Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(irmante @ 2013 12 20, 10:40)
Rapoja, ku-ku
ar dar gyva ?
Ziurek j.crew striukytes nukainavo ir dar -40 gal reikia imt ???
kaip manot ar dar bis geresniu kainu  g.gif

kažkiek dar gyva biggrin.gif žiūriu ir aš ,bet nežinau - reik ir paltuko,ir striukės gražu,o neimu nieko,nes neapsisprendžiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as kartais megstu tyla nuo vaiku blush2.gif bet kartu ir pasiilgstu..labai..tik jau ne as dazniau lekiu, o jie lekia, skuba..iki siol atsimenu maziuko zodzius jeigu kada nors gimciau antra kart, noreciau gimt pas tave....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 20 gruodžio 2013 - 11:19
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 10:41)
rapojukas  taigis ilgos nori, medzioja ilga smile.gif

labiau paltuko reikia drinks_cheers.gif įmestų rožinį - iš karto imčiau negalvojus drinks_cheers.gif dabar nežinau-tas ryškus su kuo prie ko nešiot g.gif aišku vaikui galima ir nederint ,kad būtų čiki čiki,bet vis tiek - ką turiu ni vtiemu visiškai g.gif o gal imt tą ryškų ir nebesukt galvos g.gif
patarkit ,nes galva jau ir taip skauda ,ne nuo paltų doh.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 10:52)
nors man si grazesne uz ta  burbuliuote blush-anim-cl.gif
http://www.jcrew.com...isFromSale=true

As ir pati jauciu tai... vienu metu pas mama budama savaitgali,  dar kastonai zydejo,  ejau su vyru  i pievas melsti karviu, mintys aisku  darbe  doh.gif
galvoj sukas kad reik naujos masinos, kad reik  mackage pigiai pagauti  reik  reik reik...
o vyras eina  ramiai  apkabina ir sako..
- ar pameni, pries 10metu kai kastonai zydejo as  tau pasiuliau  but  sali ir tu sutikai...?....

faina striukytė drinks_cheers.gif wub.gif šita gal ilgesnė už bumbuliuotę g.gif nes bumbuliuotė man atrodo labai trumpa,ar nea g.gif

oi tu Ingute ,kaip fainai wub.gif wub.gif wub.gif smile.gif

esu jau įdėjus šiuos žodžius/mintis,bet gal kas neskaitėt,tai dar įdėsiu,paskaitykit ; man jie labai patinka wub.gif -
http://www.bernardin...aipsnis/-/10516
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 20, 12:11)
mergaites, as vis mastau, kaip su siais batukais
http://www.shoemetro...2736-costa.aspx
raso
•14" Circumference
jie buna skirtingu aulo plociu, ar cia klaida?  g.gif

ju pirkti nebeduoda turiu dvejus atsiustus mergyciu bet man apmokejime rso kad nebera ju ir praso isimti 4u.gif

del aulo nzn net blush-anim-cl.gif niekd nesusiduriau su tuom kad tokis pat modleis butu skirtingu aulo plociu

QUOTE(B M W @ 2013 12 20, 12:11)
Vilniaus mergaites,labai laukiu sveciuose.Turiu labai daug neatsiimtu siuntinuku.Ateina nauja siunta.Neturiu kur sandeliuoti.Kai ateis nauja siunta,tvarkysiu naujus siuntinukus.Seniau atejusiems tikrai neturesiu laiko.Prasau atvykti ir atsiimti savo siuntinukus siandien! 4u.gif

drinks_cheers.gif
BMW jei galit man i meila t.y i lauretos meila dar surasykite nikus kuriu turit prekes as paleisiu meilus is lauretos pasto nugi gal negavo panos doh.gif

Rapoja ta ilga grazi ir persikine ir seniau detos rozines, tu dukrai parodyk lai ji issirenka 4u.gif
Atsakyti
Ingut, luktelek su shoemetro. na niekaip neapsisprendziu
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 20, 12:15)
labiau paltuko reikia drinks_cheers.gif įmestų rožinį - iš karto imčiau negalvojus  drinks_cheers.gif dabar nežinau-tas ryškus su kuo prie ko nešiot  g.gif aišku vaikui galima ir nederint ,kad būtų čiki čiki,bet vis tiek - ką turiu ni vtiemu visiškai  g.gif o gal imt tą ryškų ir nebesukt galvos g.gif
patarkit ,nes galva jau ir taip skauda ,ne nuo paltų  doh.gif

faina striukytė  drinks_cheers.gif  wub.gif šita gal ilgesnė už bumbuliuotę  g.gif nes bumbuliuotė man atrodo labai trumpa,ar nea  g.gif

oi tu Ingute ,kaip fainai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  smile.gif

esu jau įdėjus šiuos žodžius/mintis,bet gal kas neskaitėt,tai dar įdėsiu,paskaitykit ; man jie labai patinka  wub.gif -
http://www.bernardin...aipsnis/-/10516

rapojuk bumbuliuote trumpa ir man trodo ziemai nusals ruriuka vaikas blush2.gif

zodziai tokie kad kai pirma syk paskaiciau apsiblioviau blush2.gif
nebeskaitysiu nes zinau ju esme bet nevisuomet tiek kiek noru vis tiek duodu mamai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 11:16)
Rapoja ta ilga  grazi ir persikine ir  seniau  detos rozines, tu dukrai parodyk lai ji issirenka  4u.gif

ai,jos nepaklausi biggrin.gif arba sakys abi,nes vienos nuskriaust negalės,negalės išbrokuot doh.gif biggrin.gif šiaip jai rožinis paltukas jaučiu labiau patiktų g.gif wub.gif bet ,kad jį 1 k įmetė ir nebeįmeta net kitų dydžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 20, 12:19)
Ingut, luktelek su shoemetro. na niekaip neapsisprendziu

drinks_cheers.gif carteriuka imu paskui fragrancenet ir tada jau shoemetro drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 11:20)
   zodziai tokie kad kai pirma syk paskaiciau apsiblioviau  blush2.gif
nebeskaitysiu nes   zinau ju esme  bet   nevisuomet tiek kiek noru vis tiek duodu  mamai  blush2.gif

čia ne apie mamą,kiti mirksiukas.gif

PASKAITYK 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 gruodžio 2013 - 11:24
QUOTE(musiukas111 @ 2013 12 20, 11:11)
mergaites, as vis mastau, kaip su siais batukais
http://www.shoemetro...2736-costa.aspx
raso
•14" Circumference
jie buna skirtingu aulo plociu, ar cia klaida?  g.gif

kiek ziurejau internete, panos nuotraukose tikrai kudenos su jais apsiave...tai nezinau 4u.gif
Atsakyti
Nu bet tai kaip jus is shoemetro issirenkat batus? Nu man klaikuma lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif perziurejau visus ir visi baisus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 20, 12:22)
čia ne apie mamą,kiti  mirksiukas.gif

PASKAITYK  4u.gif

rapojuk paskaitysiu butinai, pradejau bet jauciu man kabina uz sirdies tai nenoriu apsiasarojus sedet tuoj sunus grista blush-anim-cl.gif

semilga na idomiai nes siaip jie platesniai lyg skirti, nors susisiaurtini juk nebeda va praplesti jau ne visus galima
Atsakyti