Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Eglute @ 2013 12 23, 11:33)
Mielos stilistes smile.gif

kaip manot tokio tipo kelnes turetu kudint?

atrodo kad smagios

http://www.jcrew.com...v_type=SALESITE

Dėl šitų nežinau, bet va turiu tokias - tikrai lieknina kažkiek:

http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2013 12 23, 09:38)
Dėl šitų nežinau, bet va turiu tokias - tikrai lieknina kažkiek:

http://www.jcrew.com...isFromSale=true

sitas turiu drinks_cheers.gif tikrai gerules
lieknina ir labai smagios wub.gif
Atsakyti
D'esire,skambink gydytojai - būtinai ir neklausyk mūsų nei vienos 4u.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 23, 10:27)

matau tavo foto dabar, maciau ir realiai tave ne karta
pati ta savo pilva susikuri, nera jo
o ir tie kilai, gal svarstykles sugedusios...

Suknele gula puikiai, jei nekudina, tai tikrai nestorina

aciu eglute, nemeluoju ne per nagu juodyma vakar pas sese uzlipau sad.gif
80.1kg
taip kad... darbo bus doh.gif
nors apimtys mazesnes nei jos su 70kg ir ugiu aukstesniu g.gif
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 23, 10:30)
kaip čia nepražiopsot pilstymo pradžios hihihi.gif

lotuliukas.gif
as mstau ko noreciau dar is kvepalyno...
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 23, 10:31)

Inga, suknyte labai grazi, dar foto matosi nekokybiska, tai gyvai tikiu dar ryskesne  wub.gif

Visos cia kepat, verdat, ruosiates, o as nieko nedarau  blush2.gif  ryt pas mama ir uosvius, kaledoms vel gal i svecius, tai ir tinginiauju, nors gal reiktu nors koki torta suraityt 

aciukas, ji tokia mano akim kazkur iseiti ne super puosni bet bet kur uzsidejus liksiu pastebeta wub.gif

as seniau negaminau bet kazkaip nefaina vaziuot pa smama su parduotuvinem lauktuvem tai visada dabar pyraga koki kepu, meduolius ir etc
siemet napoleonas jau stingsta jam 2 paras reik stovet ir meduoliai tik nenupeckioti bet siandien planuoju glazura uzsiimti rolleyes.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 12 23, 10:32)
Labas rytas smile.gif

rodyk bluntyt bigsmile.gif

QUOTE(Musiukass @ 2013 12 23, 10:33)
ryskiai, as daaaug didesne ir vizualiai ir apimtimis, o kilai pas ja is kazkur 'nusileidzia' beveik tokie patys kaip mano.

blush2.gif gal tu save per didele nupiesi nei esi, mes moterys visada taip.. as kai sveriau 100 sakiau nu 80 ir liuks.. kai 80 sakau reik 70 ir t.t. doh.gif

QUOTE(Eglute @ 2013 12 23, 10:33)
Mielos stilistes smile.gif

kaip manot tokio tipo kelnes turetu kudint?

atrodo kad smagios

http://www.jcrew.com...v_type=SALESITE

as del savo stambiu koju neimciau svieisu kelniu .. nors pats modleis sviesu ir sonai tamsesni turetu liekninti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2013 12 23, 10:37)
kadangi anoj musu temikej maziau mergaiciu, tai biski patersiu temute cia, nes man labai neramu unsure.gif
Mergaites, ar manot,, kad man nieko blogo unsure.gif  sendiena labai skubejau, tai teko biskeli pabegti, o dabar einant taip pakankamai skauda pilvo apacioja, labiau ties kirksnim ir nepraeina unsure.gif  Ar man cia jau panikuoti ar dar ne net nzn unsure.gif  su nestuke.gif

desire as savo draugei kuri kova gimdys sakiau ir tau psakysiu, nestumas toks dalykas trapus, kad geriau lisna karta nulekti i vgn psakyt skauda cia ir cia lai tikrina nei paskui gailetis kad delsiai.

ir nuvaziavus nesakyti kad na biskiuka maudena o aiskiai skauda, duria ir t.t.
4u.gif patikrins ir pasakys,jei viskas ok paleis namo jei ne paguldys prieziurai 4u.gif
su nestumu negalima juokauti 4u.gif
Atsakyti
D'esire - pailsėk šiek tiek, pagerk arbatų ir stebėk save 4u.gif aš sakyčiau nieko tokio, gal vaikutis ką užspaudė ir tiek...bet reikia stebėt skausmą,ar nestiprėja 4u.gif

