QUOTE(gllop @ 2014 02 18, 22:38)
Stiklas lenktas ar tiesus? Dydis +/-...orientacinis?

Kaina nesvarbu?
Tik prašau, nebūkit kaip mano žmona: Noriu didelio erdvaus namo, su vaizdu, bet kad būtų nedidelis ir ekonomiškas

)) Ir žinoma tilptų 7a . sklype su šlaitu
Kaip sakydavo musu zampolitas kariuomeneje "dlia osobo tupyx povtoriaju eschio raz"

"domintu su isoriniu oro padavimu, kiek galima didesnis stiklas, kad ugnis matytusi, svarus stiklas degimo metu, na ir galingumas koks 3-6 KW "
Apie stiklo forma nebuvo rasyta, vadinasi nesvarbu - lenktas, tiesus, apvalus, keturkampis ... svarbu kuo didesnis stiklo plotas
Dydi manau apsrendzia ieskoma galia 3-6 kW, del to ir pazymeta - kuo didesnis stiklas
Ar buvo kur nors rasyta, kad ieskau iki 500 Lt

Is kur tada tokie klausimai
Papildyta:
QUOTE(gllop @ 2014 02 18, 22:38)
Tik prašau, nebūkit kaip mano žmona: Noriu didelio erdvaus namo, su vaizdu, bet kad būtų nedidelis ir ekonomiškas

)) Ir žinoma tilptų 7a . sklype su šlaitu
Zmona tamsta turite tokia kokis issirinkote (o gal jus issirinko

) vienu zodziu tokia kokios nusipelnete

Tik keista, kad zmogus priemes sprendima ir pasirinkes gyvenimo partneri paskui viesai skundziasi koks jis/ji ...
Papildyta:
QUOTE(Kros @ 2014 02 18, 22:51)
Šiaip tai tu nori 2-jų neįmanomų dalykų, tau reikia apsispręsti arba arba
Jei didelis stiklas, tai didelė ir pakura, ir malkų daug telpa, o malkos degdamos skleidžia energiją, kuri patenka į patalpas ir degantis 1 briketas yra negražu milžiniškame židinyje.....
O jei nori mažos galios, tai reikia mažutytės krosnelės ar židinio, kad nusususi viena malkytė atrodytų prabangiai mažoje pakūroje.
------------------------
Taigi apsispręsk arba, arba. Taip nebūna kad ir vilkas sotus, ir avis sveika
Parasyta aiskiai -
kuo didesnis stiklas - tai reiskia is esamu 3-6 kW variantu imanomas maximalus, ar tamstai atrodo, kad parasiau 1.5 metro plocio ir jokio kito

Fizika dar mokykloje mokiausi ir truputi prisimenu pamokas apie neregijos virsmus ir kiekius

kazkuris is jusu jau anksciau aikino kaip moteriai, nors mano nikas aiskiai parodo lyti, ne taip kaip kai kuriu pasislepusiu uz "belycio" apvalkalo, todel man nereiketu aiskinti kaip gllop zmonai apie elementarius dalykus
Jei turite ka pasiulyti - mielai isklausysiu. jei ne - negaistam laiko tusciam pasipuikavimui avo ziniom