Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Inga, j.crew buvo ideje mano norima salikeli, ale dingo akimirksniu ax.gif
Atsakyti
Laba ryta
Aciu mergaites uz prekes ,Lauretai dyyyydelis 4u.gif uz toki greiti ,Ingutei uz patarimus ,BMW uz padalinima .
Macys megstukai fantastiski ,parasyta ant etiketes angora rabbit ,nu tikrai kai uzsidedi tikrai jauciasi toks zuikio prisilietimas blush2.gif ,o dydziai ar m ar l man neypatingai skiriasi
Dilards guess tasiukas ir fantastiskas ,vakar dar uzejau akre i guess parde tai panasi beveik 600 lt kainuoja , doh.gif

Dar karta ACIU uz prekytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2013 12 22, 11:08)
Rapoja, ir aš laukiu gal 6 bus tas sijonukas...

bet tu gi plonesnė g.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 22, 11:18)
  rapojuk tau 6 uzteks kiseniukai yra bet  sonuose suimti ar  per  nugaryte manau no problem
bet palauk ji papildo tikrai  daznai  drinks_cheers.gif

tada 6 imsiu drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 22, 12:20)
Inga, j.crew buvo ideje mano norima salikeli, ale dingo akimirksniu ax.gif

as tik matau kad nera jo o leido det i kasika sad.gif ?
atidaryta nuoroda buvo bet in stock nemaciau kai buvo verysad.gif
Atsakyti

Ingut, RL jau nupirkot? nespejau 4u.gif gal dar parinksite?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 22, 12:32)
as tik  matau kad nera jo o leido det i kasika sad.gif ?
  atidaryta nuoroda buvo bet  in stock nemaciau kai buvo  verysad.gif

As tik pamaciau, kad jis yra, i kasika nebandziau det, galvoju greit tau rasysiu i pasta, bet taip staigiai dingo, kad ne parasyti nespejau smile.gif
Atsakyti
Jcrew paksutiniu metu su manim nedraugauja, matau viena preke mergyte atsiunte jai per nuoroda rodo kad yra man tik jei lt accout rodo yra tik pasijungiu usa nera..
kazka cia jie himicina nesuvokiamai man..

man prekes daugumoj parodo jau tik per oficialiu papildyma ...

na zodziu.

Labai laukiu RL - 25% papildoma nuolaida nuo sale kainu
esanciu krepsiuke

Daivas Aciu jums na smagu kad tiko ir patiko viskas!
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 12 22, 12:34)
As tik pamaciau, kad jis yra, i kasika nebandziau det, galvoju greit tau rasysiu i pasta, bet taip staigiai dingo, kad ne parasyti nespejau smile.gif

aiskuma...

ne sman rodo kad yra nuoroda atidarius bet yra tik paveiksliukas na kaip laukimui.. jei jau rode kad galima pirkti tada viskas..jei nerode dar vilties yra kad iseis paimti per papildyma 4u.gif

bet kokiu atveju 40% iki 25d as dirbsiu 24d tik 25 nebusiu bet gal iki to laiko ides 4u.gif

lasiniuotis prie RL galima jungtis drinks_cheers.gif
gal kuri matet laika kada jie pildo?
apie piert bet tikslaus as nesusekus blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Ingut, sijonukas nepaprasto grožio, tavo vietoj palaikyčiau ji sau, iki vasaros sublogsi rolleyes.gif
Mergiukai, kam reikia kokybiškos nebrangios rankines imkit, tikrai Guess kokybė puiki.
http://www1.macys.co...h...s&slotId=28
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 22, 12:36)
Jcrew paksutiniu metu su manim nedraugauja, matau viena preke mergyte atsiunte jai per nuoroda rodo kad yra man  tik jei lt  accout rodo yra tik pasijungiu usa  nera..
  kazka cia jie himicina nesuvokiamai man..

aaa, man ta salikiuka irgi per lt nuoroda rode, kad yra, perjungiau i USA - nebebuvo ax.gif
Atsakyti
Ingute, o RL 25% ne visoms, o tik toms, prie kurių parašyta?
Atsakyti
Inga,parasiau tau laiskeli del jcrew..
ar suprantamai? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.

Dezutes gautos. Kitos bus pirmadieni arba antradieni. 4u.gif

QUOTE(mamakubu @ 2013 12 21, 12:55)
Tikiuosi. LAURETOS jau vistiek negaliu paklausti  nes jos nebus per iseigines blush2.gif

kodel man blush2.gif . Kitu laiku neturesiu kada savo vaikams nupirkti dovanu.

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 21, 12:57)
mano pirkta buvo  pora orderiu pirmiau tai  manau  bus jusu  saskaita veliau,  nebus lauretos tai vis tiek neatsakys  drinks_cheers.gif

as siandien atsivesiu prekes  kai  gautos bus dezes gal  dukra gales pasiimti ir jusu turtus?
nenoriu  sventem apsikraut  daiktais svetimais blush-anim-cl.gif

nes  jau maniskis burba kad    greit aps man puse dezes namie stove sne satsivezu mergaiciu o jos nepaima  lotuliukas.gif

kazkaip liudna. skubu, siunciu, kad tik greiciau... moket niekas neskuba... atkeliauja dezes, tuomet moket skuba.. bet tik uz tas prekes kurios atejo. o uz kitas geriau neprasyt pinigu... nes lieku nesuprasta verysad.gif cray.gif kas visada laiku susimoka, labai aciu, bet is pastoviai veluojanciu daugiau tenka paskaityt negraziu zodziu... labai liudna.

QUOTE(_Mylimukai_ @ 2013 12 21, 13:52)
O del muitines, tai labai jie negarai padare sustabdydami ta dezute, nes ir mano dovaneles ten pastrigo  verysad.gif  jau nepirma karta pastringa man, is spalio men uzsakymo irgi panasi situacija buvo, tai 5 savaites (nuo uzsakymo) laukiau savo dezutes, bet ten tai nors neturejo itakos atejimo diena, o va sikart labai jau negerai jie cia padare

man labai gaila, si viena pastrigus su kvepalais, vitaminais ir kakavom. verysad.gif

Tuoj 5 val ryto.. keliauju ilsetis.

Atsakyti