PAPILDE MUSU SUUUKNIU JAMAM
http://www.ralphlaur...rentPage=family
QUOTE(troliuke @ 2013 12 22, 13:49)
Mane panika jau ima, kaip reikes viska suspeti..

MAzoji mano dabar uzmiega mano glebi.

kaip gims lelius, nezinau kaip reikes pasidalinti

Po xodu

As vyresne likus porai men iki svarbios dienos iskrausciau(planavau pora savaiciu patuper prie jos lovos, menesiukas isteriju kol pripras

troliuke- kol kas dieną tai MB ir seneliai padeda
nuvežam keliom val pas senelius, dieną mažiukė miegą visą laiką, tai kažką namie nusidirbam
o va naktį, tai pamigdau mažiukę, tada apsisuku ir migdomės suvyresniuke
Užmigus visai šeimai, pasiimu mažiukę ir einam į kitą kambarį..kad neišbudont vėliau šeimynos..
šiąnakt vyresniukė 6pabudo, nerado mamos, ėjo ieškoti.. tai lėkiau ją migdyt vėl..tada mažiukė pabudo kitam kambaryje, lėkiau atgal pas mažiuke, šokau ant kėdės (nes miegam toj pusaukštėj) ir verčiausi su visa kėdė žemyn
keista,kaip likau nesulaužyta
tiesiog nereik skubėt..ale bijojau,kad verkdama prižadins didčkę
Tai kol kas linksminamės, nepaisant kad () dabar 4dydžiais didesnė ir akmeninė..na bet kažkaip su antru lengviau viskas..

o va naktį, tai pamigdau mažiukę, tada apsisuku ir migdomės suvyresniuke

šiąnakt vyresniukė 6pabudo, nerado mamos, ėjo ieškoti.. tai lėkiau ją migdyt vėl..tada mažiukė pabudo kitam kambaryje, lėkiau atgal pas mažiuke, šokau ant kėdės (nes miegam toj pusaukštėj) ir verčiausi su visa kėdė žemyn

Tai kol kas linksminamės, nepaisant kad () dabar 4dydžiais didesnė ir akmeninė..na bet kažkaip su antru lengviau viskas..

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 22, 10:00)
Pilka spalvyte labai grazi

Ingute ar yra dar Macys TH nuolaida -25 ?
laureta parase, kad nebus mano pinigines, uzsisakysiu ja is naujo, nes ziuriu puslapyje yra dar
laureta parase, kad nebus mano pinigines, uzsisakysiu ja is naujo, nes ziuriu puslapyje yra dar
Blunte laikykis, stiprybes, nelengva su dviem, man ir vienos per akis, antram nesiryzciau. Gerai,kad turi kas padeda, bent atsikvept gali kai vyresne pas senelius.
QUOTE(troliuke @ 2013 12 22, 14:06)
..bet gal XS'u dydziu be sansu sulaukti kol papildys

QUOTE(marrgo @ 2013 12 22, 10:10)

nezinau.. L jau nera pilkos. buciau emus ta pilka spalvyte

Papildyta:
QUOTE(valyte_7 @ 2013 12 22, 10:01)
Po xodu
, viskas bus gerai.
As vyresne likus porai men iki svarbios dienos iskrausciau(planavau pora savaiciu patuper prie jos lovos, menesiukas isteriju kol pripras
, nupirkum jau nauja lovyte, pataliukus su princesemis, nuo pirmos dienos isejo, kviete tik i WC 

Na tikiuosi viskas eis sava vaga.
maziukes kambarys yra, bet ji jame buna tik diena. nakti miega lovyteje salia manes. dar kartais reikia nakti uz rankytes paimti.

reikes eiti i kita kambari, kaip Blunte daro. arba saviski iskelti i kita kambari

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 22, 13:59)
tikrai grazi spalva.. man nepriderinama tai juodos svajoju jau net kai nutversiu nors kazkodel manau kol yr nuolaidos nebus juodos

greiciausiai taip ir bus

Blunte, Troliuke - pardzioje sunkiau bus su maziuku, bet paskui ieisit i rimta ir bus viskas ciki

pas mane 4 vaikai, mazajam dar tik 3men... seneliu ir tetuliu jokiu neturim, bet viskas gerai

Nezinau kokia spalvyte imti tos RL sukneles.
Juoda ar melyna?
Juoda ar melyna?

QUOTE(laureta @ 2013 12 22, 12:43)
Sveiki.
Dezutes gautos. Kitos bus pirmadieni arba antradieni.
kodel man
. Kitu laiku neturesiu kada savo vaikams nupirkti dovanu.
kazkaip liudna. skubu, siunciu, kad tik greiciau... moket niekas neskuba... atkeliauja dezes, tuomet moket skuba.. bet tik uz tas prekes kurios atejo. o uz kitas geriau neprasyt pinigu... nes lieku nesuprasta
kas visada laiku susimoka, labai aciu, bet is pastoviai veluojanciu daugiau tenka paskaityt negraziu zodziu... labai liudna.
man labai gaila, si viena pastrigus su kvepalais, vitaminais ir kakavom.
Tuoj 5 val ryto.. keliauju ilsetis.
Dezutes gautos. Kitos bus pirmadieni arba antradieni.

kodel man

kazkaip liudna. skubu, siunciu, kad tik greiciau... moket niekas neskuba... atkeliauja dezes, tuomet moket skuba.. bet tik uz tas prekes kurios atejo. o uz kitas geriau neprasyt pinigu... nes lieku nesuprasta

man labai gaila, si viena pastrigus su kvepalais, vitaminais ir kakavom.

Tuoj 5 val ryto.. keliauju ilsetis.
tikrai negrazu nemoketi. Sako iki Kaledu reikia grazinti visas skolas, kitaip niekad is ju neisbrisi! O ir siaip, Laureta teikia tam tikras beprocentes paskolas. Taip kad pamaigykit mygtukus!
vel kazka perkat. Nieko nerandu. Eisiu timberlandu pravedint
QUOTE(troliuke @ 2013 12 22, 14:17)
o kaip dydziai?kokio reikia jei per krutine 87cm o klubai apie 97? gal M?