merginos tikrai įkelčiau foto ..išsiėmiau kortelę, jau į kompą įdėjau ir nerodo foto doh.gif doh.gif bandysiu kaip nors atkurt... arba eisiu iš naujo viena fotografuotis...ten tai vyras iš visų pusių buvo foto padaręs..ale mistika kodėl nerodo tų nuotraukų g.gif nuset korta streikuoja g.gif
Papildyta:
aš tai labai pakanti skausmui blush2.gif dėl to nelakstau pas gydytojus jei ką suskausta blush2.gif aišku vos ir neprisižaidžiau per sąrėmius,kad vos namie nepagimdžiau doh.gif ..bet kažkaip esulabaiu linkųsi stebėt savo kūną, skausmą nei eit pas gydytojus..man pas juos didesnis stresas...
D'esire - gal pasiskambint geriau kad ir į VGN ir pasikonsultuot 4u.gif
Atsakyti
blunte as irgi nelaksciau su pirmu bet kai drauge 27sav patyre persileidi ma abi nestukes buvom, jai pamaudendavo bet manen nieko tokio juk nekraujuoja ir t.t.
bet baiges negerai, todel po jos patirties as laksciau daugiau nei reik bet visais atvejais gimda buvo kieta ir reikejo gultis po laselinia norit isnesioti, abu gresiantys buvo tad as labai i nestuma ziuriu atsargiai
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 23, 09:44)
aciu eglute,    nemeluoju ne per nagu juodyma vakar pas sese uzlipau sad.gif
80.1kg
taip kad...  darbo  bus  doh.gif
nors apimtys mazesnes  nei    jos su 70kg ir ugiu aukstesniu  g.gif
lotuliukas.gif

va tas dar kart įrodo ,kad skirtingai sveria ir skirtingai turim kaulų,raumenų ir kt smile.gif
mano dukra,kai buvo nusikūdinus,tai atrodė jau labai nekaip,o kai kurios panos tiek sveria ir sveikai atrodo doh.gif dukra kiša man panosėn ūgių ir kg santykius kitų panų ir įrodyk tu jai ,kad ji jau kitaip atrodo , ui buvo doh.gif ...
Atsakyti
rapoja tas tiesa as su 73 musu strese striuke spirkau 38d kurios nesitempia nes atrodziau vizualiai jauciu ant kokiu 5/8kg mziau sverianti nors niekad maziau 70 nesveriau

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 23, 10:52)
blunte as irgi  nelaksciau su pirmu  bet kai drauge  27sav patyre persileidi ma abi nestukes buvom,  jai pamaudendavo bet manen nieko tokio juk nekraujuoja ir t.t.
bet  baiges negerai, todel po jos patirties as laksciau  daugiau nei reik bet visais atvejais  gimda buvo kieta ir  reikejo gultis po laselinia norit isnesioti,  abu gresiantys buvo tad as  labai  i nestuma ziuriu atsargiai

matai Ingut nuo patirties priklauso blush2.gif man daug ką pamaudendavo abiejų neštumų eigoj..bet pagulinėdavau ir praeidavo...
o su pirma su širdim bėdų buvo..permušimai stiprūs.. tai kreipiausi į gydytojus ir tiek streso patyriau,kad muset geriau niekur būčiau nėjus doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 23, 07:16)

http://www.6pm.com/h...ng-sleeve-dress

galiu pasakyti kad vos vos ilindau biggrin.gif
labai matos kad liemens nerasta, siaip nesiosiu jau ir dabar bet  reiktu cia jai dar pakusti biggrin.gif
M ismatuoju
45x2krtin
35x2 liemuo
46x2 klubai
del suknytes cia M manau  L butu po pora cm daugiau,laisvesne butu ir graziau kristu bet kam zadejau kad perleisiu jei netiks,tai ne,ji man patinka,pasiliksiu, kustelesiu biggrin.gif

Ingute man zadejai mirksiukas.gif suknele labai labai grazi wub.gif
Teks man ja gaudyti uz gera kaina, tik galvoju ar S ar M, dydi man reiketu g.gif
pas mane liemuo 71/ klubai 97
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 23, 09:39)
D'esire,skambink gydytojai - būtinai ir neklausyk mūsų nei vienos  4u.gif sėkmės  4u.gif

Dekui mergaites uz patarimus 4u.gif Pasiskambinau savo gyd. Tai ji sake isgerti magnio pabuti ramiai ir turetu atleisti unsure.gif

Oi Ingute, tu manes negasdink, man paciai dabar 27 sav unsure.gif

Ir kaip taip protas vaiksto mano is paskos doh.gif reikia cia begioti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 23 gruodžio 2013 - 09:58
QUOTE(laurita99as @ 2013 12 23, 10:57)
Ingute man zadejai mirksiukas.gif  suknele labai labai grazi wub.gif
Teks man ja gaudyti uz gera kaina, tik galvoju ar S ar M,  dydi man reiketu g.gif
pas mane liemuo 71/ klubai 97

manau S juk uzteks bigsmile.gif
QUOTE(D'esire @ 2013 12 23, 10:58)
Dekui mergaites uz patarimus 4u.gif  Pasiskambinau savo gyd. Tai ji sake isgerti magnio pabuti ramiai ir turetu atleisti unsure.gif

Oi Ingute, tu manes negasdink, man paciai dabar 27 sav unsure.gif

Ir kaip taip protas vaiksto mano is paskos doh.gif  reikia cia begioti verysad.gif

desire eik namo,atsigulk ir pagulek,jei nepraeis tada susidek tasike del viso pikto ir nulek i priimamaji, tu nestuke ir pergyveni juk ne del saves o del zirniuko 4u.gif
Atsakyti