Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(ralija @ 2013 12 23, 19:23)
Sveikos,

ar jau gaunate sąskaitas už Wilsonleather?  4u.gif 12 07 uzsakyta

negavau dar ir as, gal siandien siuntines skaiciukus laureta tai gausim:)
Atsakyti
KLAIPĖDA GAVO DĖŽĘ thumbup.gif
deja, bet ne tą pastrigusią verysad.gif

laiškeliai surašyti - visų laukiu šiandien iki 22val ax.gif
Rytoj nedalinsiu, išvažiuoju - grįžiu po Šv. Kalėdų 4u.gif
Atsakyti
Laureta, parasiau maila del kasmyriuko is macys verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux: 23 gruodžio 2013 - 18:45
QUOTE(jolantaO @ 2013 12 23, 18:37)
As jau esu gavusi saskaita .

Gal galite pasakyt kiek Jums gavosi litais? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už prekytes 4u.gif
Gavau šiuos batukus bigsmile.gif
http://www.shoemetro...2-chastity.aspx
Nešioju EU37 - tai ėmiau US7 dydį, puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2013 12 23, 17:21)
Beje Rapoja buvo teisi, drauges Mackage paltas pukus traukia, kaip siurblys doh.gif uztat striukes tobulos wub.gif  wub.gif

va va drinks_cheers.gif
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 23, 17:29)
ir rapojukui s juodos tai    jei bus paimsiu,nors rl -25 siandien kaip ir paskutine diena.

pas man kazkokia nuotaika neaisku,  liudna kazko.. nzn  ko,gal metu pralekusiu g.gif

juodos s noriu labai,bet jaučiu panorėsiu ir praeis smile.gif ax.gif

a ko dabar mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Su artejanciom visas smile.gif Turtingo visoms senio mirksiukas.gif Atejau padekot uz kelis siuntinukus. Viskas tiesiog super thumbup.gif Suknele is 6pm ta visa blizguciais siuvineta kaip man siuta ir beja neatrodo pigiai. Visi blizgiukai ne plasmasiniai, o stikliniai - zibesiu per naujaka biggrin.gif Is Ideeli suknele gyvatine irgi gerule. MB jauciu manes vienos su ja i mergaiciu vakareli neisleis biggrin.gif Maziukei mano irgi viskas ciki, o jau kaloliu grozis wub.gif biggrin.gif Gavau is Macys TH trumpikes vyriskas kur po penkis vienetus pakuoteje, bet ne to modelio sad.gif Gavau sortukus nors uzsakinejau kelnaites. MERGAITES, GAL PAS KAZKA MANISKES PAPUOLE? XL dydis, melynos, raudonos ir baltos. O gal kam netiko? Nupirkciau ax.gif
Del Wilson tai gavau skaiciukus uz ilga CK pukinuke - nepilnai 200 lt isejo
Atsakyti
http://www.ideeli.co...st_view/2997974 aulinukai gera kaina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 23, 19:52)

http://www.ideeli.co...st_view/3066086 kam dydis tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 23, 14:29)
ech kaip gaile del paltuko  unsure.gif
  man tai striuke  nelabai nors ir gerai nukainuota..
as zinau kad tau reik L  juodos lyg ane?
ir rapojukui s juodos tai    jei bus paimsiu,nors rl -25 siandien kaip ir paskutine diena.
o kaip sito rec.kuciukai ar ne kieti?>

pas man kazkokia nuotaika neaisku,  liudna kazko.. nzn  ko,gal metu pralekusiu g.gif

Ingut aga L dydis 4u.gif 4u.gif

prikepiau kuciuku. wub.gif

Gal biski perdaug mieliu idejau. g.gif g.gif

Ingut ten raso komentaruose, jei nori minkstesniu, reikia daugiau mieliu deti ax.gif
Atsakyti
Pasiemiau siuntinuka is Bmw, ateinu padekoti mergytems.
Batukai is shoemetro super.
http://www.shoemetro...aterial=Leather
Del situ labiausisi abejojau,emiau 7 dydi su 37,ir pataikiau.Batukai liuks,lsngvuciai,patogus,tinka if platesnei kojytei. Ir dar visai grazus,tikrai bus nesiojsmi.
Ir sisku,nine west.emiau 6.5,tinka idealiai,nors paprasti juodi,bet man labai grazus
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Eglute @ 2013 12 23, 09:49)
O siandien arba ryt Vilnius dar gali tiketis dezuciu ar jau pamirst ax.gif

bus

QUOTE(rapoja @ 2013 12 23, 10:12)
labuka smile.gif

kokia?spaudimui jei muš,tai dar geriau  rolleyes.gif bet ar nebus čia ta arbata kur kai kam (ir man)' mėšlu kvepia'  rolleyes.gif  biggrin.gif  g.gif pu-erh ar kaip ji ten vadinasi,esu pas mus pirkusi,kažkiek pagėriau ,bet smirdž,o dar ir neskani ,tai man nemačijo  biggrin.gif

tikiu  drinks_cheers.gif
Inga,kaip faina rytus pradėt pamačius mūsų Ingulę apsipuošusią  biggrin.gif  wub.gif
bet mano akimis žiūrint tave stambina šita suknia ir gan nemažai  g.gif arba netinkamai nusifotkinai  rolleyes.gif

ta pati, is pradziu ji man neskani buvo. paskui ipratau, bet kadangi susirgau, tai nebenaudojau. Bet vel pradesiu naudoti, valgyt nesinores biggrin.gif

QUOTE(Rutule @ 2013 12 23, 14:10)
Sveikos.
Aš biški ne įtemą - šiandien ar rytoj bus Vilniaus dėžės? Ar išvis jos bus?

bus

Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 23, 16:43)
taupo ir sia sav nedirba darzas  vaikai abu galvom eina del pc nepasidalina rekauja.. zodziu  mamasai tuoj reikes    raminamuju.. nu as matyt blogiausia motina  bet kantrybes neturiu juodai  verysad.gif

o  senio laukia vaikai,noramu juk,as kai  vaikas buvau  kaip  nzn ko laukiau tu dovanuuuu  blush2.gif  dabar jau matit vienodai viskas kai zinai kad  vyras  nieko idomaus nesumastys  tai  ir ramu...

panos o kaip tuos muiliukus naudot blush-anim-cl.gif kuri organizavo gal pasakys? ar paprastai rankas plaut  blush2.gif

oj kaip skanu  wub.gif griebkit panos... 
man i orkaite netelpa cielas tai as rami smile.gif  is tevu anti atsivezus buvau  didele tai nepro kur teko kapot grozi

as Ingut turbut esu blogiausia mama, mano dukrai sausi bus 10 bet as kompu neleidziu naudotis, neleidziu zaidimu zaisti.

QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 23, 17:20)
matyt dezuciu sian jau nebus, butu gi dedule daves ziniu jau  g.gif
bet kaip nefaina, BMV uzbombins dezem per kucias  unsure.gif

bus, rasiau kad temos pradzioje. biggrin.gif

QUOTE(B M W @ 2013 12 23, 17:38)
Sveikos mergaites,nauju siuntinuku negavau schmoll.gif

gausit, prasysiu tik priimt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 23, 20:54)

aulinukus tokio pat modelio identiskus Ralph Lauren uzsusakiau 33,75dol gavosi odinukai:)
Atsakyti