panelei kitiem metam, tai kai mergaitės nuolaidą tokią turi, gal pavyktų sieroj ką nebrangaus ir gero prigriebt 
is sieros tik flisus esu pirkus, apatinius termorubus turim lindexinius ir kazkokius noneimus.. man ir tie ir tie geri.. O is sieros- tai pasiskaitykit atsiliepimus ir bandykit..
mergaites, noriu jusu paklausti - gal uzmatet kur nors TH striukyte panasia i sia? knisu, niekur nerandu...

uzsireike butent tokios su surisamais raistukais
tas modeliukas, kur uzsisega dirziukas sagtele, netinka... reikia uzrisamu...
QUOTE(kipitun @ 2013 12 18, 14:24)
ogui nepatikesit gavau siais metais ta brangia carters kur 3in1, nu apsipatenkinta kaip milijona laimejus
o siaip manau del striukiu kiekvienas renkasi pagal savo patirti ir kas kam patinka
QUOTE(index @ 2013 12 18, 16:58)
jei apie kambarinius, tai man patinka naturalios vilnos tapkutes - turim vienas lietuviu myfeltboots gamybos, dabar pirkau pabandymui tokias - http://www.sierratra...r-kids~p~74567/ pirkau su 75proc koduku 
o kaip ju dydziai as savajai noriu
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 12 18, 15:28)
mergaites, noriu jusu paklausti - gal uzmatet kur nors TH striukyte panasia i sia? knisu, niekur nerandu...
Jamkit tokia
http://www.jcrew.com...52362/52362.jsp
QUOTE(index @ 2013 12 18, 14:58)
jei apie kambarinius, tai man patinka naturalios vilnos tapkutes - turim vienas lietuviu myfeltboots gamybos, dabar pirkau pabandymui tokias - http://www.sierratra...r-kids~p~74567/ pirkau su 75proc koduku 
QUOTE(happy @ 2013 12 18, 12:33)
kaip su flesu gali būti slapi vaikai? gi isemus is skalbiankes jis beveik sausas buna.. Aisku po flisu reiktu det termo maikute, nes kitaip jokio tolko nera rengt sluoksniais jei apatine maikute medvilinine. GI susilo vaikas,suprakaitavo ir medvilinine maikute slapia..o tada va ir salta
termo apatiniai ir flisinis bliuzonas.. ir viskas.. o ka ten perrenginet?
na sakau, mes termo rubu neturim, gal su jais kitaip, tad ant paprastu maikiu flysas -per silta. As dabar net neperku jokiu flysu ir dzemperiu storu, tokiu siltu rubu mano vaikai neturi
QUOTE(bonda @ 2013 12 18, 12:49)
as tai neisivaizduoju, kaip sausi gali but
ar kaip miega su flysinem pizamom -man kosmosas
bet as lyginu tik su savo vaiku

Pas alpinistus kuoprinėj būna tik vienas megztukas ... flysinis
QUOTE(proksi @ 2013 12 18, 15:28)
ogui nepatikesit gavau siais metais ta brangia carters kur 3in1, nu apsipatenkinta kaip milijona laimejus
Gal galit nuorodą, kas čia do striukė?
QUOTE(linamog @ 2013 12 18, 16:45)
aciu, linamog
sita labai panasi, bet trumpoka....
maciau viena TH labai panasia i sias abi - mano ideta ir jusu ideta Jcrew. ziauriai grazi... bet jos ilgis vos zemiau keliu. manyciau koks 105-110cm butu. idealus, kokio man reiketu... turiu trumpu striukiu, turiu ilgu paltu, dabar nors uzmusk uzsireike tokio ilgio.
tai dabar knisu po visur ir nieko nerandu...