QUOTE(Little feet @ 2014 01 24, 19:09)
* Ok, įkalbėjai
* Oi, tai čia gana nemažai atsilošusi, jei tik pirštų pagalvėlėm vairą sieki, aš tiek stipriai neatsilošiu. Man Andrejus minėjo, kad paprastai su nugara problemų turintiems taisyklingas susireguliavimas naudingesnis nugarai, bet mano problema gana nestandartinė ir specifinė. Dar pačioje pradžioje tai važiuodavau visai vos ne pusiaugulom, nes nugara paskausdavo jau po 15 min sėdėjimo
* aha

man tas irgi labai nepatiko
Didžioji dalis vyrų sėdi labai neteisingai ir dar drįsta juoktis iš moterų, kurios sėdi arti vairo.
Ne pirstu pagalvelemis,o nykscio apatine pagalvele,tai labai nedaug gaunasi...
taisyklingas sureguliavimas-taip,naudingesnis nugarai,ir kai man buna paumejimas-sedziu kaip priklauso,bet,jei pas tave golfas-normalu,kad skauda,golfuose sedynes nepatogios,neatitinka fiziologijos,uztat ir skauda,man dar juose ir koja ant gazo paskausta jei kur toliau reikedavo pavaziuot...

As tai su opeliu vazineju ir nieko man neskauda,viskas idealiai susireguliuoja,sedyne kaip prilipusi,vaziuoti belekiek gali-nepavargsi...
O arti vairo sedeti-taip,negerai,nu bet ka daryti trumpakojams,kaip kitaip pedalus pasieksi...

O negerai todel,kad avarijos atveju didesne suzalojimu tikimybe,bet sedynes atlosimas atgal to niekaip neitakoja-kojos juk vis tiek pritrauktos...

Vnz.,kai sedi taisyklingai-tada ir vairuoti lengviau,ir sureguoji greiciau,ir matomumas stipriai geresnis nei tu,kurie atsigule vazineja...

Bet as esu maciusi kita krastutinuma-moteriske sedejo tikra to zodzio prasme i vaira sulindusi-rankos sulenktos,ant virsaus,o alkunes ant vairo guli,nes joms jau vietos nebera...

Nu tokiu atveju sansu greitai issukti vaira prireikus-absoliuciai jokiu...

O jei vaira laikai per istiestas rankas-man kazkada instruktorius pro langa parode vaizdeli,sako-ziurek,jei jai dabar kas ivaziuos i gala taip vaira laikant-100 proc. stuburo trauma ir didele tikimybe likti darzove ant patalo...
Papildyta:
QUOTE(MartiKarti @ 2014 01 24, 19:20)
Aš kai statau automobilį šonu prie šaligatvio, visada nuleidžiu žemyn dešinį veidrodėlį. Kitaip man nesimato kiek ratas priartėjo prie bordiūro ir negaliu pastatyt automobilio. Jeigu žiūriu, dažniausiai iš pirmo karto pastatau. Gal po kokių metų ar daugiau nebereikės jo ketaliot, bet kol kas kitaip neišeina...
Elektriniu veidrodeliu pliusas

O as islipus pasiziuriu,ir jei ne prie pat bordiuro prispausta-pataisau vel isedusi...

kaire puse pastatau idealiai is karto,o desine kazkiek sudetingiau,nes prie didesniu gabaritu pripratus,tai automatiskai jei uzsisvajoju daugiau ir palieku...