Įkraunama...
Įkraunama...

******* Mes - Mažieji Šiauliečiai *******

QUOTE(Tinar @ 2013 12 23, 11:22)
Tikrai , nerealiai greit artėja... jums jau metukai.. bigsmile.gif

praitą žiemą dar šventėm tryse, db jau 4 iese..keista kaip, negaliu patikėt, kad po naujų jau 10 mėn. Bus..

greit bega laikas tikrai,nepajusi ir metukai ateis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aciu uz priemimą 4u.gif

QUOTE(Tinar @ 2013 12 22, 23:34)
Mes šiandien gavom gyvą eglutę, tai girliandą užkabinom, kaip faina, tiek laukėm.. smile.gif ax.gif
Aš prieš šventes nieko doro nepasidariau namie..irgi vos įmanoma minimaliai apsitvarkyt.. sudėtinga tikrai..
Sveika Sebi, smagu, kad prisijungei. 4u.gif . mūsų jau 4 ios smile.gif..
Kaip jūs augat? Kaip mažylė ir vyresnėlis? Ką naujo mokat, gal dantukų jau turit? Dovanėles paruošėt? Mes dar mažyliui nenupirkom nieko..lb patiko traukinukas medinis su kubeliais mačiau akropolio mugėje..smile.gif

Dėkui, augam neblogai, vyresnėlis draugauja su mažyle, kol kantrybė nesibaigia blush2.gif biggrin.gif dantukų dar neturim, nesivartom, kol kas tik krykstaujam ir bendraujam smile.gif
musu egle irgi jau senokai papuošta, dovanelės taip pat suruoštos smile.gif

apie namų tvarkymasi, tai įmanoma tik kai leliukas miega o dičkio nera namie smile.gif kitaip doh.gif

Tinar, o kaip tavo mažylis auga? tuoj 10 mėn. bigsmile.gif jau ir vaikščiosit tuoj bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(sebi @ 2013 12 23, 20:44)
Sveikos, aciu uz priemimą  4u.gif
Dėkui, augam neblogai, vyresnėlis draugauja su mažyle, kol kantrybė nesibaigia  blush2.gif  biggrin.gif dantukų dar neturim, nesivartom, kol kas tik krykstaujam ir bendraujam smile.gif
musu egle irgi jau senokai papuošta, dovanelės taip pat suruoštos smile.gif

apie namų tvarkymasi, tai įmanoma tik kai leliukas miega o dičkio nera namie smile.gif kitaip  doh.gif

Tinar, o kaip tavo mažylis auga? tuoj 10 mėn.  bigsmile.gif  jau ir vaikščiosit tuoj  bigsmile.gif

Nieko, pradėsit vartytis..mano ir db nemėgsta vartytis pvz ant grindų, o lovoj kur minkšta tai patinka...smile.gif na iki vaikščiojimo mums dar toli..vengiu statyt arba lb retai statau dėl tos mūsų vargšės kojytės.. tai nu būna , kad bando pats stotis tai nedraudžiu, nelabai gaunasi..smile.gif)
Mano dičkis irgi žaidžia tol kol kantrybė nesibaigia...bet kai prie pc neleidžiu tada iš neturėjimo ką veikt visaip pradeda duotis..kelis k.ant lovos radau užkeltą..aiškinu kad negalima išmesi ar kaip...siaubas žodžiu..negaliu nei minutei palikt .o šiaip augam taip mažesnio svorio, dar tebemaitinu pati.. wink.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif su šventėmis newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif newyear.gif jaukių, linksmų švenčių

Pusiaunakčio tyla,
Tik šerkšnas krenta.
Kažkur žvaigždynų
Mirgantis lietus.
Išeikim į Kalėdų naktį,
išeikim į Naujus Metus.
Tegul jie bus
Ir saulėti, ir šviesūs,
Šakelėj eglės vasaros dainuos.
Tegul atneš
Ko metų metais ieškom
Ir laimė mus lydės
Visuos keliuos.

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 24 gruodžio 2013 - 12:52
QUOTE(Tinar @ 2013 12 24, 12:49)
Sveikos  4u.gif su šventėmis  newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif  newyear.gif jaukių, linksmų švenčių

Pusiaunakčio tyla,
Tik šerkšnas krenta.
Kažkur žvaigždynų
Mirgantis lietus.
Išeikim į Kalėdų naktį,
išeikim į Naujus Metus.
Tegul jie bus
Ir saulėti, ir šviesūs,
Šakelėj eglės vasaros dainuos.
Tegul atneš
Ko metų metais ieškom
Ir laimė mus lydės
Visuos keliuos.
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

TAVE IR SU SVENTEMIS,GRAZIU IR JAUKIU SVENCIU
Atsakyti
labas rytas smile.gif
Atsakyti
Su gražiausiomis metų šventėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su Kalėdomis newyear.gif Visko pačio geriausio jūsų šeimynoms smile.gif Mes jau po dovanų, laukiam kasdien Poterio filmo su didžkiu, tik pirmus buvom matę smile.gif Aš šiandien paslika, lovoj vis doh.gif Pradėjo (.) vieną skaudėt, temp 38 su virš iškart, nesuprantu ar nuo to, ar dar koks brudas unsure.gif o ryt tiek reikalų ir dar gimtadienį turėjom švęst verysad.gif
Atsakyti
Su artėjančiais naujais 4u.gif

QUOTE(Vikucce @ 2013 12 27, 01:32)
Su Kalėdomis newyear.gif Visko pačio geriausio jūsų šeimynoms smile.gif Mes jau po dovanų, laukiam kasdien Poterio filmo su didžkiu, tik pirmus buvom matę smile.gif Aš šiandien paslika, lovoj vis  doh.gif Pradėjo (.) vieną skaudėt, temp 38 su virš iškart, nesuprantu ar nuo to, ar dar koks brudas  unsure.gif o ryt tiek reikalų ir dar gimtadienį turėjom švęst  verysad.gif

newyear.gif vajej..laikykis.. 4u.gif man kažko ausį pradeda skaudėt.. o manasis mažylis per Kalėdas dovanų gavo vėjaraupius...db 4 para..na... žiauriai atrodo.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 28 gruodžio 2013 - 18:15
QUOTE(Tinar @ 2013 12 28, 18:14)
Su artėjančiais naujais 4u.gif
newyear.gif vajej..laikykis.. 4u.gif man kažko ausį pradeda skaudėt.. o manasis mažylis per Kalėdas dovanų gavo vėjaraupius...db 4 para..na... žiauriai atrodo..  doh.gif  doh.gif

Man jau gerai, nesuprantu, kas buvo unsure.gif

Laikykitės smile.gif prasirgsit, bus gerai po to mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais Metais! Daug laimės, džiaugsmo ir sveikatos jūsų šeimoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikucce: 01 sausio 2014 - 13:35