Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sveikutės,

Visai neblogų paltų yra Mosaic'e, ilgi, kaina apie 400, o ir neatrodo kaip prikimštos pagalvės mirksiukas.gif

O mane tai domintų šie RL batukai, įdomu nuo kurios vietos tas 17 '' aulą matuoti? O gal kas turite?

Batukai
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2013 12 23, 10:52)
Man irgi patinka sis paltukas, bet atsiliepimuose raso, kad labai plonas, su juo salta ir praleidzia dregme, tinkamas tik sausam ir nesaltam orui  unsure.gif Kazin, ar verta rizikuoti?

g.gif reiks pasidomet, dar neturejau laiko issamiai ja pasidometi, tiesiog noriu tokio ilgio palto smile.gif pernai TH 6PM po 100$ tokias ilgas fainas pardavinejo, tik spalvos niurios: ruda ir juoda, kazkaip pagailejau pinigu ax.gif Man ir patinka kad be dirzo sita landsend, nes ana modeliuka kur turiu - tai tas dirzas man visai ne i tema, gal neturiu grazaus liemens biggrin.gif bet kazkaip susiraukia striuke schmoll.gif smagu kai pats modeliukas kiek iliemenuotas
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2013 12 22, 22:51)
Parodykit prašau,apie kokią striukę kalbat,man reikia dukrai,ir kaip dydžius,ar atitinka? smile.gif

sita http://www.wilsonsle...clickid=cart_cs
M dydis su 100-80-102 tiko, bet jau prigludusi (storet nebegaliu) biggrin.gif As po apacia nesirengiu storai, tai man tinka. Pastebejau, kad medziaga siek tiek kitokia, nei tos ilgosios CK. Ilgosios atrodo tokia geresne, standesne, bet ir sios neprasta. Ir etiketeje raso iki -8 salcio tinkama. Arba silciau po apacia rengtis reikia. Man, kai visur su masina, siltenes ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 12 23, 11:38)
sita http://www.wilsonsle...clickid=cart_cs
M dydis su 100-80-102 tiko, bet jau prigludusi (storet nebegaliu) biggrin.gif As po apacia nesirengiu storai, tai man tinka. Pastebejau, kad medziaga siek tiek kitokia, nei tos ilgosios CK. Ilgosios atrodo tokia geresne, standesne, bet ir sios neprasta. Ir etiketeje raso iki -8 salcio tinkama. Arba silciau po apacia rengtis reikia. Man, kai visur su masina, siltenes ir nereikia.

bet tai keista g.gif as ir M gausiu,tai su panasiais parametrais galvojau,kad dar vietos bus sociai, nes L dydis tai per biusta 112-113 g.gif tai nemazas skirtumas tarp dydziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 12 22, 23:58)
Ne, ne as. Kitokius turejau. Kokybe gera. 26 cm pedai 9.5 gerai.
Papildyta:
Batyciai, proginiai pigiai zamshiniai wub.gif
http://www.shoemetro.....Regular Suede

idomu jei 36 nesioju koki imti reiketu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 23, 09:47)
Labas, ar siandien tikrinsit mokejimus? smile.gif

AS JUMS RASIAU I EMEILA , KA JAU GALITE ATSIIMTI.
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 12 23, 12:39)
AS JUMS RASIAU I EMEILA , KA JAU GALITE ATSIIMTI.

Negavau unsure.gif bet as turiu jusu numeriuka issisaugojus, vakarop busite namuose?
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 12 23, 00:58)
Batyciai, proginiai pigiai zamshiniai wub.gif
http://www.shoemetro.....Regular Suede

Issiunciau melynus nerealus wub.gif o jeim dar bus -20 proc. ? o gal vyram kazka gerom kainom randat?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2013 12 23, 14:25)
idomu jei 36 nesioju koki imti reiketu? blush2.gif

Gal 6 mastau.gif Bet čia labai teoriškai.. reiktų gal tiksliau klaust, kas turi tos firmos.. O ir jūsų pėdos cm kiek svarbu?
Aš su 24 cm visad į 7us orientuojuosi ax.gif

Graži ta mėlyna spalva labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2013 12 23, 12:18)
bet tai keista g.gif as ir M gausiu,tai su panasiais parametrais galvojau,kad dar vietos  bus sociai, nes L dydis tai per biusta 112-113  g.gif tai nemazas skirtumas tarp dydziu g.gif

As L turiu tos ilgosios. Manau su biustu 112-113 L dydis jau turetu verzti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 23 gruodžio 2013 - 13:04
QUOTE(Pum@ @ 2013 12 23, 14:04)
As L turiu tos ilgosios. Manau su biustu 112-113 L dydis jau turetu verzti  g.gif

As gavau L dydi ilgos tai man su 100 cm per krutine/88 klubai ir 105 per klubus pats tas su megstuku ar svarkeliu, nes peciai gerai, aisku jei buciau tik su trikotazine bliuskyte butų laisviau, bet ir tai ne maisas.

Labai priklauso kas kaip megsta nesiot, kitom geras dydis kai vos uztrauktuka uzsega ir itraukia pilva doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 gruodžio 2013 - 13:10
QUOTE(kriisti @ 2013 12 23, 12:44)
Issiunciau melynus nerealus  wub.gif o jeim dar bus -20 proc. ? o gal vyram kazka gerom kainom randat?

QUOTE(tyli upė @ 2013 12 23, 12:59)
Gal 6 mastau.gif Bet čia labai teoriškai.. reiktų gal tiksliau klaust, kas turi tos firmos.. O ir jūsų pėdos cm kiek svarbu?
Aš su 24 cm visad į 7us orientuojuosi ax.gif

Graži ta mėlyna spalva labai  ax.gif

berods 23 blush2.gif
jauciu imsiu ir as tuos melynus grazi sodri ane?
pasidalinsim shipa blush2.gif

issiunciau ir as doh.gif ot tas bandos jausmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 23 gruodžio 2013 - 13:44