Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 12 20, 13:47)
EGLUTE, juodas megztinis jega, o drugelis kaip maike ir vaizdo man nulis  unsure.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

na ne 0 ,beeet nu toks bile megztukėlis ax.gif ....

svajoklėm,romantikėm matyt patinka su drugeliais ,o realistėms -su ornamentais g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 gruodžio 2013 - 13:52
Grazus, grazus wub.gif wub.gif nigavarite tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 20 gruodžio 2013 - 14:03
semilga nu labai dailus tie drugeliai... blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Tiesa, manes kazkas ryte apie Nina Wets batus klause. Tai pasakysiu man ju kokybe prasta. Turiu balerinkes. Vienc dalyks dydziu mazintos ir siaip, klaikiai nepatogios. Antra oda kaip popierius. O baciukai iki kauliuku irgi labai prastos zomsos. Kol buvau uzsidejusi 1 karta, tol buvo lygus labai juodi ir grazus. Paskui taip pasisiause, tokia ilga jinai. Fuj. Issitampe. Beje viduje ju kazkodel visur netikra oda. BJauru man, nes koja vandeny. Nu zodziu nepasiseke ir daugiau man ju nereik. Balerinkes sveisiu lauk, nes nepatogios, o tuos bandysiu panesiot dar.
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 20, 13:53)
Grazus, grazus wub.gif  wub.gif  nigavarite  tongue.gif

nuomonė išliko ta pati biggrin.gif nepeikiu aš jo visai,kad š.... Nešiočiau aš jį,bet paprastutis,įspūdžio nedaro ax.gif
BOSTON PROPER nesirenka ?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 13:54)
semilga nu labai  dailus tie drugeliai... blush-anim-cl.gif

wub.gif ir prie TH baciuku tinka 4u.gif wub.gif na, taip, neit su juo i baliu ar i koki rengini...Maltis su vaikais parkiuke, ar kur pardej kasdiena -pats tas 4u.gif
kad ir vesesniu vasaros vakaru uzsimest saule palydint mirksiukas.gif Man jis toks jaukus ir mielas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 20 gruodžio 2013 - 14:03
As nezinau, bet kai pvz pagalvoju ant savo 109 cm papu uztempus ta drugeli... g.gif anei man 25, anei as liekna grazi. Visada gi palygini kazka su savo atvaizdu. tai va, kai as pagalvoju kaip atrodyciau su tuo megztiniu, griaudu daros biggrin.gif ne mojo vadinas biggrin.gif

vat tas juodas jis man rimtesnis visom prasmem. g.gif

bet matote, as Goko neziuriu, galiu but labai daug praleidus ir i pievas nuvaziavus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 13:49)
as nebijociau  kad ne oda,  dabar tikrai aibe kokybisku  ilgaamziu  ne odiniu,  na sio brando neturejus bet sakykim lakuotu  pu  turejus guess  nine west tikrai sauniai nesiojosi

Eglute    matai kiek skirtingu nuomoniu, as to su ornamentais  jauciu nenesiociau o i pardavima nesciau kazkaip nzn  blush-anim-cl.gif 

o  drugelis man labai grazus  blush2.gif

is tikruju jus gal ir teisi,juk jei nekasdieniniam naudojimui niekas tai "neodai"neatsitiks,odos pakaitalas siais laikais labai populiarus ir iperkamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 20, 12:26)
Nu bet tai kaip jus is shoemetro issirenkat batus? Nu man klaikuma  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif perziurejau visus ir visi baisus  lotuliukas.gif

tokius pirkau uz 17, odyte minkstute, super patogus. labai daug geru batu yra biggrin.gif
https://www.shoemetr...spx?color=Taupe Brown&material=Regular Suede
Atsakyti
Rapoja ka perki is Bostono? Man reik 1 golfo uz 21 baksa unsure.gif padetu?
Atsakyti
http://www.ideeli.co...olor_id=3406034

pliamba koks gražus šitas užrodytas blizgaliukas.. daraus kaip šarka- blizga tai gražu wub.gif ir ant laikrodžių potianulo kaip paskutiniu metu, kaip ir kvepalų biggrin.gif
Bet tas Korso juodas irgi gėris, dar aš jo nepamirštu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 20, 14:01)
Rapoja ka perki is Bostono? Man reik 1 golfo uz 21 baksa  unsure.gif padetu?

aš irgi tą patį golfą perku mirksiukas.gif lotuliukas.gif

vakar nusiunčiau,nežinau kiek trūksta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 gruodžio 2013 - 14:03